Magazin turu (19 Eylül)

Şebnem Bozoklu'dan Hülya Avşar'a, Erdal Beşikçioğlu'ndan Engin Altan Düzyatan'a; ünlüler nerede görüldü, ne yapıyorlardı. Kısa magazin haberleri...

Haberler 19.09.2016 - 14:54

  • 1

    LONDRA ÖNCESİ YEMEK

    Hülya Avşar, önceki günü kızı Zehra ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu’yla geçirdi.

    Aile, Zehra’nın Londra’daki Westminster Üniversitesi’nde okula başlamasından önce son kez birlikte yemek yedi. İş yönetimi ve pazarlama bölümünde okumaya hazırlanan Zehra, haftaya annesiyle Londra’ya gidecek. Daha sonra onlarla buluşacak olan Çilingiroğlu, kızı için ev bakacak. İkili, Zehra’yı okula yerleştirdikten sonra birlikte İstanbul’a dönecek.
  • 2

    SAÇLARINI MI KAYBEDİYOR?

    ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde rol almaya hazırlanan oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın saçları; setlerde maruz kaldığı yoğun işlemlerden dolayı dökülmeye başladı.  

    Alışveriş sonrası objektiflere yansıyan yetenekli oyuncunun, saçlarının seyrekleşmiş olması dikkat çekti. 

    Numaralı gözlükte takan Yeşilçay, “Gözlerim görmüyor. Hele ki uzağı hiç göremiyorum” diyerek kendine takıldı.

  • 3

    MORALLER BOZUK

    Geçtiğimiz ay eşi Emre İzer’le yollarını ayıran Şebnem Bozoklu, boşanmanın ardından ilk kez görüntülendi.

    Nişantaşı’ndaki bir kafede kahve içen oyuncu, arkadaşıyla sohbet etti. Moralsiz olan Bozoklu, apar topar mekanı terk etti.
  • 4

    TEKNE ALDI

    Alp Kırşan, önceki gün ‘Akdeniz Açıkdeniz Sportif Balıkçılık Turnuvası’na katıldı

    Bodrum yarımadasında iki gün boyunca devam eden turnuvada usta avcılar, kıyasıya mücadele etti. Yarışmada ‘Sexyboysfishingteam’ adlı takımla hazır bulunan Kırşan, “Balık tutkum için tekne aldım, benim için bir yaşam tarzı” dedi.
  • 5

    EVLİLİK SORUSUNA CEVAP YOK

    Buğra Gülsoy'la sevgilisi Nilüfer Gürbüz, önceki akşam Bebek'teydi. Yakında 2 farklı sinema filmiyle sevenlerinin karşısına çıkacağını söyleyen oyuncu, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle ne zaman nikah masasına oturacağı sorulduğunda ise cevap vermeden kaçtı.
  • 6

    KAHVE MOLASI

    Şarkıcı Muazzez Ersoy, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

    Muazzez Ersoy, İstinye Park AVM'de kısa bir tur attıktan sonra arkadaşı ile buluşup uzun uzun sohbet etti.
  • 7

    "DEĞERLENDİRMEK İSTERİM"

    Model ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, önceki gün kızı Asya ile İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yeliz Yeşilmen, "Neler yapıyorsunuz?" sorusu üzerine "Şu an çocuklarımla ilgileniyorum. Çocuklarımla vakit geçirmekten büyük zevk alıyorum" dedi.

    "Yeni proje var mı?" sorusuna ise "Çocukları büyüttük, güzel bir proje gelirse değerlendirmek isterim" yanıtını veren Yeşilmen, kızı Asya ile İstinyePark AVM'de kısa bir alışveriş turunun ardından bir kafede günün yorgunluğunu attı.
  • 8

    "HARİKA BİR DENEYİM"

    Şarkıcı Ayşe Hatun Önal, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Tatil sonrası mutfak alışverişine çıkan Ayşe Hatun Önal, gazetecilerle karşılaşınca şaşırdı.

    Önal'a, Ricky Martin ile Expo 2016 sahnesinde 'Adios' şarkısına yaptıkları düet hatırlatılınca, "Harika bir deneyim oldu" dedi.
  • 9

    YENİ PROJE İÇİN TARİH VERDİ

    Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, kızı Derin ile birlikte önceki gün İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde objektfiflere yansıdı. "Yeni bir proje var mı?" sorusuna, "Yakın zamanda proje yok, Ocak ayını bekliyoruz." diyerek cevap veren Beşikçioğlu, kızı Derin ile birlikte AVM'de kısa bir alışveriş turu yaptı. Ardından Masa Restaurant'a geçen baba-kız baş başa yemek yedi.
  • 10

    YAKALA-BIRAK TARZI

    Balıkçılık kulübü Most Bodrum tarafından düzenlenen ‘Akdeniz Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası’ önceki gün Bodrum’da yapıldı.

    Underhead adlı takımla ava katılan Engin Altan Düzyatan, dünyada da çokça tercih edilen yakala-bırak tarzını benimsediklerini söyledi. Ünlü oyuncu, ekibiyle demir atarken görüntülendi.
  • 11

    "BABA-OĞUL TAKILIYORUZ"

    Ozan Güven, önceki gün oğlu Ali'yle Nişantaşı'nda görüntülendi.

    Kendisini görüntüleyen muhabirlere, "Baba oğul takılıyoruz, çekmenize gerek yok" diyen Ozan Güven, daha sonra arkadaşıyla buluşarak gözlerden uzaklaştı.

  • 12

    "EVET" DEDİM

    Kısa süre önce menajeri Altan Nuh'la nikah masasına oturan şarkıcı Tuğba Özerk, eşiyle Nişantaşı'ndaydı. El ele görüntülenen çift evlilikle ilgili soruları, “Harika gidiyor, nazar değmesin!” diyerek yanıtladı. Özerk'in üzerinde “Evet dedim” yazılı tişörtü dikkat çekti.

  • 13

    TATİL DÖNÜŞÜ ALIŞVERİŞ

    Model ve sunucu Çağla Şıkel, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

    Bayram tatili dönüşü arkadaşıyla geldiği Zorlu AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Çağla Şıkel, "Uçaktan yeni indim direk soluğu alışverişte aldım. Birkaç eksik var onları tamamlamaya geldim" dedi.

    beline bağladığı gömleği ve yırtık pantolonuyla kış sezonu için kıyafet Şikel, daha sonra bir kafede oturup yorgunluk kahvesi içti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız