Magazin turu (25 Mart 2017)

Şener Şen'den Fuat Güner'e, Elçin Sangu'dan Athena Gökhan'a hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? İşte kısa magazin haberleri...

Haberler 25.03.2017 - 17:56

  • 1

    Yavuz Turgul ve Şener Şen'den sürpriz proje

    Türk sinemasının iki ustası Şener Şen ve Yavuz Turgul, Karaköy’de bir araya geldi. Karaköy'de bir mekana akşam saatlerinde gelen Şener Şen ve Yavuz Turgul'a, aralarında yapımcı Mine Vargı’nın da olduğu üç kadın eşlik etti. 
    Şen, Turgul ve Vargı’nın, ismi henüz açıklanmayan yeni filmlerinin ayrıntılarını konuştukları iddia edildi. Turgul’un yöneteceği filmde Şen, ‘Banker Bilo’da olduğu gibi yine bir holding patronunu canlandıracak.

  • 2

    'Gerekli açıklamayı yaptık'

    Oyuncu Fahriye Evcen ve sevgilisi Burak Özçivit, önceki gece Asmalımescit'te bulunan Soho'dan çıkarken görüntülendi. Sevgilisi Fahriye Evcen'in sette kapris yaptığı yönünde çıkan haberlere açıklık getiren Burak Özçivit, "Arkadaşlar yapmayın lütfen. Bununla ilgili biz açıklamamızı sosyal medya üzerinden yaptık. Biz bu işin önünü de yapıyoruz, arkasını da yapıyoruz. Öyle yazıldığı gibi bir şey yok" diyerek oradan ayrıldı.

  • 3

    Gökhan Özoğuz alışveriş turunda

    Athena grubunun sempatik ismi Gökhan Özoğuz, önceki gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi.

  • 4

    Anne-oğul alışveriş turu


    Ebru Şallı, önceki gün oğlu Beren'le birlikte İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. İstinyePark AVM'de bulunan çocuk giyim mağazalarını dolaşan Ebru Şallı ile oğlu Beren, yaptıkları alışverişin ardından İstinye Uludağ Kebapçısı'na geçerek yemek yediler.

  • 5

    'Farklı bir şey yapmak istiyorum'

    ‘Kiralık Aşk’ dizisi bittikten sonra ortalarda gözükmeyen Elçin Sangu, önceki gün arkadaşlarıyla Ortaköy’deydi. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden Sangu, “Projeler geliyor ama tatil ve dinlenme zamanı. Bir şey yapsam bile olandan farklı şeyler yapmak istiyorum” dedi.

    Uzun süredir Yunus Özdiken ile birlikte olan Sangu, evlilik sorularını “Tarih koymuyorum, güzel giden bir şey zaten. Çok takılmam öyle şeylere” diye yanıtladı. Sangu, Hamile olduğu iddiasına ise “Artık yorum yapmıyorum. Yok olup gider bu haberler” dedi.

  • 6

    'Kafam attı, ben de çıktım'


    MFÖ grubu üyesi Fuat Güner, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Omuzundaki bir ağrı sebebiyle fizik tedaviye gittiğini söyleyen Fuat Güner, Müyorbir toplantısını neden terk ettiğini, "Vaktim yok, fizik tedaviye gidiyorum. İçeride çok sinirlendirdiler. Kafam attı, ben de çıktım" dedi.

  • 7

    Tablo ile Bebek'te

    Oyuncu Müge Boz, önceki gün sabah erken saatlerde Bebek'te spor yaparken objektiflere yansıdı. Arkadaşıyla birlikte sabah sporu yaptıktan sonra öğle saatlerinde tekrar Bebek'te ortaya çıkan Müge Boz'un elindeki tablo görenleri şaşırttı.

  • 8

    İlk kez el ele

    Geçen ay ilk kez otomobil içinde görüntülenen Can Bonomo ile Öykü Karayel, artık ilişkilerini gizlemiyorlar. Sevgililer, önceki gece Beyoğlu Şişhane’de el ele objektife yansıdı. Çift sorulan soruları yanıtsız bıraksa da ellerini ayırmadılar.

  • 9

    Okan Yalabık'ın kahve keyfi

    Oyuncu Okan Yalabık, geçtiğimiz gün Kanyon'da objektiflere yansıdı. Tevfik Aydın Saat'ten alışveriş yapan Okan Yalabık, alışveriş sonrası Escale Restourant'da kahve keyfi yaptı.

  • 10

    Sabah sporu

    Yaz aylarında evlenmeye hazırlanan Azer Polat ile oyuncu nişanlısı Berk Erçer, önceki gün Bebek'te sabah sporu yaparken objektiflere yansıdı. Bir hayli keyifli olduğu gözlenen Azer Polat-Berk Erçer çifti, uzun süren Sabah sporlarının ardından bir mekana geçip, kahve içerek mola verdi. İkilinin uyumlu hali ve bir an olsun ellerini bırakmamaları dikkatlerden kaçmadı

  • 11

    Gece yarısı hasta ziyareti

    Şarkıcı Volkan Konak, önceki akşam Maslak Acıbadem Hastanesi'ndeydi. Volkan Konak, hastane çıkışı karşısında muhabirleri görünce şaşırdı. Şarkıcı, "Beni burada nasıl buldunuz canlar? Ben çok iyiyim. Hastalığım ya da rahatsızlığım yok. Bir yakınım kanser tedavisi görüyor. Bu illet bizi üzdü. Onu ziyarete geldim. Benim sağlığım gayet iyi" şeklinde konuştu.

  • 12

    Gazetecilerin isteğini kırmadı
    Bebek'te objektiflere takılan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, basın mensuplarının kahve içme teklifini geri çevirmedi. Tilbe’nin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız