Magazin ve sanat turu (19 Ekim 2020)  

19 Ekim 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 19.10.2020 - 17:36

  • 1

    Oyuncu Selim Erdoğan cezaevinden çıktı: Herkes ikinci bir şansı hak eder

    Geçtiğimiz yıllarda yuşturucu suçundan cezaevinde olan oyuncu Selim Erdoğan cezaevinden çıktı. Çiçek Taksi dizisinde canlandırdığı Abuzer Edalı karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu "Her şeyim vardı; param, kariyerim, arkadaşlarım ama ben bunların değerini bilemedim. Herkes ikinci bir şansı hak eder diye düşünüyorum. Yapımcılar umarım bana ikinci bir şans verir" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Virüse inanmayan fenomen Dima Stuzhuk corona'dan hayatını kaybetti

    Spor eğitmenliği yapan ve bu alandaki paylaşımlarıyla fenomenleşerek Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Dima Stuzhuk hayata veda etti. Daha önce Covid 19'a inanmadığını dile getiren Stuzhuk'un virüsten hayatını kaybettiği açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Sergio Agüero'nun kadın hakeme el hareketine büyük tepki

    Premier Lig futbol yıldızlarından Sergio Agüero'nun topun kimden çıktığı konusunda rakip lehine karar vermesine tepki olarak kadın yan hakem Sian Massey-Ellis'in boynunu zorlar şekilde elini omzuna atması, büyük tepki çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Cardi B.'den Twitter'a veda

    Üç yıldır evli olduğu Offset'ten boşanmaktan vazgeçtiğini açıklayan Cardi B. Twitter hesabını kapattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Linda Evangelista tecavüzle suçlanan eski eşine karşı kadınların yanında

    Ünlü mankenlik ajansı Elite Models’ın eski patronu Gerald Marie hakkında dört kişinin şikayeti üzerine tecavüz soruşturması başlatıldı. Gerald Marie’nin eski eşi, bir dönemin dünyaca ünlü modeli Linda Evangelista da şikayetçi kadınları desteklediğini açıkladı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Arkeologlardan Aizanoi'nin tiyatrosuna Antik Çağ dokunuşu

    Kütahya'da bulunan Aizanoi Antik Kenti'ndeki tiyatro ve stadyum yapılarına orijinal görünümlerinin kazandırılması amacıyla, zamanla yerinden sökülen 2 bin 400'e yakın taş bloğun kaldırılması işlemi tamamlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Nicole Kidman'ın en iyi film ve dizileri (Independent seçti)

    Dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, 26 Ekim’den itibaren Jean Hanff Korelitz’in kitabından uyarlanan psikolojik gerilim türündeki mini dizi The Undoing ile Sky Atlantic kanalında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Independent gazetesi, şüpheli bir doktorla (Hugh Grant) evli olan psikiyatristi canlandırdığı dizideki rolünü en iyi performansarından biri olarak değerlendirdiği yeni dizi öncesi, Kidman’ın en iyi oyunculuk performanslarını derecelendirdi. İşte Nicole Kidman’ın en başarılı olduğu yapımlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    The Walking Dead'in yıldızı Jeffrey Dean Morgan'dan yeni bölümler için ipucu

    The Walking Dead dizisinde Negan karakterine hayat veren Jeffrey Dean Morgan yeni bölümler hakkında konuştu. Morgan, Lauren Cohan ile karşılık oynamak için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Menajerimi Ara en çok izlenen dizi oldu

    Kusursuz görünen hayatların gerçeklerini, ünlülerin ve menajerlerin yaşamlarının perde arkasını izleyiciye anlatan Menajerimi Ara dizisi dün akşam yayınlanan 9. bölümüyle pazar akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Dizinin hemen ardından yayınlanan yeni bölümden ön izleme sahnesinde Dicle ve Barış arasında iplerin iyice gerildiği görüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Hollanda Kralı Willem ve Kraliçe Maxima'nın tatil krizi

    Hollanda Kralı Willem-Alexander ve ailesi çıktıkları Yunanistan tatilini yükselen tepkiler üzerine yarıda keserek tarifeli bir uçakla ülkelerine döndü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Selvi Boylum Al Yazmalım oyunu Devlet Tiyatroları sahnesinde

    Devlet Tiyatroları, edebiyatın ve sinemanın sevilen eserlerinden Selvi Boylum Al Yazmalım'ı sahneye taşıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Tarihi mozaikler koruma altına alındı

    Zeytinburnu'nda bulunan ve Geç Roma-Erken Bizans dönemine ait olduğu düşünülen tarihi mozaikler "Zeytinburnu Mozaikleri Sempozyumu"nda ele alınacak. Kazlıçeşme Sanat binasında restorasyon esnasında bulunan ve koruma altına alınan tarihi mozaikler, 22 Ekim'de Kazlıçeşme Kültür Merkezi'nde düzenlenecek sempozyumla tanıtılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Adıyaman'daki Perre Antik Kent'teki kazılarda 9 adet üzüm işliği bulundu

    Kommagene Uygarlığının 5 büyük kentinden birisi olan Adıyaman'daki Perre Antik Kent'te yürütülen kazılarda 9 adet üzüm işliği keşfedildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    İranlı heykeltıraş Ali Mutii hurdaları sanata dönüştürüyor

    Van'da yaşayan İranlı heykeltıraş Ali Mutii, hurdacılardan topladığı malzemeleri birer sanat eserine dönüştürüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Kahvaltı sofralarının ve tatlıların vazgeçilmez lezzeti: Afyon kaymağı

    Afyonkarahisar'da hijyenik şartlarda üretimi yapılan coğrafi işaret tescilli ve dünyaca ünlü Afyon kaymağı, Türkiye'nin pek çok şehrinde kahvaltı sofraları ile tatlıları süslüyor.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Julie Walters: Kansere yakalanmak benim için neredeyse bir nimetti

    Harry Potter ve Mamma Mia filmlerinin yıldızı Julie Walters, kansere yakalandıktan sonra oyunculuğu bırakmasını, "Çok çalışıyordum. Kanser benim için neredeyse bir nimetti" diye açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Tarkan'dan Azerbaycan mesajı

    Megastar Tarkan, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı saldırılara tepki gösteren bir mesaj yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Avengers (Yenilmezler) ekibi Joe Biden'a bağış toplayacak

    Don Cheadle, Chris Evans, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Mark Ruffalo ve Zoe Saldana'dan oluşan Avengers (Yenilmezler) film ekibi, ABD başkan adayı Joe Biden'a bağış toplamak için etkinlik düzenliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Yönetmen Safa Önal hak davası açtı

    Bugüne kadar 450’den fazla filmin yönetmenliğini yapan ve filme çekilmiş 395 senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Safa Önal, Fanatik Film şirketine dava açtı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    Çakallı'nın ünlü menemeninin ünü sınırları aştı

    Samsun'un ünü sınırlarını aşan meşhur lezzeti Çakallı menemeni, 7’den 70'e herkese hitap ediyor. Ustası ünlü lezzetin püf noktalarını verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    The Flaming Lips'ten pandemiye özel konser: Hem seyirciler hem de grup baloncukların içine girdi

    ABD’li grup The Flaming Lips, albüm sonrası ilk konserini baloncuklar içinde verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Bergüzar Korel'den SMA hastalarına yardım edenlere teşekkür

    Bergüzar Korel, sosyal medya hesaplarında paylaştığı SMA hastalarına yardım kampanyasına destek verenlere Instagram’dan teşekkür etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 23

    7 bin yıl önceki kültürü tanıtmak için arkeopark kuruluyor

    Erzurum'un merkez Aziziye ilçesine bağlı Ömertepe Mahallesi'nde, 6 bin 500- 7 bin yıl önceki 'Karaz' kültürünü canlandırmak için 'arkeopark' kurulmasına başlandı. Arkeoloji Bölümü Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Işıklı, "Özellikle tarım ve hayvancı toplulukların oluşturduğu, kendine has mimarisi, seramikleri, gelenekleri olan bir kültürel yapı. Biz arkeologlar bu yapıyı 'Karaz' kültürü olarak tanımlıyoruz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 24

    Kemalettin Tuğcu vefatının 24'üncü yılında anıldı

    Çocuk edebiyatında akla ilk gelen yazarlardan olan Kemalettin Tuğcu, vefatının 24'üncü yılında anıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 25

    MasterChef'te elenen isim belli oldu

    MasterChef Türkiye'de dün akşam elenen 9. isim belli oldu. Tanya, Özgül ve Didem eleme finalinde Mehmet Şef'in imza tabağına en yakın tabağı çıkarmak için kıyasıya yarışırken elenen isim kritik tadımın ardından belli oldu. İşte MasterChef'te elenen isim ve yarışmanın ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 26

    Adele'in babası komşusundan şikayetçi oldu: Kızımın şarkılarını söyleme!

    Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'in babası Mark Evans, komşusunu, kızının şarkılarını çalıp söylemekten dolayı polise şikayet etti. Adele hayranı olduğunu dile getiren komşu şaşkın: Şikayet edeceğini değil, bundan memnun olacağını düşünmüştüm.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 27

    Havaların soğuduğu Kars'ta bal üreticileri arıları erken 'kışlattı'

    Türkiye'de bal üretiminin önemli merkezlerinden olan Kars'ta, hava sıcaklığının mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle bal üreticileri arıları erken kışlatmaya başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 28

    Haftalık burç yorumları (19-25 Ekim 2020)

    İlişkilerdeki ahenk, uyum, denge ve sağduyuyu temsil eden Venüs’ün bu hafta da Başak’taki yolculuğu sürerken, sorumluluk, ciddiyet, akıl, mantık ve düzeni temsil eden Oğlak’taki sosyal ve kuşak gezegenleri Jüpiter, Plüton ve Satürn ile kuracağı olumlu etkileşim, herkese çaba harcadığı, emek verdiği konularla ilgili olumlu sonuçlar taşıyıp, önemli kararlar aldıracak. Bu kalıcı ve mantıklı süreci, Koç burcunda geri giden Mars’ın bilge arketip Jüpiter ile kuracağı gerilimli kontak, olumsuz etkilese de, mantıklı kararlarla bunun üstesinden gelebileceğiz. Bu etkiler altında yaşamınıza farklı bir düzen getirmek isteyip, tanıştığınız yeni insanlarla arkadaşlığınızı güçlendirebilirsiniz. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları... 

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız