Magazin ve sanat turu (16 Şubat 2021)

16 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 16.02.2021 - 17:29

  • 1

    Meghan Markle ve Prens Harry sarayı sarsacak gerçekleri Oprah Winfrey'e anlatacak

    Meghan Markle ve Prens Harry, ünlü TV programcısı Oprah Winfrey'in hazırlayacağı özel programda, kraliyetten ayrılık sürecini, saray mensuplarıyla yaşadıkları gerginlikleri ve özel hayatlarına dair ayrıntıları ilk kez anlatacak. Çiftin, medyadan özel hayatlarına saygı istediklerini söyleyip böyle bir programa katılmayı kabul etmeleri İngiliz basını tarafından eleştirilirken, anlatacaklarının sarayda korkuya neden olduğu konuşuluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Üniversiteye sığınan rapçi Pablo Hasel tutuklandı

    İspanya’da Kral VI. Felipe ve babası Juan Carlos hakkındaki açıklamaları ve terörist grupları övdüğü iddiasıyla hapis cezasına çarptırılan ancak destekçileriyle birlikte Katalonya Özerk Bölgesi'ndeki bir üniversiteye sığınan Pablo Hasel operasyonla yakalandı. (Fotoğraflar: AFP/Reuters)

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in başı sosyal medya fenomeni olan yeğeni ile dertte


    Meena Harris'in kendi markasını yoğun şekilde ABD Başkan Yardımcısı olan teyzesi Kamala Harris'in ismiyle özdeş hale getirmeye çalışması tartışmaya neden oldu. Beyaz Saray yetkilileri de Meena'nın bu girişimlerinden rahatsız olduklarını belirtti.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 4

    Nicki Minaj'ın baba acısı: Otomobil çarpıp kaçtı

    Dünyaca ünlü rapçi Nicki Minaj'ın 64 yaşındaki babası, New York'ta kendisine bir otomobilin çarpaması sonucu hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Türk kızı Ayla, İsveç'teki Masterchef yarışmasında finale kaldı


    İsveç'te katıldığı Masterchef İsveç adlı yemek yarışmasında finale kalan 9 yarışmacı arasında yer alan 23 yaşındaki Türk yarışmacı Ayla Canpunar, Türk mutfağını İsveç'e tanıtmayı hedeflediğini ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 6

    Görevimiz Tehlike filmlerinde takvim değişikliği


    Tom Cruise'un Fallout rüzgarından da yararlanmasını sağlamak için Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) ve Görevimiz Tehlike 8'i (Mission: Impossible 8) arka arkaya çekme planı corona virüse takıldı. Paramount takvimde değişikliğe gitme kararı ald

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7

    BTS'in yıldızı Jimin'den yeni rekor

    K-Pop grubu BTS'in yıldızı Jimin, Güney Kore'de popülarite rekoru kırdı. Yeni listeyle Jimin başarısını 26. kez tekrarlamış oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    ABD’de evsiz genç, iki yıl içinde milyoner oldu


    ABD’de girişimci ve sosyal medya fenomeni Branden Condy (25), çocukken annesinin de işinin kaybetmesiyle evsiz kaldıklarını, ancak 2 yıl içinde sosyal medya sayesinde milyoner olduğunu açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 9

    MasterChef Ebru'nun imajı Somer Şef'i bile şaşırttı

    MasterChef Türkiye'de yemekleri kadar davranışları ile de adından söz ettiren Ebru Has'ın Sevgililer Günü paylaşımındaki yeni imajı dikkat çekti. Yarışmanın jüri üyesi Somer Sivrioğlu bile Ebru'nun fotoğrafına takılmadan duramadı ve "Güzelmiş bu kim?" yazdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Nisa Bölükbaşı: Barış evlenmek istiyorsa o dövmeyi sildirecek

    Survivor 2020'de tanışıp yarışmadan sonra birlikteliğe başlayan Nişa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı'dan aldığı evlilik teklifi hakkında konuştu. Bölükbaşı, Yağcı'nın ensesinde eski sevgilisinin dövmesinin olduğunu dile getirerek, sevgilisine kendisiyle evlenmek için o dövmeyi sildirme şartı koyduğunu aktardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11
    Basquiat eseri en pahalı olma yolunda

    Basquiat'ın Warrior eseri rekor kırmaya aday
    Jean-Michel Basquiat’ın Warrior eseri Asya’da satışa çıkan en pahalı Batılı eser olmaya aday.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Larry King'in ölüm nedeni belli oldu: Sepsis


    Larry King'in corona virüs nedeniyle değil sepsis yüzünden hayatını kaybettiği ortaya çıktı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 13

    Ebru Şahin ile Cedi Osman ayrıldı mı?

    Yıldız basketbolcu Cedi Osman ile ayrıldıkları iddia edilen Ebru Şahin'den bir açıklama yaptı. Şahin'in menajeri ayrılık iddialarını yalanladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Hollywood'un yükselen yıldızı Elizabeth Olsen

    İkiz kardeşler Mary-Kate ve Ashley Olsen'in kardeşi Elizabeth Olsen, 2007'de tiyatro oyuncusu olarak başladığı sanat yaşamında Paranoya filmiyle dikkatleri üzerine çekti. Kısa süreli kariyerinde hatırı sayılır filmlere imza atan Amerikalı oyuncu, Marvel Sinematik evreninde Stan Lee ve Jack Kirby tarafından ortaya çıkarılan Scarlet Witch (mutant) karakteriyle dünya çapında üne kavuştu. Avengers serisinde oynadığı filmlerle Hollywood'un parlayan yıldızları arasında gösterilen Olsen, bu yıl seyirciyle buluşan WandaVision dizisiye gündemde... Bugün itibariyle (16 Şubat 2021) 32. doğum gününü kutlayan yükselen yıldız Elizabeth Olsen'in yıllar içindeki değişimini derledik..

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    MasterChef Barbaros Yoloğlu'dan açıklama: Kız arkadaşım benim gökkuşağım


    İkinci olduğu MasterChef Türkiye 2020 yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Barbaros Yoloğlu, Sevgililer Günü'nde yaptığı paylaşımın yanlış anlaşıldığını açıkladı. Barbaros Şef "Kız arkadaşım benim gökkuşağım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 16

    Kendall Jenner'dan Devin Booker'lı ilk paylaşım

    Yıldız model Kendall Jenner bir süredir birlikte olduğu NBA oyuncu Devin Booker ile ilk kez bir karesini yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Amazon 2020’nin çok satan kitaplarını

    açıkladıAmazon.com.tr'nin açıkladığı 2020 yılı en çok satan kitaplar sıralamasına göre, Victor Hugo’nun Bir İdam Mahkumunun Son Günü en çok okunan kitap olarak öne çıkarken, George Orwell’in Hayvan Çiftliği ve Dana Suskind’in Otuz Milyon Kelime adlı eserleri de çok okunanlar arasında yerini aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    İngiltere'de 66 milyon yıllık balık fosili bulundu

    İngiltere’de kişisel bir koleksiyonda, büyük beyaz köpek balığı büyüklüğünde balık fosili bulundu. Koleksiyon sahibinin fosili, büyüklüğünden dolayı ‘uçan yırtıcı sürüngenin kafatası’ olduğunu düşünerek satın aldığı ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    BTS üyeleri şöhretle nasıl başa çıktıklarını anlattı


    Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS'in sevilen üyeleri sahip oldukları şöhretle nasıl başa çıktıklarını anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20

    Louvre Müzesi'nde sele karşı önlem


    Fransa’nın başkenti Paris’in sayısız kültürel varlıklarının en önde gelenlerinden biri olan Louvre Müzesi, sanat eserlerinin taşınması için çalışma başlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 21

    Mersin'deki Uzuncaburç Antik Kenti'nin 2 bin 300 yıllık tarihine özel restorasyon

    Helenistik dönemin günümüze kadar korunmuş yapılarından Mersin'deki Uzuncaburç Antik Kenti, özel olarak hazırlanan proje çerçevesinde 2 bin 300 yıllık tarihini yansıtacak şekilde restore edilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Baklavada 'iç' hilesi, maliyeti en az yüzde 50 düşürüyor


    Gıda ürünlerinde yapılan hile ve tağşiş, vatandaşın hem sağlığına hem cebine zarar veriyor. Hilenin en çok başvurulduğu ürünlerden baklavada ise ceviz yerine ay çekirdeği içi, Antep fıstığı yerine ise gıda boyasıyla renklendirilen yer fıstığı kullanılıyor. Üretici bu yöntemle en az yüzde 50 maliyetten kar ediyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 23

    Meksika Güzellik Kraliçesi Laura Mojica Romero insan kaçırma suçlamasıyla tutuklandı

    Meksika Güzellik Kraliçesi Laura Mojica Romero, bir insan kaçırma çetesine üye olduğu şüphesiyle tutuklandı. Kraliçe, suçlu bulunması halinde 50 yıla kadar hapis cezası alabilir.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Ryan Reynolds eşi Blake Lively'nin saçlarını boyadı: Gizli yeteneklerin adamı

    Blake Lively eşi Ryan Reynolds'un saçlarını boyadığı anları sosyal medyadan paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    53. SİYAD Onur ve Emek Ödülleri'nin sahipleri belli oldu

    Sinema Yazarları Derneği (SİYAD), 53. SİYAD Türkiye Sineması Ödül Töreni'nde Onur ve Emek Ödülleri'ni alacak isimleri açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Araştırmaya göre 80'ler müziği stresi azaltıyor

    Müzik türü ile stres ilişkisi çalışmasının sonuçları açıklandı. Buna göre 80'li yıllar hit şarkıları yatıştırıcı etkisiyle öne çıktı. İşte diğer stres azaltan müzik türleri ve en çok strese sokan müzikler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Machine Gun Kelly sevgilisi Megan Fox'un kanını kolyesinde taşıyor

    Aşklarını sosyal medyada dile getirmekten çekinmeyen Megan Fox ile Machine Gun Kelly çiftinden romantizmde sınırları zorlayan hareket geldi. Machine Gun Kelly, sevgilisi Fox'un kan damlasını kolyeyle boynunda taşıdığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Edirne tava ciğerinin tescili için UNESCO'ya başvuru

    Edirne'nin meşhur tava ciğerini dünyaya tanıtmak için Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü kolları sıvadı. Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, tava ciğeri kentin kültür envanterine kaydetmek için UNESCO’ya resmi başvuru yapıldığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Pandemiye rağmen restorasyon çalışmaları durmadı

    Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde bulunan Trabzon, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize illerinde 2005 yılından itibaren yaklaşık 120 eserin proje ve restorasyon faaliyetleri tamamlanırken, geçen yıldan itibaren başlatılan 10 vakıf eserinin restorasyon çalışmaları pandemiye rağmen sürüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    En İyi Uluslararası Oscar adayı filmler İstanbul Modern Sinema’da

    İstanbul Modern Sinema, dokuzuncu kez düzenlediği Oscar’ın Yabancıları seçkisini 16 Şubat - 8 Mart tarihlerinde sinemaseverlerle buluşturuyor. Programda “En İyi Uluslararası Film” dalında aday 10 film izleyiciyle buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Akrep 11. yeni bölüm fotoğrafları

    Star’ın sevilen dizisi Akrep, 11. yeni bölümüyle 18 Şubat Perşembe günü ekrana geliyor. Yeni bölümde kız kardeşi Berna’nın ölümüyle ilgili annesi Perihan’a itirafta bulunan Ferda, köşeye sıkışmasına rağmen pes etmiyor. İşte Akrep'in yeni bölüm konusu ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Michel Le Van Quyen'den 'Beyin ve Sessizlik' kitabı

    Michel Le Van Quyen imzalı 'Beyin ve Sessizlik' adlı çalışmada, sürmenaj teşhisi konulan yazar iyileşme sürecindeki deneyimlerini okurla paylaşıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Unutulmayan şarkılara imza atan ilk kadın şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş anılıyor

    Yazdığı şarkılarla Türk müziğine yön veren Fikret Şeneş'in vefatının ardından 6 yıl geçti. Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen hala dillerde ve kuşaktan kuşağa aktarılan unutulmaz şarkıların sahibi Fikret Şeneş, sanat hayatı boyunca 300'e yakın eser kaleme aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    Survivor 2021'de ödül oyununu kim kazandı? (15 Şubat 2021 ayrıntıları)

    Survivor'da dün akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları önce ödül oyunu, ardından sembol oyunu oynadı. Peki, Survivor 15 Şubat ödülü neydi, ödülü hangi takım kazandı? Sembol oyununu kim kazandı? İşte Survivor 15 Şubat ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Günlük burç yorumları - 16 Şubat 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 16 Şubat 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız