Orlando Bloom elinde gözyaşartıcı spreyle dolaşıyor (21 Eylül 2020 Magazin ve sanat turu)

21 Eylül 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 21.09.2020 - 17:08

  • 1

    Orlando Bloom elinde gözyaşartıcı spreyle dolaşıyor


    Orlando Bloom (43) ile Katy Perry (35) takıntılı hayran kabusuyla uğraşıyor. Bloom, dün Los Angeles'ta kahve alırken elinde gözyaşartıcı spreyle görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 2

    2020 Emmy Ödülleri'nin sahipleri belli oldu

    Televizyonun Oscar'ları olarak anılan Emmy Ödülleri, bu yıl 72'nci kez sahiplerini buldu. Jimmy Kimmel'in New York'taki Staples Center'da çok az sayıda seyirci karşısında sunduğu ödül törenine, kazanan isimler dünyanın farklı noktalarında bulundukları yerlerden uzaktan bağlandı. Schitt’s Creek dizisi, Primetime'da yedi ödül ile komedi kategorisinde toplam dokuz ödülün sahibi olarak rekor kırdı. Succession, beş ödülü kucaklarken, Catherine O’Hara, Schitt’s Creek'teki rolüyle ilk Emmy ödülünü aldı. Zendaya, Euphoria dizisindeki rolüyle en genç En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan kişi olarak Emmy tarihine geçti. HBO'nun süper kahraman dizisi Watchmen 26 dalda aday olduğu Emmy'den dört ödülle döndü. İşte 72. Emmy Ödülleri'nin kazananları tam listesi ve salgın nedeniyle uzaktan bağlantı yöntemiyle gerçekleştirilen törenden kareler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Boris Johnson'ın arkadaşları: Başbakan olunca maaşı düştü, dadı parasını bile düşünüyor

    Arkadaşları, Birleşik Krallık Başbakanı olunca maaşı düşerek yılda yaklaşık 150 bin sterline (1,45 milyon TL) inen Boris Johnson’ın, bir dadının ücretini nasıl karşılayacağı konusunda kaygılandığına inanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    2020 Emmy Ödülleri'ne damga vuran anlar

    Bu yıl Emmy Ödülleri, corona virüs salgını gölgesinde en sıra dışı törenle sahiplerini buldu. Sınırlı sayıda seyirci karşısında yapılan, ödül kazananların ve adayların uzaktan bağlantı yoluyla katıldığı törende bazı anlar unutulmazdı. İşte 72. Emmy Ödülleri törenine damga vuran anlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Dwayne Johnson güvenlik kapısını elleriyle söktü


    Dwayne Johnson, Black Adam setine yetişmek için bozulan güvenlik kapısını elleriyle söküp fırlattı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU





  • 6

    2020 Emmy Ödülleri'nde Laverne Cox'un konuşmasına sansür

    Oyuncu Laverne Cox, 72. Emmy Ödülleri'nde adayları sunmak üzere sanal sahnede yer aldığında, konuşmasının birkaç saniyelik bölümünde mikrofon sesinin kısılmasıyla dikkat çekti. Bant kaydı olan konuşmasının sansürlenen bölümü daha sonra yayınlansa da törende Cox'un sesinin neden kısıldığı anlaşılamadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Hollanda'da adak için müzeye bağışlanan tablo mahkemelik oldu


    Hollanda'da, 7 yıl önce beyin tümörü saptanan torununu iyileşmesi için adak olarak Amsterdam'daki Rijksmuseum'a (Devlet Müzesi) değerli bir tablo bağışlayan kadın, torunun hastalığı yenmesinin ardından, müzeden resmi geri istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 8

    2020 Emmy Ödülleri'nde yeni yıl sürprizi

    Corona virüs tedbirleri kapsamında adayların internet üzerinden uzaktan bağlantı yoluyla katıldığı 2020 Emmy Ödülleri töreninde Reese Witherspoon ve Kerry Washington eğlenceli bir konseptle seyirci karşısına çıktı. İkili, tüm dizi ekibiyle birlikte 2020 yılını uğurladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Corona virüsün çıktığı Wuhan'da gece hayatı normale döndü


    Dünyada 31 milyon insana bulaşan corona virüsün çıkış merkezi Çin'in Wuhan kentinde hayat eski temposuna hızlı döndü. Öyle ki şu an dünyanın en renkli gece hayatı da sadece Wuhan'da yaşanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 10

    Cardi B'nin kızı Kulture adına açtığı Intsagram hesabında takipçi patlaması

    Amerikalı rap şarkıcısı Cardi B'nin 2 yaşındaki kızı Kulture adına açtığı Instagram hesabı iki günde 660 bin takipçiye ulaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Aslıhan Gürbüz: O ağaç yandı


    Oyuncu Aslıhan Gürbüz, Ayvalık'ta çıkan orman yangını sonrası duygularını sosyal medya hesabından paylaştı ve takipçilerini uyardı: Geçmişimizden aldığımız bu mirası geleceğe tertemiz bırakmakla yükümlüyüz ve bu bizim vatandaşlık görevimiz.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 12

    Mısır'da 2 bin 500 yıl öncesine ait 27 lahit bulundu

    Mısır'da arkeologlar, başkent Kahire'nin güneyindeki Sakkara nekropolünde bulunan bir kuyuda yaklaşık 2 bin 500 yıl öncesine ait 27 lahit keşfetti. (Fotoğraflar: AFP)

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 13

    Tarihi Yedikule Hisarı restore ediliyor

    Fatih Belediyesi tarafından İstanbul surlarının fetihten sonra eklenen kısımlarının yer aldığı Yedikule Hisarı ve zindanları restorasyon sürecine giriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Kovacs Amsterdam’dan canlı yayın konseri verecek

    Soul popun yıldızlarından Kovacs, 4 Ekim’de Zorlu PSM desteğiyle gerçekleştireceği canlı yayın konseri ile dünyanın her köşesinden dinleyicisini Amsterdam'ın mistik kanallarında müzikal bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Yusuf / Cat Stevens'ın 50. yılı anısına tekrar kaydedilen albümü Tea For The Tillerman 2 çıktı

    Yusuf / Cat Stevens'ı bir süperstar haline getiren albümü Tea For The Tillerman'ın yeniden kaydedilen versiyonu Tea For The Tillerman² albümü hayranlarıyla buluştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Kestane kebap kilogramı 100 liradan satışa sunuldu


    Türkiye'nin önemli kestane üretim merkezlerinden Sinop'un Erfelek ilçesinde hasadı yapılan sezonun ilk kestaneleri, pişirildikten sonra seyyar tezgahlarda kilogramı 100 liradan satılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 17

    Doğuştan zengin çocuklar
    Ekonomi dergisi Forbes’un servetini kendi yapan kadınlar (Self-Made Billionaire) listesinde yer alan ünlü isimlerin çocukları, anneleri kadar zorlanmayacak. Onlar şimdiden, anne ve babalarının bırakacağı mirasla geleceğin en zenginleri listesinde yer almaya aday. İşte yüzlerce milyon dolarlık servetin mirasçısı olan o çocuklar...


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Altın Portakal’da uluslararası yarışma heyecanı başladı


    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşecek 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması jüri üyeleri ve filmleri belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 19

    Stephen King'in kitaplarından sinemaya uyarlanan gişe filmleri

    İlk hikayelerini yazdığında henüz 16 yaşında olan Stephen King, 1982 yılında başlayıp, 2005 yılında biten Dark Tower serisiyle dünya çapında üne kavuştu. Bugüne kadan 60'dan fazla kitabı yayınlanan King, korku edebiyatının en büyük isimlerinden biri olarak kendini kabul ettirdi. Bugün 73. doğum gününü kutlayan Amerikalı yazarın bir çok eseri, filmlere ve dizilere uyarlandı. İşte o uyarmalardan beyaz perdede en çok hasılat elde eden filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 20

    Hatay’ın tescilli lezzetleri kağıt kebabı ve künefeye ilgi büyük

    Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından gastronomi alanında 'Yaratıcı Şehirler Ağı'na layık görülen Hatay mutfağı, birbirinden lezzetli yemekleri ile dikkat çekiyor. Kentteki kasap ve tatlıcılar, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından daha önce coğrafi işareti alınan künefenin ardından, geçen günlerde kağıt kebabının da tescil edilmesiyle, yerli ve yabancı turistlerin bu lezzetlere daha da ilgi duyduğu bildirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Tahran'daki Kutsal Savunma Müzesi kanlı İran-Irak Savaşı'na tanıklık ediyor

    Dünya tarihindeki en önemli olaylardan biri olarak kabul edilen İran-Irak Savaşı'nın taraflarından Irak, savaşı sahiplenmezken, savaşın karşı cephesindeki İran ise tarihi harbi zihinlerde diri tutmak ve sonraki nesillere aktarmak için uğraş veriyor. Tahran'daki Kutsal Savunma Müzesi, İran ile Irak arasında 8 yıl devam eden kanlı savaşa tanıklık ediyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    WandaVision dizisinden ilk fragman

    Disney+ Emmy Ödülleri kapsamında, Marvel Sinematik Evreni’nde geçen WandaVision dizisinin ilk fragmanını yayınlandı. Scarlet Witch ve Vision karakterlerine odaklanan dizi, bu yıl izleyici ile buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 23

    Türk sinemasının hiç pes etmeyen yönetmeni Ertem Eğilmez anılıyor

    Toplamda 44 film yöneten, 5 senaryo kaleme alan ve 97 filmin yapımcılığını üstlenen Ertem Eğilmez, vefatının 31. yılında anılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Phoenix antik kenti ayağa kaldırılıyor

    Bugüne kadar hiç kurtarma ve kazı çalışmasının yapılmadığı Muğla’nın Marmaris ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki Taşlıca Mahallesi sınırları içinde kalan Phoenix antik kenti ve Apollon kutsal alanında arkeokolik kurtarma kazıları başlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 25

    Van'da tarihi Selçuklu-Karakoyunlu Mezarlığı restore edilecek

    Mehmetbeyoğlu, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve üniversitede görevli bazı akademisyenler, Çelebibağı Mahallesi'ndeki mezarlığı ziyaret etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26
    Haftalık burç yorumları (21-27 Eylül 2020)Bu hafta, Terazi burcundaki Merkür, yaşam enerjisi Güneş ile aynı çatı altında buluşurken, ilk önce yerin altını üstüne getiren, dönüşümün lideri Oğlak’taki Plüton, ardından Koç’taki savaşçı Mars ile kurduğu zorlu etkileşimlerle, ilişkilerimizle bir hayli uğraşacağımızı vurguluyor. Tümü öncü nitelikte bulunan gezegenler, hem aile içi hem de sosyal hayatta sahip olduğumuz rolleri ve bireysel kimliğimizi, çevremizle uyumlu ilişkiler kurarak güçlendirmemizi öğütlüyor. Stres ve gerginlikten uzak durup, barışsever bakış açısıyla olayları değerlendirmeli ayrıca resmi kuruluşlarla olan bağlantılarımızı hak, hukuk, adalet çerçevesinde bir sonuca ulaştırmalıyız. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları… (Nigar Bostan / nigarbostan@hotmail.com)
    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 27

    Toronto Film Festivali'nden ödülle dönen Nomadland'in Oscar şansı yükseldi

    Nomadland, Toronto Uluslararası Film Festivali’nden Seyirci Ödülü kazandı. Galibiyet, filmin Oscar şansının kuvvetlendiği anlamına geliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Hatay'ın günlük yaşamını anlatan Hatay Şehir Müzesi

    Hatay'ın 5. müzesi olan Hatay Şehir Müzesi, eserleriyle ilgi çekiyor. Müze, günlük yaşamı, ev düzenini, çarşı işleyişi ve sokağın ahengini eserlerle yansıtıyor. Müzenin resmi açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yapması bekleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Astronomi meraklıları 26 Eylül’de buluşuyor

    Astronomiye ilgi duyan kitleleri, merak ettikleri konularla ilgili bilgilendirmek için her yıl iki kez düzenlenen Astronomi Günü’nün ikincisi 26 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan özel tiyatrolara yardım açıklaması

    Kültür ve Kültür ve Turizm Bakanlığı; 75 çocuk oyunu, 199 profesyonel ve 54 geleneksel olmak üzere toplam 328 özel tiyatroya bu zamana kadar bir sanat sezonunda destek sağlanan en yüksek sayıda projeye destek verildiğini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız