Magazin turu (11 şubat 2017)

Hadise'den Büşra Develi'ye, Cem Yılmaz'dan Can Bonomo'ya hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? İşte kısa magazin haberleri

Haberler 11.02.2017 - 10:21 Son Güncelleme : 11.02.2017 - 10:24

  • 1
    Hadise fotoğraf vermek istemedi

    Hadise, önceki akşam eğlenmeye çıktı. Ünlü şarkıcı önce Etiler Fenix’te yemek yedi. yaklaşık bir saat sonra ise Bebek Lucca’ya gitti. Estetik yaptırdığı ve bu yüzden eliyle yüzünü gizlediği iddia edilen şarkıcı, “Estetik değil, cilt bakımı yaptırdım. Yüzümdeki kızarıklıklarla fotoğraf vermek istemedim.”

  • 2
    'Zamanlamanız harikaymış'

    Burak Deniz ve sevgilisi Büşra Develi, önceki gün Nişantaşı City’s’deydi.
    Bir restoranda yemek yiyen Deniz ile Develi, ardından alt kata inmek için yürüyen merdivenlere yöneldi. Merdivende birbirlerine sarılan çift, tam öpüşürken patlayan flaşlarla şaşırdı. Deniz, bunun üzerine gülerek şöyle dedi: “Ayarlasak bu kadar denk getiremeyiz, zamanlamanız harikaymış.”
  • 3

    Yüzündeki şişlik dikkat çekti

    Ebru Gündeş, Etiler Papermoon’dan çıkarken objektiflere takıldı. Derya Ayaydın ve Mesude Öztanık’la yemek yiyen şarkıcı, muhabirlere el salladı. Kilo aldığı gözlenen Gündeş’in yüzündeki şişlik de dikkat çekti. Ancak Gündeş'in yüzene ne olduğu şimdilik öğrenilemedi. 

    Yeni albüm çalışmalarına devam eden Gündeş, önümüzdeki günlerde Amerika’da hapis yatan eşi Reza Zarrab’ı ziyaret edecek.

  • 4
    Can Bonomo'nun yeni aşkı

    Can Bonomo ve Öykü Karayel, önceki akşam ilk kez birlikte görüntülendi. İkili, “Yeni ilişkiniz hayırlı olsun”sözlerine “Teşekkür ederiz” yanıtını verdi.
  • 5
    Sevgilisini önden yolladı

    ’Aşk ve Mavi’ dizisinde başrol oynayan Burcu Kıratlı, önceki akşam sevgilisiyle Beyoğlu Jolly Joker’de eğlendi. Çıkışta sevgilisini önden yollayan oyuncu, arkadaşı Ali Yerlikaya’yla mekandan ayrıldı.
  • 6
    Babadan tam destek

    Mithat Can Özer, önceki akşam Nişantaşı Frankie’de sahne aldı. Performansıyla beğeni toplayan şarkıcıyı ünlüler yalnızbırakmadı. Özer’i dinleyenler arasında babası Sinan Özer de vardı. İş adamı, “Oğlum aslanlar gibi sahnede yerini aldı. Evindeymiş gibi dostlarına çalıp söyledi. Onunla gurur duyuyorum. İleride daha büyük yerlerde olacağına inancım tam” dedi.
  • 7
    Eski sevgilisiyle karşılaştı

    Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer, önceki akşam Nişantaşı Frankie'de sahne aldı. Ünlü isimler genç müzisyeni izlemek için mekana akın etti. Geceye Cem Yılmaz'la birlikte gelen Ozan Güven, kısa süreli aşk yaşadığı Betül Demir'le pişti oldu.
  • 8
    Pişti yorumu
    Cem Yılmaz, gazetecilerin “Geçtiğimiz gün eski eşiniz Ahu Yağtu ve eski sevgiliniz Ayşe Hatun Önal aynı mekanda pişti oldu” sözleri üzerine şunları söyledi: “Ah! O konuların üzerinden 20 sene geçti, artık ilgilenmiyorum.”
  • 9
    Vizyona yakın takip

    Şarkıcı Nadide Sultan, önceki akşam eşi Hakan Yonat’la birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Eşi Hakan Yonat’la birlikte el ele sinemaya gelen Nadide Sultan, "Malum havalar soğuk. Böyle havalarda en güzel etkinliğimiz sinema oluyor. Eşimle beraber vizyon filmlerini elimizden geldiğince yakından takip etmeye çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.
  • 10
    Yıllar öncesine döndü

    Ünlü reklamcı Ali Taran, önceki gün eşi Beyza Taran ile birlikte İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Yıllar önce kullandığı saç modeline geri döndüğü görülen Ali Taran, çevredeki hayranlarından büyük beğeni aldı. Taran çifti, AVM'de bulunan 'İstinyePark Pazar Yeri' alanından bulunan şarküteri ve manav bölümünden mutfak alışverişlerini yaptıktan sonra İstinye Kahvecisi'nde yorgunluk kahvesi içti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız