Lindsay Lohan hamile mi?

Rus işadamı nişanlısı Egor Tarabasov’dan olaylı şekilde ayrılan oyuncu Lindsay Lohan’ın babası, kızının hamile olduğunu söyledi. Lohan en son tatilde sigara içerken görüntülendi.

Haberler ntv.com.tr 28.07.2016 - 11:30 Son Güncelleme : 28.07.2016 - 11:38

  • 1

    OLAYLI AYRILIK

    ABD’li oyuncu Lindsay Lohan, geçen hafta Rus işadamı nişanlısı Egor Tarabasov’dan olaylı bir şekilde ayrıldı.

  • 2

    "KIZIM HAMİLE"

    Ayrlık sonrası ünlü oyuncunun babası, kızının hamile olduğunu açıkladı. Michael Lohan, kızının kendisine mesaj atarak hamile olduğunu söylediğini, ancak ne kadar zamandır hamile olduğunu bilmediğini iddia etti.
  • 3

    HAMİLEYKEN SİGARA MI İÇİYOR?

    Babasının hamilelik açıklamasından önce lüks yatta sigara içerken görüntülenen 30 yaşındaki oyuncunun bebeği doğurup doğurmayacağı bilinmiyor. 56 yaşındaki baba Lohan, “Bu kızımın kararı” yorumunu yaptı.

  • 4

    BABASINDAN KAVGA YORUMU

    Lohan’ın nişanlısıyla Londra’daki evinde kavga etmesi ve balkondan yardım çağırması üzerine polisin müdahele etmesi olayıyla ilgili, “Çok can sıkıcı. Üzücü olan şu ki o hamile” şeklinde konuştu.

  • 5

    RUS NİŞANLIYA ÇAĞRI

    23 yaşındaki eski nişanlı Egor Tarabasov hakkında da konuşan Michael Lohan, “İlişki için eyleme geçmesi gerekiyor. Kızım ilişkide zor zamanlardan geçiyor” dedi.
  • 6

    FİLMDEN HAMİLELİK FOTOĞRAFI

    Lindsay Lohan’ın geçen hafta 2009 yapımı “Doğum Sancısı” filmine ait hamile görünümlü bu fotoğrafını paylaşması, hayranlarını hamilelik konusunda meraklandırdı. Oyuncu, fotoğrafın altına, “Lindsay Lohan Doğum Sancısı fragmanı – Hamileyim!” notunu düştü.
  • 7

    FOTOĞRAFLI MESAJ

    Bu gizemli paylaşım, ünlü oyuncu, Rus milyoner nişanlısının gece kulübünde bir kadınla birlikte olduğu haberini sosyal medyadan paylaşıp hakaretler yağdırmasının ardından geldi.

  • 8

    TESELLİYİ ARKADAŞINDA BULDU

    “Kötü Kızlar filmiyle yıldızı parlayan oyuncu, eski nişanlısına sosyal medyadan kendisini aldattığı şeklinde iddilarda bulunması ve ardından evinin balkonunda komşuların duyacağı şekilde kavga etmesi sonrasında, arkadaşı Hofit Golan’ın lüks yatında görüntülendi. Bazı kaynaklar, Daily Mail’e yaptıkları açıklamada, Lohan’ın arkadaşı Golan’da teselli bulduğunu, omzunda ağladığını ve ondan tavsiye aldığını söyledi.

  • 9

    "HAYAT KADINIYLA ALDATILDIM"

    Lindsay Lohan, önce sosyal medyadan, milyoner işadamı sevgilisinin geceyi Rus bir kadınla geçirdiğini yazarak, hayatında ilk defa bir hayat kadınıyla aldatıldığını yazmış ve hakaret etmişti. Daha sonra da Londra’da, Knightsbridge apartmanındaki dairesinin balkonunda sevgilisiyle kavga etmiş, bu esnada Tarabasov’un kendisini boğarak öldürmeye çalıştığını iddia etmişti. Ünlü oyuncunun yardım çığlıkları üzerine kavgaya müdahale için polis eve gelmiş, kapıyı kırarak içeri girdiğinde ise evde hiç kimseyi bulamamıştı. 

  • 10

    "KİŞİSEL MESELELER"

    Sansasyonel kavga olayının ve nişanlısının kendisini aldattığı iddialarının ardından Lohan, sessizliğini bozarak sosyal medyadan bir açıklama yapmış, 23 yaşındaki sevgilisiyle yaşadıkları için “kişisel meseleler" demişti. Sorunlarının çözümü için yalnız bırakılmaya ihtiyacı olduğunu söyleye oyuncu, şunları yazmıştı:

  • 11

    "DÜNYADA DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR"

    “Kişisel yaşamıma saygı duyulup yapılan spekülasyonlar durdurulursa minnettar olacağım. Ne yazık ki kişisel bir mesele benim kontrol edebileceğimden daha fazla kamusal hale geldi. Eğer nişanlım ve ben kendi sorunlarımızı kendimiz tartışabilirsek çok memnun olacağım. Dünyada bizim ilişkimizden daha önemli şeyler var. Lütfen bizi kişisel sorunlarımızı çözmemiz için yalnız bırakın.”

  • 12

    ÖZÜR DİLEDİ

    Lohan daha sonra kamuoyunu kendi özel meselesiyle meşgul ettiği için özür dilemiş, sosyal medyadan şu paylaşımı yapmıştı:

    “Sevgili arkadaşlar, ben iyiyim, sağlıklıyım. Yakın arkadaşlarımla zaman geçiriyorum. Özel sorunlarımı ortaya saçtığım için özür dilerim. Korkmuş ve üzgündüm. Hepimiz hata yaparız. Üzücü olan şu ki, benimkiler her zaman çok kamusal oluyor. Geçen yıllarda çok fazla ruhsal arayışa girdim. Sahip olduğum iyi kalpten ziyade daha net bir zihnim olmalıydı."

  • 13

    "KIZGIN DEĞİLİM"

    "Sosyal medya bir iş alanı ve içinde yaşadığımız dünya haline geldi. Niyetim karışık mesajlar göndermek değildi. Belki bir şeyler düzelebilir. Belki de düzelmez. Umarım düzelebilir. 30 yaşındayım ve aşk ve nezaketle dolu bir hayatı hak ediyorum. Kızgın değilim. Yanımda olan herkese teşekkür ederim."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız