Magazin ve sanat turu (23 Ekim 2018)

23 Ekim 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 23.10.2018 - 17:27

  • 1

    UFAK TEFEK CİNAYETLER'İN BURCU'SU DUYGU SARIŞIN'IN BİLİNMEYENLERİ

    Geçtiğimiz sezon İçerde dizisiyle dikkatleri üzerine çeken şimdiler ise Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler'de Burcu karakterine hayat veren Duygu Sarışın, "Her karakterin hayatta bir yansıması muhakkak vardır" dedi. Dizide merak edilen Edip'in katili hakkında yorumda da bulunan Sarışın ntv.com.tr'nin sorularını yanıtlayarak bilinmeyenlerini anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    TECAVÜZ İDDİALARI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

    Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Manchester United - Juventus mücadelesi öncesi bir otelde gerçekleştiği iddia edilen tecavüz iddiaları karşısında ilk kez sessizliğini bozdu. Portekizli yıldız, tüm bu iddialara rağmen hem tüm listelerde hem de futbolcular arasında dijital dünyada da zirveye çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    MEHMET ALİ ERBİL'İN DURUMU KRİTİK

    Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve Maslak'ta kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili kızı Sezin Erbil bilgi verdi. Sezin Erbil, “Babamın kendi hastalığı nüksettiği için durumu kritik, kendisi hala yoğun bakımda. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    KRALİYET KURALLARINI YIKAN YIRTMAÇ

    Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, Avustralya gezisine kraliyet protokollerini yerle bir etmeye devam ediyor. Markle dekolte yasağına rağmen derin yırtmaçlı bir elbise tercih etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    32. YAŞINA ÖZEL 32 KAREYLE EMILIA CLARKE

    Kariyerine Londra Tiyatro merkezinde başlayan Emilia Clarke, Doctors dizisiyle ile televizyona, Dinazor Saldırısı'ndaki Savannah karakteriyle ise sinemaya adım attı. Bugün itibariyle (23 Ekim) 32. yaşını kutlayan İngiliz oyuncu Game of Thrones dizisindeki Deanerys Targanyen (Khaleesi) rolüyle dünya çapında üne kavuştu, Terminatör ve Star Wars gibi önemli yapımlara imza attı. İşte 32. yaşına özel 32 fotoğrafla Emilia Clarke...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    CEM ÖZER YOĞUN BAKIMDA

    Film çekimleri sırasında sette kaza geçiren ünlü oyuncu Cem Özer, 11 gün sonra yoğun bakıma kaldırıldı. Özer'in kızı babasının sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    YILIN İKONLARI SEÇİLDİ

    018 Instyle Ödülleri dün Los Angeles’taki Getty Müzesi’nde yapılan bir törenle sahiplerini buldu. Instyle dergisi tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen törende Yılın İkonu, Yılın Tasarımcısı, Yılın Stilisti, Yılın En Beğenilen Kadını ödülleri verildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    SALEM KIRMIZI HALIYA DAMGA VURDU

    Genç cadı Sabrina’nın korku ve büyü dolu maceralarını karanlık ve esrarengiz bir tonda anlatan, Chilling Adventures of Sabrina'nın prömiyerine dizinin kedisi Salem damga vurdu

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    KEDİLER MOZART'IN TÜRK MARŞI İLE YEMEĞE ÇAĞRILIYOR (KEDİ KASABASI)

    Samsun'da bulunan Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi içerisinde yer alan 'Kedi Kasabası'nda bakılan kediler, günde iki defa, Mozart’ın ünlü 'Türk Marşı' bestesiyle yemeğe çağrılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    RONALDO'NUN KOLUNDAKİ SERVET

    Dün düzenlenen bir basın toplantısına katılan futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, 1,2 milyon dolarlık (6,8 milyon TL) zümrüt saatle dikat çekti. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    WONDER WOMAN'IN VİZYON TARİHİ DEĞİŞTİ

    Hollywood’da kadın oyuncuların ücret, başrol ve replik haksızlığına uğradığı bir dönemde 400 milyon dolardan fazla gişe rakamı elde ederek büyük bir başarıya imza atan Wonder Woman'ın ikinci filmi ertelendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    SİNEMAYA YERLİ FİLM DAMGASI (GİŞE RAKAMLARI)

    Bir önceki hafta sonunda son 15 yılın en iyi ekim ayı açılışına imza atan Yol Arkadaşım 2, 405 bin seyirciyle ikinci hafta sonunda gişe liderliğini korudu. Geçtiğimiz haftalarda ise yine yerli filmler Göktaşı ve Bücür zirvede yer almıştı. İşte 19 - 21 Ekim 2018 hafta sonu Türkiye gişe rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL YAPIMCISINDAN DİRİLİŞ OSMAN VE BURAK ÖZÇİVİT AÇIKLAMASI

    Diriliş Ertuğrul dizisinin Diriliş Osman olarak devam edeceği ve başrolde Burak Özçivit'in olacağı iddiaları doğrulandı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada yeni proje hakkında bilgiler verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    MEGHAN MARKLE'IN UÇAN HALISI

    Prens Harry ile birlikte Avustralya gezisinde olan Meghan Markle, Fiji’deki resmi karşılamada rüzgarın azizliğine uğradı. Üzerinde yürüyeceği kırmızı halı uçan Markle, rüzgardan uçan şapkasıyla da mücadele etmek zorunda kaldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    DUA LIPA'NIN YENİ ŞARKISI ALEYNA TİLKİ'DEN ÇALINTI İDDİASI

    Dua Lipa'nın Kiss and Make Up isimli yeni şarkısının Aleyna Tilki'nin Sen Olsan Bari şarkısından çalıntı iddiası sosyal medyaya damga vurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    SEVDA DALGIÇ HASTANEYE KALDIRILDI

    Bade karakteriyle Avlu kadrosuna katılan Sevda Dalgıç hasteneye kaldırıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    YILIN EN İYİ MANZARA FOTOĞRAFLARI BELLİ OLDU

    2018’in En İyi Manzara Fotoğrafları belli oldu. İngiltere’de düzenlenen ancak dünyadan fotoğrafçılara da açık olan yarışmada İngiltere’nin doğa manzaralarını sergileyen fotoğraflar yarıştı. Birinci olan Pete Rowbottom, 13 bin dolalrık ödülün de sahibi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    WINNIE HARLOW İLE RAPÇİ WIZ KHALIFA BİRLİKTELİĞİ

    Instagram'da yaklaşık 25 milyonluk takipçisi bulunan Wiz Khalifa ile Victoria’s Secret meleği Winnie Harlow aşklarını doğrulayarak ilk kez birlikteliğe ait karşılıklı fotoğraf yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    ACUN ILICALI: İLK İŞİM SİZİ BULMAK OLACAK

    Yaşadıkları köyde O Ses Türkiye'yi kendi imkanlarıyla canlandıran çocuklar, yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı’yı harakete geçirdi. Çocukların görüntülerini Instagram sayfasına taşıyan Ilıcalı, "İlk işim sizi bulmak olacak" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 20

    "BABAYA SELAM VERDİK" (FİLMİN BİLİNMEYENLERİ)

    Müslüm Gürses'in hayatını beyazperdeye aktaran filmin yapımcısı Mustafa Uslu, "Babası gibi bir baba olacağı korkusuyla, evlat sahibi olmaktan hep kaçınmış" dedi. Uslu, "Bizim daha önce kendisiyle yapmış olduğumuz bir reklam filmi çalışmasında, kameranın kayıtta olduğunu bilmediği bir andaki görseli çok uyum sağladı. Biz o görselin açılarına göre bir mekan yarattık ve kullandık. Onun da çok güzel olduğunu düşünüyorum. Oradan babaya bir selam verdiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    OYUNCU AMY SCHUMER HAMİLE

    Son olarak Donald Trump’ın Yüksek Mahkeme adayı yargıç Brett Kavanaugh’ı protesto ederken tutuklanmasıyla gündeme gelen komedyen ve oyuncu Amy Schumer bebek beklediğini açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    HAZAR ERGÜÇLÜ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

    Oyuncu Hazar Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile ilişkisini eleştirenlere, “Ben ne yaptığımı biliyorum. Siz ne yaptığınızın farkında mısınız?” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    DA VİNCİ'NİN DEHASININ SIRRI GÖZ HASTALIĞI MI?

    Rönesans döneminin ünlü ressamlarından Leonardo Da Vinci'nin çizim ve perspektif yeteneğinin arkasında şaşı olmasının yatıyor olabileceği öne sürüldü. İtalyan filozof, mucit ve sanatçı Leonardo Da Vinci'nin üç boyutlu çizim ve perspektif yeteneği, çok yaygın olan bir göz hastalığına bağlı olabilir. İddianın kaynağı JAMA Opthalmology dergisinde bu ay yayımlanan bir araştırma. Da Vinci'nin iki heykeli, iki yağlı boya tablosu ve iki çiziminini incelendiği araştırmanın bulguları, eserlerde "istikrarlı biçimde dışa doğru -10.3 derece kayma olduğunu" ve bunun da halk arasında "şaşılık" olarak da bilinen göz kayması kaynaklı olabileceğini gösteriyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    İNGİLİZ SİNEMA DEVİNDEN SUUDİ ARABİSTAN KARARI

    Dünyanın en büyük sinema zincirleri arasında yer alan İngiliz Vue, Suudi Arabistan’da 30 sinema salonundan oluşan projesini durdurma kararı aldığını bildirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    OSCAR'LI YÖNETMENDEN PİNOKYO ANİMASYONU

    Bu yıl En İyi Film ve En İyi Yönetmen dalında Oscar kazanan Guillermo del Toro, Netflix için Pinokyo animasyonu çekecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    ATATÜRK İSTANBUL’DA SERGİSİ AÇILIYOR

    Trump AVM'de, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde ‘Atatürk İstanbul’da’ sergisine ev sahipliği yapacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    OSMANLI'NIN YAPTIRDIĞI İLK HAMAM BULUNDU

    Bursa'nın İznik ilçesinde yapılan arkeolojik çalışmalarda 14'üncü yüzyılda yapılan Osmanlı'ya ait İznik'teki ilk hamam olan Orhan Hamamı bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    DİSNEY KARAKTERLERİ TUVALDE YENİDEN CANLANDIRILDI

    Amerikalı ressam Heather Theurer, Disney karakterlerini 19. yüzyılın Ön Raffaeloculuk akımına uygun stilde resmetti. İşte Disney karakterlerinin tuvalde yeniden canlandırılmış halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    SANEM, CAN'A GERÇEKLERİ ANLATIYOR

    Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş'un 17. bölüm yeni fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 30

    NOTRE DAME DE PARIS'İN ‘QUASIMODO'SU GAROU İSTANBUL’DA

    Notre Dame de Paris müzikalinde canlandırdığı ‘Quasimodo' karakteriyle ünlenen Garou, Volkswagen Arena'da konser verecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    HASANKEYF KALESİ ORTA KAPISI TAŞINMA İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

    Batman'da 400 ton ağırlığındaki Hasankeyf Kalesi Orta Kapısı'nın, Kültürel Park Alanı'na taşınma süreci tamamlandı. Üç bölüm halinde geçici koruma alanına alınan yapı, Arkeopark'taki müzenin girişinde birleştirildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 32

    ATTİLA ÖZDEMİROĞLU'NUN ESER HAKLARI ARTIK UNıVERSAL MUSIC PUBLISHING GROUP'TA

    Müzik tarihimizin en önemli bestecilerinden olan Attila Özdemiroğlu’nun eserleri artık dünya çapında Universal Music Publishing Group tarafından temsil edilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız