Magazin ve sanat turu (17 Ocak 2019)

17 Ocak 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 17.01.2019 - 17:23 Son Güncelleme : 17.01.2019 - 17:51

  • 1

    SILA İLE GÖRÜNTÜLENEN HAZER AMANI'DEN AÇIKLAMA

    Şarkıcı Sıla önceki akşam adını MasterChef yarışmasıyla duyuran Hazer Amani ile birlikte Beşiktaş’ta objektiflere takıldı. Gelişmelerin ardından Amani birliktelik iddiaları hakkında, "Aşk yok. Yeni bir proje için bir araya geldik” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    PEDRO ALONSO'DAN TÜRKÇE MESAJ

    GQ Türkiye’nin Men Of The Year ödüllerinde Yılın Uluslararası Starı Ödülü’nün sahibi olan La Casa De Papel’in Berlin’i Pedro Alonso, GQ Türkiye’nin çekimleri esnasında Türk seyircilerine Türkçe mesaj gönderdi. Alonso’nun GQ Türkiye çekimlerinin kamera arkası görüntüleri de yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    NUSRET BU KEZ PARİS'İN YILDIZLARIYLA TUZLADI

    Ünlü Türk et ustası Nusret Gökçe bu kez kariyerine Paris Saint-Germain takımının futbolcularına ziyafet hazırladı. Gökçe, takımın yıldızı Neymar ile tuzlama yaptığı fotoğrafı sosyal medyadan da yayınladı. İşte detaylar ve Nusret'in dünden bugüne müdavimi olan ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    OSMANLI ARŞİVİ AÇILDI (GÖRÜLMEMİŞ FOTOĞRAFLAR)

    Osmanlı dönemine ait pek çok fotoğraf arşivden çıktı, dijital ortama aktarıldı. Getty Araştırma Enstitüsü, dijitalleştirdiği Osmanlı dönemi fotoğraf koleksiyonunu ücretsiz kullanıma açtı. Arşiv, Fransız koleksiyoncu Pierre de Gigord’un 1980’lerde Türkiye’ye yaptığı seyahatler sırasında topladığı 19. yüzyıl ve 20. yüzyıl başlarına ait Osmanlı dönemi fotoğraflarını içeriyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 5

    ÜNLÜLERİN DE KATILDIĞI 10 YEAR CHALLENGE İLE VERİ Mİ TOPLANIYOR?

    Sosyal medyada #10YearChallenge hashtag'i altında başlayan, 10 yıl öncesi ile sonrası fotoğrafların kolajlanarak paylaşılması akımına gösteri dünyasının yerli ve yabancı ünlü isimleri de katılıyor. Ancak TechHumanist'İn yazarı Kate O'Neill'dan Wired editörü Nicholas Thompson'a birçok teknoloji yazarı bu etiketle paylaşılan fotoğraflarla yaşlanma üzerine yüz tanıma algoritması yazmak için data toplandığını iddia ediyor. Bu iddialar akımın Türkiye'de de ses getirmesinden sonra gündemde. İşte 10 Year Challenge akımına katılarak fotoğrafları sosyal medyadan yayınlayan ünlü isimlerin kareleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    VERSACE: ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ TEHLİKEDE

    İtalyan moda tasarımcısı Donatella Versace, ABD Başkanı Donald Trump hakkında muhalif açıklamalar yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    DAN BILZERIAN EVİNİN KAPILARINI AÇTI

    Son olarak Kocaeli'de yaşayan Ömer Okkalı'ya (20) 5 bin dolar yollayıp ABD'ye davet etmesiyle gündeme gelen 'Instagram'ın kralı' Dan Bilzerian, eski evinin kapısını parasını veren herkese açmaya karar verdi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    SABAH 20 DOLARLIK, AKŞAM 4300 DOLARLIK ELBİSE

    Meghan Markle, dünkü hayır kurumu ziyaretinde giydiği 20 dolarlık hamile elbisesiyle gündemde. Ucuz elbisesiyle konuşulan Düşes, günü 4300 dolarlık özel tasarım elbiseyle tamamladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    NAZIM HİKMET'İN ŞİİRLERİ LAZCA'YA ÇEVRİLDİ

    Cezaevinde Nazım Hikmet'le yatak arkadaşı olan babasının ölüm döşeğindeki dileğini yerine getiren Yaşar Çervatoğlu, başta Mavi Gözlü Dev olmak üzere Nazım Hikmet'in şiirlerini ilk kez Lazca'ya çevirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    KANI VE HÜCRELERİNDEN KREM YAPTIRDI

    İngiliz moda tasarımcısı Victoria Beckham, 8 bin TL harcayarak kanı ve hücrelerinden yaptırdığı kremi takipçilerine tanıttı. Instagram hesabından ürünün fotoğrafını paylaşan 44 yaşındaki Beckham "Dr. Barbara bu kremi benim kanım ve hücrelerimden yaptı. Bu krem inanılmaz derecede sivilcelere ve yaşlanmaya etkili" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    BAŞROL OYUNCUSUNU SOSYAL MEDYADAN SEÇTİ

    ABD'li yönetmen Steven Spielberg, çekeceği West Side Story (Batı Yakası Hikayesi) filminin başrollerden birini sosyal medyada ünlenen Rachel Zegler'a (17) verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    ŞAHAN GÖKBAKAR VE CEM YILMAZ'DAN YENİ HAMLE

    Mars Entertainment Group (Cinemaximum sinema zinciri) ile kriz yaşayan isimlerden Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz'ın UIP şirketiyle anlaştıkları ve filmlerinin beklenen tarihlerinde vizyonda olacağı iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    SERENA WILLIAMS’IN KIZININ OYUNCAĞI FENOMEN OLDU

    Serena Williams ile Reddit kurucusu olan eşi Alexis Ohanian’ın bir yaşındaki kızı Olympia’nın oyuncak bebeği Instagram fenomenine dönüştü. Alexis Ohanian tarafından yönetilen hesapta oyuncak bebeğin ailenin hayatındaki yeri gözler önüne seriliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    YOUTUBE FENOMENİ ENES BATUR'DAN PARA KAZANMANIN İPUÇLARI

    Sosyal medya fenomeni Enes Batur, YouTube'dan para kazanmanın ipuçlarını verdi. Batur, "Kendini o işinde nasıl geliştirebilirsin bunu araştırırsan ve elinden gelenin en iyisini yaparsan o zaman öne çıkarsın, daha fazla para kazanırsın ve aranılan insan olursun" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    "İŞE GİDERKEN OTURACAK YER BOL OLUNCA BEN"

    Gösteri dünyasının ünlü isimleri de toplu taşıma araçlarına binerek seyahat ediyor. Son olarak oyuncu Murat Arkın otobüsten bir fotoğraf paylaştı. İşte halkın arasına karışmaktan çekinmeyen yerli ve yabancı ünlü isimlerden bazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    RIHANNA'NIN İÇ ÇAMAŞIRI KOLEKSİYONUNA SEKSAPEL ELEŞTİRİSİ

    Rihanna’nın kendi iç çamaşırı markası ile ürettiği Sevgililer Günü koleksiyonu, büyük beden iç çamaşırlarda daha az seksapel kullanmasıyla eleştiri konusu oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    80 ZENGİN KADINLA YEMEK YEDİ, LÜKS OTOMOBİLLE ŞEHİR TURU ATTI

    Ortadoğu’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, Kuveyt’te özel bir yemeğe katıldı. Lüks bir markanındüzenlediği davette Özçivit, ülkenin 80 zengin kadını ile birlikte yemek yedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    ATEŞİN ÜZERİNDE YÜRÜTTÜLER (300 YILLIK GELENEK)

    İspanya'nın küçük bir kasabasında yaşatılan 300 yıllık gelenekle, kötü ruhlardan arınıldığı ve salgın hastalıklardan korunduğuna inanılan atlar ateş üzerinde yürütüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    MÜZEDE SELFİE GÜNÜ BÖYLE KUTLANDI

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 300'den fazla müze ve ören yerini ziyaret edenler, "Müzede Selfie Günü" kapsamında kültürel varlıklarla öz çekim yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve eşi Pervin Ersoy da etkinliğine katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    MURAT BOZ'UN BALMUMU HEYKELİ MADAME TUSSAUDS'DA

    250 yıllık tarihe sahip dünyaca ünlü balmumu müzesi Madame Tussauds, İstanbul’daki merkezinde yer alan figürlerine bir yenisini daha ekledi. Türk pop müziğinin başarılı ismi Murat Boz, Madame Tussauds İstanbul’un figürleri arasındaki yerini aldı. İşte Madame Tussauds'da Murat Boz heykeli ve diğer ünlü isimlerin heykelleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    ÇİÇERO FİLMİNİN GALASINA ÖZEL DEKOR

    Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun yapımcılığını üstlendiği, 2'nci Dünya Savaşı yıllarında bir casusluk hikayesini konu alan Çiçero adlı filmin galası, UNIQ Hall'de gerçekleşti. Gecede filmin geçtiği döneme özel dekor da yapıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    'BALIK TUTMAYI DA TÜKETMEYİ DE BİLMİYORUZ'

    Mutfak Dostları Derneği'nin düzenlediği Dünden Bugüne İstanbul’un Balıkları etkinliğinde, balık tutmasını bilmediğimiz gibi tüketmesini de bilmediğimize dikkat çekildi. Zeynep Kakınç, "İstanbul’da Ocak, yakalanan balıkların en lezzetli olduğu aydı. Ancak ne yazık ki bugün balık çeşitlerimizin çoğunu bilinçsizlik nedeniyle yitirmiş durumdayız" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    NOTRE DAME’IN KAMBURU CANLI AKSİYON OLARAK SİNEMAYA UYARLANIYOR

    Victor Hugo klasiği olan Notre Dame’ın Kamburu, 1996’da yapılan animasyonunun ardından ilk kez canlı aksiyon olarak beyazperdeye uyarlanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    TİYATRO SAHNESİNDE SITCOM TADINDA KOMEDİ



    Tiyatro Frankfurt'un Türkiye ve Almanya'da yaşayan tiyatrocuları bir araya getiren yeni oyunu Kim Geldi?, 1 Şubat'ta ilk kez sahnelenecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 25

    CAPTAIN MARVEL'DA KİMLERİ İZLEYECEĞİZ?

    Marvel Sinematik Evreni’nin heyecanla beklenen yeni filmi Captain Marvel'dan (Kaptan Marvel) yeni karakter posterleri görücüye çıktı. Oscar ve Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Brie Larson’ın süper kahraman kostümü giyeceği filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda evrenin Nick Fury’si Samuel L. Jackson, iki Oscar adayı Jude Law, Altın Küre adaylığı bulunan Ben Mendelsohn, Galaksinin Koruyucuları'nda Ronan olarak karşımıza çıkan Lee Pace, Kanlı Elmas'ın yıldızlarından Djimon Hounsou, dört Oscar adayı usta aktris Annette Bening, Phil Coulson olarak beyaz perdeye dönmeye hazırlanan Clark Gregg, Humans dizisinin yıldızı Gemma Chan ve Lashana Lynch gibi isimler yer alıyor. İşte Captain Marvel'ın karakter posterleri.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 26

    ORİJİNAL HAYALET AVCILARI'NIN DEVAM FİLMİ GELİYOR

    1984 yapımı aksiyon, komedi ve fantastik türündeki kült film serisi Hayalet Avcıları’na (Ghostbusters) devam filmi çekiliyor. 2016 yılında kadın başrollerle çekilen yeni nesil Ghostbusters filminin ardından, eskiye dönüş yapılıp orijinal seriye devam filmi çekilmesi kararı alındı. 2020'de vizyona girecek olan filmin ilk tanıtımı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    2 MİLYON KORSAN METERYAL ELE GEÇİRİLDİ

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca geçen yıl düzenlenen 1192 operasyonda korsan ürünleri sattığı belirlenen 1285 kişi hakkında işlem yapıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 28

    GELİN-KAYINVALİDENİN ARASINDAN SU SIZMIYOR

    Justin Bieber’ın eşi Hailey Baldwin ile annesi Pattie Mallette gerçekleştirdikleri sıcak buluşmadan fotoğraf paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    AVUSTRALYALI OKYANUS FOTOĞRAFÇISINDAN EN İYİ OKYANUS FOTOĞRAFLARI

    Avustralyalı okyanus fotoğrafçısı Matt Burgess, 2018 yılında çektiği en iyi okyanus fotorağraflarını bir araya getirdi. Mornington Peninsula, Victoria, Avustralya gibi yerlerde okyanusun göz alıcı hallerini fotoğrafladı. Burgess, “Okyanus pek çok kişiye göre büyülü bir yerdir. Bana göre kaosun içinde huzuru yakaladığım özel bir yer” yorumunu yapıyor. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    ALIŞVERİŞ YAPAN KADINLARI BEKLEYEN ERKEKLER

    Alışverişi en çok kadınlar mı seviyor, yoksa ihtiyaçları alma işin kadınların üzerine yıkılmış bir görev mi? Genelde her iki durumda da elini taşın altına koyan kadınlarken, erkeklere de alışveriş yapan eşlerini beklemek düşüyor. Alışveriş yorgunluğunun üzerine bir de bu bekleme süreleri uzayınca ortaya, merkezde ‘bekleyen erkekler’in yer aldığı eğlenceli görüntüler çıkıyor. İşte beklemekten yorgun düşen erkeklerin alışveriş merkezlerindeki halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız