Magazin ve sanat turu (15 Şubat 2021)

15 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 15.02.2021 - 17:39

  • 1

    Defineciler hazine ararken 'gizli Pamukkale'yi buldu

    Denizli'nin Serinhisar ilçesinde defineciler, dağlık alanda yaptıkları kaçak tarihi eser kazısında, yer altındaki Pamukkale'yi ortaya çıkardı. Definecilerin tesadüfen yaklaşık 30 metre derinlikte bulduğu, odacıklar halindeki, beyaz traverten oluşumları ve sarkıtlarıyla dikkat çeken Kızılhisar Mağarası, korumaya alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Entübe edilen usta oyuncu Toygun Ateş'in setteki son görüntüleri

    Malatya'ya 'Gizemli Köy' filminin çekimi için gelen ve bir süre önce corona virüs testi pozitif çıktıktan sonra tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde entübe edilen Toygun Ateş'in (66), setteki son görüntüleri ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Meghan Markle ikinci çocuğuna hamile (Fotoğraftaki ayrıntı)

    Meghan Markle ve Prens Harry çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Temmuz ayında düşük yapan Meghan Markle, tekrar hamile. Kraliyet görevlerini bırakıp ABD'ye taşınan çift, oğulları Archie ile birlikte dört kişilik bir aile olacakları haberini yeni bir fotoğrafla duyurdu. Fotoğraftaki elbise ayrıntısı dikkatlerden kaçmadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Necati Şaşmaz'ın ‘özel hayatın gizliliğini ihlal’ davasında karar

    Oyuncu Necati Şaşmaz, eşi Nagehan Şaşmaz’a ait ses kayıtlarını ve Whatsapp yazışmalarını habersiz olarak kaydederek boşanma davasında delil olarak sunduğu gerekçesiyle yargılandığı davada beraat etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Gisele Bündchen'in Amerikan futbolcusu eşi Tom Brady'nin imzası altın değerinde

    Süper model Gisele Bündchen ile evli olan ünlü Amerikan futbolu oyuncusu ve Super Bowl şampiyonu Tom Brady, son dört yılda imzasının değerini ikiye katladı. Brady imzalı fotoğraf, kask ya da toplar için binlerce dolar para ödemek gerekiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Jeff Bezos ile Lauren Sanchez'in romantik tatili

    Dünyanın en zengin iş insanları arasında gösterilen Jeff Bezos ile sevgilisi Lauren Sanchez, Sevgililer Günü dolayısıyla Meksika tatiline çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Martin Scorsese'den en iyi İngiliz filmleri listesi

    Tam Gaz (Baby Driver) filminin Britanyalı yönetmeni Edgar Wright, efsanevi ABD'li yönetmen Martin Scorsese'nin derlediği en iyi 50 İngiliz yapımı film listesini paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Ünlü isimlerin ikonik özel uçağı tarihe karışıyor

    Bir dönem ünlü isimlerin sıklıkla kullandığı özel uçak ‘Learjet’in üretimi sona eriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Seksenler dizisinin ‘Pastacı Sami’si Berat Yenilmez 9 ayda 25 kilo verdi

    Pek çok ünlü, gerek rolü uğruna gerekse de sağlıklı bir hayat seçimi için kilo kontrolünü sağlamayı başardı. Bazıları da yıllar geçtikçe fit görünümünden uzaklaştı. Son olarak Seksenler dizisinin ‘Pastacı Sami’si Berat Yenilmez, yeni haliyle görüntülendi. Zayıfladığı gözlenen oyuncu, 25 kilo verdiğini söyledi. İşte Yenilmez'in kilo verme serüveni ve onun gibi daha önce kilolarıyla gündeme gelen yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade hamile olduğunu duyurdu

    Üç yıl önce Ali Sunal ile dünyaevine giren Nazlı Kurbanzade hamile olduğunu açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Meghan Markle'ın hamilelik haberine kraliyetin tepkisi

    Kraliyet görevlerini bırakıp ABD'ye taşınan Meghan Markle ile Prens Harry'nin ikinci bebek haberine Buckingham Sarayı nasıl tepki verdi? Kraliyet sözcüsü, Kraliçe Elizabeth ile diğer kraliyet üyelerinin tahtın 8. varisiyle ilgili tepkisini açıkladı. Yeni kraliyet bebeğine verilecek isimle ilgili bahisler de açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Oyuncu Özgü Kaya'dan suç duyurusu: Bana zarar vereceğinden endişeliyim

    Üç farklı sosyal medya hesabı üzerinden kendisine ölüm ve tecavüz tehditlerinde bulunan kimliği belirsiz kişiler için Özgü Kaya savcılığa başvurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Geleceğin Sineması'na başvurular başladı

    T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından TÜRSAK Vakfı’nın danışmanlığı ve iş birliği ile sinema öğrencilerinin kısa film projelerini hayata geçirmeleri için gerçekleştirilen “Geleceğin Sineması”na başvurular açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Banksy'nin sergisi Varşova'da

    Banksy'nin en popüler en popüler grafitilerinden oluşan sergi Polonya'nın başkenti Varşova'daki sanatseverlerle buluştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Ryan Reynolds, Deadpool'un 5. yılını daha önce yayımlanmamış bir mektupla kutladı

    Ryan Reynolds, Deadpool'un 5. yıldönümünü kutlamak için daha önce yayımlanmamış bir hayran mektubunu ve ona verdiği cevabı paylaştı. Ünlü oyuncu, mektupta, 2016'dan bu yana yaptığı her şeyin tam tersini yazmasıyla hayranlarını güldürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Ronnie James Dio’nun otobiyografisinin yayın tarihi belli oldu

    Heavy metalin efsane ismi Dio’nun otobiyografisinin yayın tarihi belli oldu. Wendy Dio, hayranları tarafından uzun zamandır beklenen James Dio’nun otobiyografisinin tamamlandığını ve temmuz ayında piyasaya sürüleceğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu? (14 Şubat 2021 ayrıntıları)

    Survivor Türkiye’de dün akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. 14 Şubat Pazar Survivor’da heyecanlı mücadelelerden sonra haftanın ikinci eleme adayı belirlendi. Peki, Survivor’da ikinci eleme adayı kim oldu? Dün akşam Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Avantaj oyununu kim kazandı? İşte Survivor 14 Şubat ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Dünyaca ünlü yazar Dr. Rick Hanson Momtalks’ta

    'Gelecek anneden başlar’ sloganıyla yola çıkan ebeveyn-uzman buluşma platformu ‘MomTalks’un konuşmacıları arasında nöropsikoloji ve meditasyon konularında dünyaca ünlü klinik psikolog ve New York Times Bestseller yazarı Dr. Rick Hanson da yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Gülben Ergen: Taksi plakam hiç olmadı

    Şarkıcı Gülben Ergen birçok taksi plakası olduğu iddiaları hakkında "Hiç taksi plakalarım olmadı ama hep çok güzel şarkılarım oldu" açıklamasını yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    17. Akbank Kısa Film Festivali online olarak düzenlenecek

    Bu yıl 17'ncisi gerçekleştirilecek Akbank Kısa Film Festivali, 22 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında online olarak yapılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Menajerimi Ara 26. yeni bölüm ön izleme

    Star'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 26. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Yeni bölümde sevgilisi Dicle hakkında konuşulmasına tahammül edemeyen Barış sinirlerine hakim olamıyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 22

    Bin 700 yıllık ‘lanetli’ lahit Amasya Müzesi’nde

    Amasya’da günümüzden bin 700 yıl önce yapılan lahit, kötü niyetle yaklaşıp ele geçirmeye çalışanların lanetlendiği beddua ve figürlerle dikkat çekiyor. Gizemli lahit, sergilendiği Amasya Müzesi’nin en nadide eserleri arasında gösteriliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    İstanbul Müzik Festivali Yarının Kadın Yıldızları başvuruları başladı

    İstanbul Müzik Festivali'nin, geleceğin kadın müzisyenlerini desteklemek amacıyla 2018'de başlattığı Yarının Kadın Yıldızları: Genç Kadın Müzisyenler Destek Fonu projesi, dördüncü yılında üstün yetenekli müzisyenlerin çalgı, şan ve şeflik branşlarında uluslararası arenadaki kariyerlerinin ilerlemesine destek olmaya devam ediyor. Yarının Kadın Yıldızları projesi için başvurular 16 Nisan Cuma gününe kadar yapılabilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Usta oyuncu Toygun Ateş yoğun bakımda

    Corona virüs tedavisi gören usta oyuncu Toygun Ateş entübe edildi..

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Sol Yanım final bölümü fragmanı

    Star'da yayınlanan Sol Yanım dizisi, 17 Şubat Çarşamba günü final bölümüyle ekrana gelecek.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 26

    Günlük burç yorumları - 15 Şubat 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 15 Şubat 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız