Magazin ve sanat turu (16 Aralık 2020) 

16 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  HABER DETAY - TIKLA OKU

Haberler 16.12.2020 - 20:20

  • 1

    Sharon Stone'dan Mevlana'lı anma

    Yıldız oyuncu Sharon Stone, babası Joseph Stone'un ölüm yıl dönümünde Mevlana Celaleddin Rumi'nin sözlerini yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Kanser tedavisi gören Jeff Bridges'in son hali

    Lenfoma teşhisi konulan ve tedavi görmeye başlayan Oscar’lı oyuncu Jeff Bridges, sosyal medyada son halini paylaşarak durumu hakkında bilgi verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3
    New York Valisi Andrew Cuomo'ya taciz suçlaması

    New York Valisi Andrew Cuomo’nun eski yardımcısı Lindsey Boylan, valiyi birlikte çalışırken kendisine cinsel tacizde bulunmakla suçladı. Boylan, Twitter’daki paylaşımında cinsel istismara birçok kişinin tanık olduğunu öne sürerken Vali Cuomo suçlamayı reddetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 4

    2.5 ayda 22 kilo veren Deniz Seki: Diyet yaşam şeklim oldu

    Mide ameliyatı olan ancak yeniden kilo alan Deniz Seki, diyete girdi ve 2.5 ayda 22 kilo verdi. Seki, “Artık diyet bozmak yok, çünkü bu benim yaşam şeklim oldu" diye konuştu. İşte Seki'nin zayıflama süreci, motivasyonu, beslenme durumu...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5
    Ailesiyle birlikte corona virüse yakalanan Aslı Tandoğan: Lütfen gençliğinize güvenmeyin

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak Aslı Tandoğan, ailesiyle birlikte corona virüse yakalandığını açıkladı. İşte Tandoğan'ın son durumu ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 6
    MasterChef adayı belli oldu -MasterChef'te Mehmet Şef ve Barbaros arasında gerginlik: Beni dinle!


    MasterChef'in yayınlanan son bölümünde hem haftanın ikinci dokunulmazlık hem de ödül oyunu oynandı. MasterChef'te çekişmeli geçen mücadelenin ardından potaya giren isim belli oldu. MasterChef Türkiye'nin 15 Aralık tarihli 122. bölümünde, 25 bin TL'lik ödül oyununu kazanan isim ise Eray, elemeye kalan isim ise Barbaros oldu. Geceye Mehmet Şef ve Barbaros arasında yaşanan gerginlik damga vurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7

    Jeff Bezos’un eski eşi MacKenzie'den 4 milyar dolardan fazla bağış

    Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un eski eşi MacKenzie Scott, dört ayda aşevlerine ve acil yardım fonlarına 4 milyar dolardan fazla bağışta bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Düşes Camilla halkın gözünde hala 'Diana'yı mahveden kadın'

    Kraliyet yazarı Clive Irving'e göre Düşes Camilla Parker, İngilizlerin gözünde hala 'Diana'yı mahveden kadın' ve eşi Prens Charles kral olunca gölgede kalmayı tercih edecek. The Crown dizisiyle şimşekleri yeniden üzerine çeken Camilla, hiçbir zaman Prenses Diana gibi parlamayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Halil Sezai haftalar sonra ilk kez görüntülendi

    Komşusunu dövdüğü iddiasıyla yargılanan Halil Sezai, 43 gün tutuklu kalmış ve ardından tahliye olmuştu. Cezaevinden çıkan ünlü şarkıcı, haftalar sonra ilk kez görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Fenomen Anna Leikovic annesini öldürdü

    Moldovalı fenomen Anna Leikovic annesini vahşice katletti. Genç fenomenin annesini uyuşturucu tedavi olması için baskı yaptığı gerekçesiyle öldürdüğü iddia ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Tom Cruise Görevimiz Tehlike 7 setinde küplere bindi

    Film ekibini salgından korumak ve dışarıdan izole etmek için parasını kendi cebinden ödeyerek gemi kiralayan Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) setinde salgın kurallarını ihlal eden ekip üyelerine karşı açtı ağzını yumdu gözünü. Ünlü oyuncunun ekip üyelerini küfür ederek azarladığını gösteren ses kayıtları basına sızdırıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Gwyneth Paltrow, Harvey Weinstein yüzünden yaşadıklarını anlattı


    Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, 1998'de Harvey Weinstein ile yaşadıklarından sonra kariyerini sorguladığını ve oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 13

    Leni Klum annesi Heidi Klum'un izinde

    Eski süper model Heidi Klum'un kızı Leni Klum annesiyle birlikte objektif karşısına geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    2020 Kraliyet Hava Kuvvetleri Fotoğraf Yarışması'nın kazananları

    İngiltere'de her yıl yapılan Kraliyet Hava Kuvvetleri Fotoğraf Yarışması, bu yıl corona virüs salgınından dolayı 13 kategoriden dört kategoriye indirildi: Personel, araç-gereç, operasyonlar ile çalışmalar ve halkın seçimi. İşte 2020 Kraliyet Hava Kuvvetleri Fotoğraf Yarışması'nın kazananları ile öne çıkna fotoğraflar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15
    Warner Bros üç filminin vizyon tarihini değiştirdi

    Corona virüs salgını nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi değişti ya da ertelendi. Son olarak Warner Bros; Mortal Kombat, Tom and Jerry ve Reminiscence filmlerinin vizyon tarihlerinin güncellendiğini duyurdu. İşte salgın nedeniyle planlandığı tarihte izleyiciyle buluşamayan filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 16

    Gigi Hadid bebeğiyle ilk kez dışarıda

    Ünlü süper model Gigi Hadid, kardeşi Bella Hadid ile birlikte bebeğini gezdirdi. Üç ay önce doğum yapan Gigi Hadid, ilk kez kızıyla toplum içinde görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'ndan Yerebatan Sarnıcı açıklaması


    Kurul, son günlerde gündeme gelen Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulunun konuyu bir tülü karara bağlamadığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18
    Akrep 2. yeni bölüm 2. fragmanı

    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Akrep'in 2 yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 19

    Kayseri Kültepe’de krallık ve otorite varlığı tespit edildi

    Kayseri'de 1948 yılından bu yana kazı çalışmalarının sürdüğü 6 bin yıllık Kayseri Kültepe Kaniş-Karum Ören Yeri'nde bu yıl yeni bilgilere ulaşıldı. Kazı Başkanı Prof. Dr. Fikri Kulakoğlu, "Bu sene yaptığımız çalışmalarda Kültepe’de ciddi bir krallık ve otoritenin varlığını tespit ettik" dedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Şenay Gürler ve Semih Saygıner çifti Afrika tatilinde

    Oyuncu Şenay Gürler ve Dünya Bilardo Şampiyonu sevgilisi Semih Saygıner, Güney Afrika’da tatil yapıyor. Safariye çıkan çift, çektikleri kareleri sosyal medyada paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21
    Afyonkarahisar'da, Kybele heykeli bekleniyor

    Afyonkarahisar'ın Çavdarlı Köyü'nde 1964 yılında yol kazısında bulunduktan sonra yurt dışına kaçırılan ve bir müzayedede satılmak istenirken, Türkiye makamlarının devreye girmesiyle 60 yıl sonra yeniden anavatanına getirilen Kybele heykeli şehirde heyecan yarattı. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, "Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz çok mutlu, Kybele heykelinin geleceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi. Kent halkı da Kybele'nin bir an önce getirilip, sergilenmesini beklediklerini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    Kulis: Bir Tiyatro Belleği, Hagop Ayvaz sergisi açıldı

    Hrant Dink Vakfı öncülüğünde Türkiye Tiyatro Vakfı ve Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık iş birliğiyle hazırlanan Kulis: Bir Tiyatro Belleği, Hagop Ayvaz sergisi açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 23

    Tarihi Sahaflar Çarşısı'nda sessizlik: İnternet bizi mahvetti

    Beyazıt'taki Tarihi Sahaflar Çarşısı corona virüs nedeniyle en sessiz günlerini yaşıyor. Pandemi ve internet satışlarının kendilerini olumsuz etkilediğini söyleyen çarşı esnafı, "O eski cıvıl cıvıl sahafları biz de özledik. Neredeyse iş yapmıyoruz. İnternet satışları bizi mahvetti" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Ünlülerin makyajsız halleri

    Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Ancak makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimler 'sıfır makyajlı' halleriyle şaşırtıyor. Özellikle son zamanlarda ünlü isimler makyajsız akımına katılıyor, doğal hallerini sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Ancak her ünlü bu şekilde görüntülenmeyi de istemiyor. İşte bugüne kadar makyajsız halleriyle gündem olan yerli ve yabancı ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25
    Depremde hasar gören 600 yıllık kümbet restore edilecek

    Van'ın Erciş ilçesinde 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 depremlerinde hasar gören 600 yıllık kümbet restore edilerek turizme kazandırılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 26

    Berfu Yenenler'den hamilelik paylaşımı

    İkinci kez anne olmak için gün sayan Berfu Yenenler, yeni pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Yenenler, karnı burnunda karesine, "Bu sıralar çok yoruluyorum" diye hamilelik sıkıntılarından bahsederek, "Huni takıp gezmeme çok az kaldı" mesajını yazdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Genç solist Ege Seçer Uluslararası Müzik Festivali'nde Türkiye'ye ikincilik getirdi

    Lise öğrencisi 14 yaşındaki Ege Seçer, tüm dünyadan 548 katılımcının yarıştığı 2020 Uluslararası Müzik Festivali'nde dereceye girdi. Yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle internet üzerinden gerçekleştirilen yarışmanın jüri elemesi sonucunda Ege Seçer, ikinci seçildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Akrep 2. yeni bölüm fotoğrafları (Ferda'dan Perihan'a tuzak)

    Star’ın yeni dizisi Akrep’in 2. bölümü 18 Aralık Cuma günü ekrana gelecek. Yeni bölüm fotoğrafları yayınlanan Akrep'te bu hafta Ferda'nın annesi Perihan’a tuzak kurması damga vuracak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Futbolcu Laura Merrin son dönemin en popüler kadın sol bek oyuncusu

    İngiliz Fylde Ladies Kadın Futbol Takımı forması giyen Yeni Zelandalı futbolcu Laura Merrin, sahadaki oyunu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da son dönemin en dikkat çeken kadın futbolcusu olarak öne çıkıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30
    Sol Yanım 4. yeni bölüm 2. fragman

    Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın 4. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.


    HABER DETAY- TIKLA İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız