Lena Dunham zayıflamasından Trump’ı sorumlu tuttu

ABD’li oyuncu Lena Dunham, Trump başkan seçildikten sonra yemeden içmede kesildiğini söyleyerek, “Onun hakkında kişilik bozukluğu olmayan biriymiş gibi konuşuyoruz” ifadesini kullandı.

Haberler 08.02.2017 - 09:49

  • 1

    ‘Girls’ dizisinin yıldızı Lena Dunham, dizinin New York’taki altıncı sezon prömiyerinde kilo vermiş haliyle dikkat çekti.

  • 2

    30 yaşındaki ABD’li oyuncu, Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda, kilo vermesinin sebebini Donald Trump’a bağladı.

  • 3

    Dunham şunları söyledi:

    “Donald Trump başkan oldu ve ben yemek yiyemedim. Herkes bana ne yaptın da zayıfladın diye sordu. Ben de ruhsal olarak acı çekmeyi, perişan ve umutsuz olmayı deneyin, siz de kilo vereceksiniz.”

  • 4

    Oyunculuğun yanı sıra yapımcılık ve yönetmenlik de yapan Dunham, bugüne dek Primetime Emmy Ödüllerinde yazar, yönetmen, yapımcı ve oyuncu dallarında 8 kez adaylık elde etmiş ve Girls dizisiyle iki kez Altın Küre kazanmıştı. Dunham Komedi Dizilerinde Amerika Yönetmenler Birliği Üstün Yönetmenlik Ödülü'nü kazanan ilk kadın yönetmen olmuştu.

  • 5

    Başarılarına rağmen kendisini ikinci sınıf bir oyuncu olarak adlandıran Trump için de Dunham, “Bu komik bir şey. Onun hakkında aklı başında çalışan biriymiş gibi konuşuyoruz, onun hakkında kişilik bozukluğu olmayan biriymiş gibi konuşuyoruz” ifadesini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız