Magazin turu (1 Nisan 2017)

Barış Arduç'tan Teoman'a, Hadise'den Özge Öçpirinçci'ye hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? İşte kısa magazin haberleri

Haberler 01.04.2017 - 13:24

  • 1

    Barış Arduç: Annem gelmiş, gitmem lazım

     Barış Arduç, önceki akşam Etiler’deydi
    Arkadaşlarıyla buluşup yemek yiyen yakışıklı oyuncu, mekândan gece yarısı tek başına ayrıldı. İş toplantısı yaptıklarını belirten Arduç, soruları, “Annem gelmiş, gitmem lazım. Bugün kandil, eve gidip kandillerini kutlayayım” diyerek geçiştirdi.

  • 2
    Teoman: Her yerden siz çıkıyorsunuz

    Teoman, önceki gece Asmalımescit’teydi
    Eğlenmek için gittiği mekânın önünde görüntülenen ünlü rock’çı, gazetecilere “Her yerden siz çıkıyorsunuz!” diye tepki gösterdi. Kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Teoman, hızlı adımlarla mekâna girdi.
  • 3
    Uyumlu çift: Farah Zeynep Abdullah-Caner Cindoruk

    Farah Zeynep Abdullah ve Caner Cindoruk’un dizi setinde başlayan aşkları doludizgin devam ediyor. İkili önceki akşam, rol arkadaşları Nurgül Yeşilçay’ın doğum gününe el ele katıldı. Uyumlu giyim tarzlarıyla dikkat çeken ünlü çift, geç saatlere kadar sarmaş dolaş eğlendi.
  • 4

    Barıştılar

    Oyuncu Meryem Uzerli ile kendisine, “Doğru adamı seçemiyorum” itirafı yaptıran iş adamı Alp Özcan’ın ayrılığı 5 ay sürdü. Objektiflere el ele takılan ikiliden Uzerli "Çok untanıyorum şuan" dedi.

    Meryem Uzerli ile Alp Özcan barıştı

  • 5

    Romantik akşam yemeği

    Yaklaşık üç yıldır birlikte olan Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, önceki akşam Sunset’te görüntülendi. Başbaşa romantik bir gece geçiren Özge Özpirinçci-Burak Yamantürk çifti, mekandan el ele ayrılarak, "Yemek yedik, şimdi eve gidiyoruz" dedi. İkli, neşeli halleriyle dikkati çekti.

  • 6
    Semih Erden, Bond'a özendi

    Darüşşafaka Doğuş’la yollarını ayıran basketbolcu Semih Erden, Boşnak sevgilisi Moni Petkovic’le birlikte objektiflere takıldı. Yeniköy’de spor otomobil bakan çift, James Bond filmlerinin efsane aracı, 640 bin Euro değerindeki Aston Martin DB11’i uzun süre inceledi. Erden, “Arabamızı bakıma getirdik. Galerideki arabaları inceledik” dedi.
  • 7

    Hadise'nin sessizliği sürüyor

    Şarkıcı Hadise, önceki akşam Etiler Fenix’ten çıkarken objektiflere takıldı. Ablası Hülya Açıkgöz ve bir grup arkadaşıyla birlikte geldiği mekandan yalnız ayrılan Hadise, omzuna attığı pardösüsüyle ilginç görüntüler sergiledi. Son dönemde ismi aşk dedikodularına karışan ünlü şarkıcı, suskunluğunu bozmadı. Hadise, gazetecilerin sorularına "İyi akşamlar" demekle yetindi.

  • 8
    Amorti biletlerini takas etti
    Oyuncu Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz gün güzel havanın tadını Nişantaşı’nda arkadaşıyla yemek yiyerek çıkarttı. Aslantuğ yanına gelen Milli Piyango görevlisinden amorti biletlerini takas etti.
  • 9

    Doğuma 15 gün kaldı

    Oyuncu Başak Sayan, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Ares ve Milan adını vereceği ikizlerini kucağına almaya hazırlanan Başak Sayan, doğuma 15 gün kaldığını söyledi.

    Başak Sayan: O fotoğrafların estetik olması beklenemez 

  • 10

    Bu tarz Eren

    Galatasaray forması giyen Eren Derdiyok, önceki gün eşi Kardelen Hanım ile birlikte Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Sabahın erken saatlerinde geldiği alışveriş merkezinde Tribeca Restourant'a geçerek kahvaltı yapan Eren-Kardelen Derdiyok çifti, daha sonra alışverişe koyuldular. Eren Derdiyok'un tarz giyimi dikkatlerden kaçmazken, son zamanlarda sarı-kırmızılı takımın performansı ile ilgili olarak, "Avrupa kupalarına katılarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz'' dedi.

  • 11

    Ozan Doğulu'dan cevap yok

    Ozan Doğulu, önceki akşam bir arkadaşıyla Arnavutköy'de yürüyüş yaparken görüntülendi.
    Bir ara yakınlardaki marketten kendisine puro alan Ozan Doğulu, market çıkışı kendisini bekleyen gazetecileri karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Doğulu, tüm soruları yanıtsız bırakarak, Arnavutköy’ün karanlık sokaklarında gözden kayboldu.

  • 12

    Arkadaşlarıyla buluştu

    Beşiktaş'ın genç futbolcusu Atınç Nukan, önceki gün Bebek'te yaklaşık 180 bin dolar (656 bin 604 TL) değerindeki Range Rover marka aracıyla görüntülendi. Uzun boyuyla dikkati çeken Atınç Nukan, etrafındaki meraklı bakışları üzerine topladı. Yaklaşık bir saat arkadaşlarıyla sohbet eden futbolcu, lüks aracıyla Bebek'ten ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız