Macaulay Culkin: Michael Jackson kimseyi taciz etmedi

Bir dönemin çocuk yıldızı Macaulay Culkin, Michael Jackson’ın iddia edildiği gibi çocuk istismarcısı olmadığını dile getirdi. Culkin, efsane sanatçı için, "Michael Jackson kimseyi taciz etmedi" ifadelerini kullandı. 

Haberler 01.03.2020 - 11:45

  • 1
    ABD’li oyuncu Macaulay Culkin, Esquaire dergisinin mart sayısına konuştu. Evde Tek Başına serisiyle dünya çapında şöhrete kavuşan Culkin, 10 yaşındayken birlikte projelere imza attığı Michael Jackson’ın hakkında ortaya atılan çocuk istismarı iddialarını kesin bir dille yalanladı.
  • 2
    39 yaşındaki oyuncu, “O bana kesinlikle bir şey yapmadı. Onun kimseye yanlış bir davranışta bulunduğunu görmedim” dedi.
  • 3
    Jackson ile aralarında 22 yaş fark bulunan Culcin, “Leaving Neverland belgeselinin ardından, bilhassa meselenin alevlenme noktasına geldiği böyle bir zamanda bir şeyleri saklamak için hiçbir nedenim olamaz. Michael bu hayattan göçüp gitti. O hiçbir şey yapmadı” diye konuştu.
  • 4
    Michael Jackson hakkında cinsel istismar iddiaları ortaya atılmış ve bu iddiaları konu alan Leaving Neverland belgeseli tüm dünyada geniş yankı bulmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız