Magazin ve sanat turu (18 Aralık 2020) 

18 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 18.12.2020 - 17:23

  • 1

    Maria Sharapova evleniyor: 'Evet' dedim

    Maria Sharapova evlilk teklifi aldığını açıklayarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Evet" dediğini ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    'Meksikalı Kim Kardashian' olarak tanınan fenomen Joselyn Cano kalça operasyonu sonrası hayatını kaybetti

    'Meksikalı Kim Kardashian' olarak tanınan fenomen ve model Joselyn Cano, kalça kaldırma operasyonunda canından oldu. Milyonlarca takipçisi olan Cano'nun cenaze töreni internetten canlı yayınlanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Ahmet Kural'a 12 bin lira adli para cezası

    Ahmet Kural, "Bilinçli taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan 12 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    İngiltere güzeliydi, şimdi Oxford Üniversitesi’nde corona virüse karşı aşı geliştiriyor: Doktor Carina Tyrell’ın başarı hikayesi

    Dünya genelinde 75 milyonu aşkın insanı enfekte eden yeni tip corona virüs pandemisine karşın şimdiye kadar, başarılı sonuçlar veren birçok aşı geliştirildi. Bunlardan biri olan Oxford Üniversitesi ve AstraZeneca tarafından geliştirilen aşının arkasındaki bilim insanları arasında yer alan Doktor Carina Tyrell’ı ise tipik bilim insanlarından ayıran bir başarı hikayesi var. 2014 İngiltere güzeli seçilen ve o yıl düzenlenen Miss World’de dördüncü seçilen Tyrell, “Doktor olma hayalimden asla vazgeçmedim. Ancak, altı yıl sonra, bu ölçekte küresel bir salgın sırasında aşı arayan bir ekibin parçası olacağımı düşünmezdim” ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Christopher Walken: Bugüne kadar ne telefonum ne de bilgisayarım oldu

    Sinema yıldızı Christopher Walken, bugüne kadar telefonu ve bilgisayarı olmadığını, hiç e-posta atmadığını ve mesaj göndermediğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Burak Özçivit'ten bağış isteği

    Oyuncu Burak Özçivit, Türk Kanser Derneği ile birlikte bağış kampanyasına imza attı. Sevenlerine seslenen Özçivit doğum gününde hediye yerine bağış yapılması ricasında bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Amber Heard aile içi şiddet konulu etkinliklerde 33 bin dolara konuşacak

    Aquaman filminin yıldızı Amber Heard, aile içi şiddete yönelik yapacağı konuşmalardan 33 bin dolar kazanacak (yaklaşık 255 bin TL).

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Robbie Williams balık diyeti nedeniyle ölümden döndü

    Yeni şarkısı Can't Stop Christmas (Noel'i Durduramazsınız) ile gündemde olan Robbie Williams, balık diyeti nedeniyle cıva zehirlenmesi yaşadığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Yıldız Savaşları'nın Boba Fett'i Jeremy Bulloch hayatını kaybetti

    Yıldız Savaşları'nda Boba Fett'i canlandıran İngiliz oyuncu Jeremy Bulloch yaşamını yitirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Simone de Beauvoir'ın mektupları 56 bin euroya satıldı

    Ünlü Fransız feminist yazar Simone de Beauvoir’ın kendisine platonik aşk besleyen romancı Violette Leduc’e yazdığı 297 mektup 56 bin 700 euroya (537 bin TL) satıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Ghislaine Maxwell'in servetini kaçırdığı ortaya çıktı

    ABD’de cinsel suçlardan dolayı kaldığı hapishanede intihar ettiği açıklanan pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in eski kız arkadaşı ve ortağı Ghislaine Maxwell'in tutuklanmadan önce mal varlığını kaçırdığı tespit edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Kendall Jenner ve Hailey Baldwin Bieber mutfağa girdi

    Dünyaca ünlü model Kendall Jenner, mutfağa girdi. Arkadaşı Hailey Baldwin ile mutfakta yemek yapan Jenner, o anları yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Wagner Moura'nın yeni projesi belli oldu: The Gray Man

    Narcos dizisiyle yıldızı parlayan Wagner Moura, The Gray Man ile seyirci karşısına çıkacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Karolina Kurkova hamile olduğunu duyurdu

    Victoria's Secret modeli Karolina Kurkova üçüncü kez hamile olduğunu açıkladı. Kurkova, "Böyle bir zamanda bebek beklemek, çok farklı bir deneyim oldu" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    MasterChef Mustafa Survivor 2021'e gidiyor

    MasterChef yarışmayasıyla adını duyuran Mustafa Aydın, Survivor 2021 yarışması için Dominik'e gidiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Taş baskı sanatı dünyaya pazarlanacak

    Frigya ve Hitit döneminden günümüze kadar ulaşan Evliya Çelebi’nin seyahatnamesinde de geçen Kastamonu’nun Coğrafi İşaretli ürünü taş baskı sanatı, tasarımcılar tarafından güncellenerek yenilenmiş yüzüyle dünyaya pazarlanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Menajerimi Ara'nın 17. yeni bölüm fotoğrafları

    Star’da yayınlanan ‘Menajerimi Ara’, her pazar izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizide bu kez konuk oyuncu olarak Yetkin Dikinciler rol alacak. İşte diziden yayınlanan 17. bölüm fotoğrafları ve yaşanacaklar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Görevimiz Tehlike 7 setinde Tom Cruise ile Hayley Atwell aşkı

    Son günlerde Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) setinde corona virüs kurallarının ihlaline gösterdiği tepki ile gündemde olan Tom Cruise konuşulduğu kadar gergin olmadığı iddia edildi. 58 yaşındaki oyuncunun rol arkadaşı Hayley Atwell ile ilişki yaşadığı ikilinin set dışında sürekli birlikte olduğu iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    İstanbul Edebiyat Festivali’ne geri sayım başladı

    Dünyanın roman kahramanlarına adanmış tek festivali olarak bilinen 5. Roman Kahramanları İstanbul Edebiyat Festivali’nin 21- 25 Aralık 2020 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirileceği duyuruldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Seni Çok Bekledim’in Şebo’su Sibel Şişman diziyi anlattı: Dizi akışa bırakmanın en iyisi olduğunu hissettirecek

    Seni Çok Bekledim’in Şebo’su Sibel Şişman diziyi anlattı. Şişman "Bence, bu dizi insanlara hayatta bazen akışa bırakmanın en iyisi olduğunu, hayata güven duyulduğunda her şeyin mümkün olduğunu hissettirecek" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Gazetecilik bölümünü bırakıp Hollywood'a gitti

    ABD'li ünlü aktör Brad Pitt hiç şüphesiz ki son 10 yılların en başarılı aktörlerinden biri. Yakışıklı yüzü ve karizmatik sesiyle kimi zaman oyunculuğunun önüne geçse de Holywood dünyasının kazandığı en önemli isimlerden biri olduğu su götürmez bir gerçek. Bugün (18 Aralık 2019) 56. yaşını kutlayan ünlü aktör, kariyerini 1 Altın Küre ve 1 Oscar (En iyi film) olmak üzere toplamda 61 ödülle taçlandırdı. İşte 56. yaşına özel 56 fotoğrafla Brad Pitt

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Sinop kestane balı tescillendi

    Sinop’ta üretilen kestane balı, coğrafi işaret tescil belgesi almaya hak kazandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

    MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı, MasterChef'te eleme adayı kim oldu? sorularının cevabı belli oldu. Artık 5 yarışmacının kaldığı MasterChef'te, ödül oyunu mücadelesinin yaşandığı bölümde, 2019 sezonu yarışmacılarından Yasin, Alican, Cemre, Eda, Batuhan ve Mustafa geceye konuk oldu. Renkli anların yaşandığı ödül oyunu mücadelesinde kazanan Barbaros ödülü alan isim oldu. Ödül oyunu sonrası oynanan dokunulmazlık oyununda ise haftanın üçüncü eleme adayı Serhat seçildi. Finale kalan Özgül ise potadan son anda sıyrıldı. İşte, MasterChef son bölümde yaşananlar.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Kaynanalar'ın Nöriye'si Leman Çıdamlı anılıyor

    Kaynanalar dizisinde yer alan unutulmaz karakter Nuriye Kantar ile Türk izleyicisinin gönlünde yer edinen oyuncu Leman Çıdamlı'nın vefatının üzerinden 8 yıl geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız