Magazin ve sanat turu (13 Şubat 2019)

13 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 13.02.2019 - 17:28 Son Güncelleme : 13.02.2019 - 17:35

  • 1

    SANATÇI SILA GENÇOĞLU MÜŞTEKİ OLARAK İFADE VERDİ

    Şarkıcı Sıla Gençoğlu, şiddet gördüğü iddiasıyla davalık olduğu oyuncu Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın'a yönelik şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında "müşteki" sıfatıyla ifade verdi. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    BERLİN'E ALEVLİ JEST

    La Casa De Papel dizisinin Berlin'i Pedro Alonso, GQ Men of The Year ödül törenine katılmak üzere İstanbul'a geldi. Bu akşam gerçekleşecek törende Yılın Uluslararası Starı ödülünü alacak olan Alonso, şehir turuna çıktı. Cihangir'de tuzda levrek ve ahtapot ızgara yiyen Alonso, alevli yemek sunumuna da bayıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 3

    LA CASA DE PAPEL YENİ SEZONDAN İLK KARELER

    Tüm dünyada ilgiyle izlenen İspanyol dizisi La Casa De Papel'in 3. sezon çekimleri başladı. İlk kareler Netflix Türkiye hesabından yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    YENİ DİZİ KUZGUN HAKKINDA MERAK EDİLENLER

    Yapımcılığını Kerem Çatqay- Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Uluslararası Emmy Ödüllü ‘Kara Sevda’ dizisini de kaleme alan Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor. Dizide, Barış Arduç Kuzgun, Burcu Biricik de Dila karakterlerini canlandırıyor. HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    KRALİYET ÇİFTİ UTANDI: ÇABUK YERİMİZE OTURALIM

    BAFTA Ödül Töreni’ne katılan Kate Middleton ve Prens William, törenin yapıldığı salona girerken yaşanan tuhaf sessizlikten çok rahatsız oldu. Sessizlikte Prens William’ın, eşine, “Çabuk yerimize oturalım” dediği duyuldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    'FAKİRE TİPİM MÜSAİT OLMUYOR'A AÇIKLIK GETİRDİ

    Ufak Tefek Cinayetler'deki Pelin karakteriyle adından söz ettiren Bade İşçil geçtiğimiz günlerde söylediği "Hep durumu iyi zengin kızı oynuyorum ama fakire tipim müsait olmuyor herhalde" sözlerine açıklık getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 7

    'CERSEI'DEN MAKYAJSIZ ELEŞTİRİLERİNE KÜFÜRLÜ YANIT

    Sosyal medyada paylaştığı videosunda makyajsız olduğu için eleştirilen Game of Thrones’un ‘Cersei Lannister’ı Lena Headey, makyajsız olmasına yönelik yapılan ağır eleştirilere küfürlü yanıt verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    SURVİVOR 2019'DA TÜRKİYE TAKIMINDAN ELENEN İLK İSİM BELLİ OLDU

    Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'ın son bölümünde kim elendi ve ödül oyunlarını kim kazandı? soruları yanıt buldu. 8. bölümdeki ödül oyunu Türkiye takımının olurken, adaya ise Kader veda etti. İşte 12 Şubat akşamı yayınlanan son bölümden detaylar ve Survivor'dan yansıyan fotoğraflar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    SANATÇI OZAN ARİF HAYATINI KAYBETTİ

    Ozan Arif adıyla tanınan Arif Şirin tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    LADY GAGA NEFRET MESAJLARI ALAN CARDI B'Yİ SAVUNDU

    Lady Gaga, 61. Grammy (Grammy 2019) Ödülleri’nde “en iyi rap albümü” ödülü kazanan Cardi B’ye gönderilen nefret mesajları sonrası Cardi B’ye sahip çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    ŞEYMA SUBAŞI DA MODAYA UYDU

    Ab Cracks yani dikine karın kası çizgisi modası hızla yayılıyor. Özellikle sosyal medyayı kullanan ünlü modeller Emily Ratajkowski, Bella Hadid, Hannah Brofman ve Stella Maxwell'in öncülüğünü yaptığı trendin, erkeklerdeki six pack (baklava görünümlü karın kası) hikayesinin yeni versiyonu olduğunu iddia ediyor. Son olarak Şeyma Subaşı'nın bu trende uyduğu iddia edildi. Ancak kimileri Subaşı'nın estetik yaptırdığını kimileri ise photoshop kullandığını önü sürdü...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 12

    ÖDÜL KAZANAMAYAN ŞARKICIYA KIZINDAN EV YAPIMI GRAMMY

    Ünlü şarkıcı Pink, 61. Grammy (Grammy 2019) Ödülleri’nde hiçbir ödül kazanmadı ama çocukları sayesinde Grammy’den eli boş dönmedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    FİLME VERİLEN SAZAN SARMALI İSMİNİN HİKAYESİ

    Organize İşler fanlarının gözü aydın; Organize İşler 2, Baba 2 tadında, ilkini aratmayan, hatta üzerine koyan bir film. Gözümüzün değdiği yerde kolpa gördüğümüz şu dönemde, güleriz ağlanacak hâlimize, demek için birebir… Yılmaz Erdoğan filmden bahsederken, "Sazan Sarmalı denen şey benim bulduğum bir isim değil. Uygulanan numaraya, polis kayıtlarında Sazan Sarmalı deniyor. Ben de önerme bunun içinde diye düşündüm. Bizim burada anlattığımız alo’cuların gerçek hayatta dolandırmadığı profesör, orgeneral, bilim adamı kalmadı… Şunu diyorum: En zeki, donanımlı insanların bile kandırıldığı bir yöntem bu…" ifadelerini kullanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    EVLİLİK PROGRAMLARIYLA ADINI DUYURAN ÜNLÜ DAMAT ADAYI SURVİVOR'DA

    Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Kaan Güvenilir, Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'da sakatlanan Erdem'in yerine yarışmaya dahil oldu. Peki Kaan Güvenilir kimdir? İşte gelin adayı Solmaz Çiros ile birlikteliğiyle ön plana çıkan, şimdilerde Survivor'da ter dökecek Kaan hakkında merak edilenler ve fotoğraflar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 15

    BALMUMU MADAME TUSSAUDS İSTANBUL’DA

    Balmumu heykel müzesi markası Madame Tussauds'nun 21. merkezi İstanbul'da ziyarete açılmıştı. Müze son olarak dünyaca ünlü yıldız Jackie Chan'in heykelini ziyaretçileriyle buluşturdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 16

    VİETNAM SAVAŞI'NIN SİMGESİ 'NAPALM KIZI'NA BARIŞ ÖDÜLÜ

    Vietnam Savaşı'nın simgesi haline gelen fotoğraf karesinde yer alan Kim Phuc, Dresden Barış Ödülü'ne layık görüldü. Para ödülü, okul ve yetimhanelere destek veren Kim Phuc Vakfı'na gidecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    DÜNDEN BUGÜNE EMMA STONE

    La La Land (Aşıklar Şehri) filmindeki Mia performansıyla 2017'de En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Emma Stone, bugünlerde 10 dalda Oscar'a aday gösterilen The Favourite (Sarayın Gözdesi) filmiyle gündemde. Abigail karakteriyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ına aday olan Hollywood’un gözde aktrisi son olarak Variety dergisi tarafından eğlence dünyasının en etkisi 500 ismi arasında gösterildi. İşte dünden bugüne Emma Stone...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 18

    SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN HEDİYESİNİ HALA ALMAYANLARA ÖNERİLER

    Sevgililer Günü’nde sevdiklerine romantik hediyeler almak isteyenler için birçok farklı kategoride hediye seçenekleri var. Birçok hediye alternatifi n11.com’dan geliyor. İşte 14 Şubat için hala hediye alamayanlar için bazı özel hediyeler ve fiyatları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    DÜNYANIN FARKLI ŞEHİRLERİNDE BİR ZAMANLAR TRAFİK

    Trafik, büyük şehirler için sadece bugün değil geçmişte de çözülmesi gereken bir sorun oldu. İşte geçmişin gündelik hayatından bugüne yansıyan, tarihe tanıklık özelliği taşıyan arşiv fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    TESCİLLİ GÜZELDEN BİR BORNOZLU PAYLAŞIM DAHA

    Sosyal medyadaki bornozlu fotoğraf akımı devam ediyor. Daha önce bu akıma katılan, 2003 Miss Turkey ikinci güzeli ünlü manken Özge Ulusoy yeni bir paylaşım daha yaptı. İşte bornozlu fotoğraf paylaşma akımına uyarak karelerini yayınlayan ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    GAME OF THRONES YILDIZI OSCAR’DA ÖDÜL VERECEK

    30 yıl sonra ilk kez sunucusuz yapılacak olan 91. Oscar Ödül Töreni'nde ödülleri takdim edecek isimler belirlenmeye devam ediyor. Son açıklanan isimler arasında Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke da var.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    ÜNLÜ İSİMLER BİR AŞK İKİ HAYAT'TA BULUŞTU

    15 Şubat’ta vizyona girecek olan Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’i ilk kez bir araya getiren yılın aşk filmi Bir Aşk İki Hayat’a ekibin yakın dostlarının katıldığı bir gösterim gerçekleşti. Geceye Serenay Sarıkaya'dan Aras Bulut İynemli'ye Gökçe Bahadır'dan Dilan Çiçek Deniz'e birçok ünlü isim katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    3. SEZON KARELERİ VE YAYIN TARİHİ PAYLAŞILDI

    Altın Küre ve Emmy dahil olmak üzere yaklaşık 50 ödüle sahip The Handmaid’s Tale’ın merakla beklenen 3. sezonundan ilk kareler yayınlandı. Dizi 5 Haziran'da seyirci karşısına çıkacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    ZEYNEP ALKAN'DAN YENİ DÖVMELİ PAYLAŞIM

    Genç oyuncu Zeynep Alkan yeni dövmesini Instagram sayfasından yayınladı. Peki ünlülerin dövmeleri ve anlamları ne ifade ediyor? İşte Türk ve yabancı ünlülerin dövmeleri ve anlamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 25

    TOLKIEN'IN FRAGMANI YAYINLANDI

    Lord of The Rings serisi ve The Hobbit gibi daha nice edebiyat dünyasına kazandırdığı önemli eserle tanınan J.R.R. Tolkien'in biyografik filmi ilk Tolkien'in ilk fragmang izleyiciye sunuldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 26
    Galatasaraylı Zach Auguste ile Fenerbahçeli Erick Green Orteköy'de birlikte eğlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 27

    KIM KARDASHIAN KIRIŞIKLIK ÖNLEMEK İÇİN SEÇTİĞİ İLGİNÇ YÖNTEMİ AÇIKLADI

    Kim Kardashian, hayranlarının yönelttiği soru üzerine kırışıklık oluşumunu nasıl önlediğini açıkladı. Kardashian, herhangi bir krem ya da enjeksiyon yöntemi önermedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    OSMANLI MİRASI: SÜT HELVASI (KAZANDİBİNİN ATASI)

    Osmanlı Saray mutfağının en gözde tatlılarından biri olan süt helvası, Bursa'da orijinal haliyle sofraların vazgeçilmezi olma özelliğini koruyor. Yaptığı yemeklere yeni bir tarz getirmeyi hedefleyen şef Emir Topuk, 120 yıllık tarihe sahip süt helvasını bal kabaklarında pişirip müşterilerine farklı bir lezzet sunuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 29

    TÜRK HALK MÜZİĞİNİN ZARİF SANATÇISI ANILIYOR

    Kariyeri boyunca 100'e yakın beste ile yaklaşık 20 albüme imza atan ve geçen yıl kanser nedeniyle hayatını kaybede Nuray Hafiftaş vefatının birinci yılında anılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız