Magazin ve sanat turu (25 Ocak 2021) 

25 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 26.01.2021 - 09:13

  • 1
    Adele'in yeni albümüne boşanma engeli

    İngiliz şarkıcı Adele'in; yeni albümünü boşandığı eşi Simon Konecki (46) ile devam eden 140 milyon sterlin değerindeki servetin paylaşımı yüzünden çıkarmadığı ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 2

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye'yi tanıtacak 19 şefi seçti


    Kültür ve Turizm Bakanlığı, tanıtım çalışmaları kapsamında 19 ünlü Türk şefini belirledi. Go Turkey web sitesinde Türk Ünlü Şefler başlığıyla açılan sayfada, ünlü şefler hakkında şu ifadeler yer aldı:

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Bella Hadid: Işığımı yeniden buldum


    Kısa bir süre önce sevgilisi The Weeknd ile yollarını ayıran model Bella Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla pandemi döneminde içine yöneldiğini ifade etti. Hadid, "Kendime döndüm, gücümü ve ışığımı yeniden buldum" şeklinde konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 4

    Menajerimi Ara'nın 23. yeni bölüm konuğu Gülben Ergen


    Menajerimi Ara’nın gelecek hafta ekrana gelecek 23. bölümünün yıldız konuğu Gülben Ergen oluyor. Yeni şarkısı Seni Kırmışlar’ın tanıtım sürecinde yaşadığı yoğunluk için Ego Ajans’ın kapısını çalan Gülben Ergen, seyirciyi keyifli bir serüvenin içine sokacak.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE




  • 5

    Keira Knightley: Erkek yönetmenlerin çektiği cinsellik sahnelerinde oynamıyorum


    Bir zamanlar Türk Sineması’nda Türkan Şoray Kanunları vardı. Yeşilçam’ın Sultanı bu kanunlar gereği cinsellik içeren sahnelerde rol almazdı. İngiliz oyuncu Keira Knightley de erkek bakış açısı nedeniyle artık erkek yönetmenlerin filmlerindeki cinsellik sahnelerinde yer almadığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 6

    Fazıl Say, Cemal Süreya'nın babasına yazdığı mektubu paylaştı


    Fazıl Say; Cemal Süreya'nın, babası Ahmet Say'a 45 yıl önce yazdığı mektubu yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU






  • 7

    Selena Gomez'in set halleri (Only Murders in the Building)


    Bir dönem yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle gündem olan, son zamanlarda ise sosyal medya uyarılarıyla konuşulan şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, yeni dizisi Only Murders in the Building'e odaklandı. 28 yaşındaki oyuncu pandemiye rağmen çekimleri aksatmıyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 8

    127 kiloya ulaşan James Argent: Ayakkabılarımı bile bağlayamıyorum


    Oyuncu ve yazar James Argent, aldığı kilolar yüzünden hayatının tehlikeye girdiğini ve mide küçültme operasyonu geçirmek zorunda olduğunu belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Argent, "Geçen gün menajerimden ayakkabılarımı bağlamasını istemek zorunda kaldım. Çünkü bunu yapamıyorum, göbeğim çok büyük. Kilomu kontrol edemiyorum, yardıma ihtiyacım var" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 9

    Merkür Retrosu'nun burçlara olan etkisi


    Bir gezegen neden 3 hafta geri geri gider ki? Hayır, hiçbir gezegen geri gitmez! Biz faniler sadece bazı dönemlerde gezegenleri gök yüzünde yavaşlamış, durmuş ve hatta geri geri gidiyormuş gibi algılarız. Astronomik bir illüzyon yaşarız. Zaten bir astroloğun işi de gezegenleri bir astronom gibi takip etmek değildir. Astroloji ile uğraşanlar için şu anda bütün gezegenler bir anda yok bile olsalar bizim için varlıkları devam eder. Tıpkı hesapla kitapla bulunan Ay Düğümlerinin varlığı gibi. Olmayan bir faktörü, pek de güzel yorumluyoruz. Gezegenlerin gerçekliği bizim için sadece bir gösterge, semboldür. Onlara yüklediğimiz anlamdan ibarettir.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 10

    Eva Mendes: Kızımın tepkisi sonrası sosyal medyaya ara verdim


    Eva Mendes, kızının telefonda çok fazla zaman geçirdiğini söylemesinin ardından sosyal medyaya ara verdiğini itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Rolling Stone para karşılığı yazı yayımlayacağını duyurdu


    Dünyaca ünlü müzik dergisi Rolling Stone, 2 bin dolar (yaklaşık 14 bin 800 TL) ödeyen düşünce liderlerine yazılarını internet sitesinde yayımlatma şansı sunuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Oyuncu Ercan Yalçıntaş hayatını kaybetti (Soruşturma başlatıldı)


    Bursa’da çok sayıda dizide rol alan tiyatro oyuncusu Ercan Yalçıntaş (38), evinde ölü bulundu. Polis ekipleri, sara hastası olduğu bildirilen Yalçıntaş’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 13

    Ursula Corbero Hollywood'a hazırlanıyor


    Ekranlardan Hollywood'a transfer olan İspanyol oyuncu Ursula Corbero, The Baroness'e hayat vereceği yeni projesi Snake Eyes: G.I. Joe Origins öncesi sosyal medya paylaşımlarıyla konuşuluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 14

    Justin Bieber tutuklandığı dönem neler yaşadığını anlattı


    Kanadalı ünlü pop yıldızı Justin Biebersosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "7 yıl önce bugün tutuklandım, en iyi dönemim değildi" diye yazdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Starmetre verilerine göre ocak ayının en popüler oyuncuları


    Yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran veri tabanı IMDb, ocak ayının en popüler isimlerini listeledi. İşte ocak ayının son verilerine göre IMDb Starmetre'nin zirvesindeki 25 isim...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 16

    Godzilla vs. Kong fragmanı (Warner Bros. beklenen önce yayınlayacak)


    Birkaç kez vizyon tarihi ertelenen ve son olarak Warner Bros.'un beklenenden iki ay önce yayınlama kararı aldığı Godzilla vs. Kong'dan fragman yayınlandı. Efsanevi canavarlar, 26 Mart 2021 tarihine sinemalarda ve aynı gün, bir süreliğine HBO Max'te karşı karşıya gelecek.


    HABER DETAY - TIKLA İZLE



  • 17

    İlker Kaleli BBC'nin The Serpent dizisine damga vurdu (İlker Kaleli kimdir?)


    İngiltere'de BBC One kanalında yayınlanan 'The Serpent' dizisinde, ‘Vitali Hakim’ adlı bir turisti oynayan İlker Kaleli, dizideki performansıyla dikkat çekti. 70’lere özgü kıyafeti ve uzun saçlarıyla dikkat çeken İlker Kaleli kimdir?

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 18

    Ahmet Özhan 39 yıl sonra ekrana dönüyor

    (Ahmet Özhan kimdir, nereli ve kaç yaşında?)
    1982 yılında TRT’de yayınlanan Hacı Arif Bey dizisinde başrol oynayan Ahmet Özhan, 39 sene sonra tekrar TRT 1’de izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki, ünlü Türk Müziği yorumcusu Ahmet Özhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar..


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    25-31 Ocak 2021 gökyüzünde genel durum (Astroloji ve burçlar)


    25 Ocak- 31 Ocak 2021 haftasında Ay, İkizler burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Başak burcunda olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20

    Güney Koreli ünlü rapçi Jung Hun-cheol ölü bulundu


    Sahne adı ‘Iron’ olarak bilinen Güney Koreli ünlü rapçi Jung Hun-cheol, evinde ölü bulundu. Ünlü rapçinin ölüm nedeni henüz bilinmezken Güney Kore polisi Heon-cheol’ün yatakta bulunduğunu ve vücudunda kanamaların meydana geldiğini bildirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 21

    Antalya'da heykel saldırıları devam ediyor


    Antalya Boğaçayı'ndaki el ele tutuşan çocukların simgelendiği heykellerin kol ve bacaklarının kırılmasının ardından bu kez de Akdeniz Kent Park'ındaki heykellerin kafaları ve parmakları kırıldı. Suç duyurusunda bulunan belediye çalışanları, heykellerin onarılacağını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    Akrep 8. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Star TVnin yeni dizisi Akrepin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Akrep, heyecan ve gerilimin zirve yapacağı sekizinci bölümüyle 28 Ocak Perşembe akşamı STAR TV ekranında olacak.


    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 23

    Sol Yanım 9. bölüm 2. fragman

    Başrollerinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin'in yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanı, dizi takipçilerden lise öğrencileri Duruhan Bilgiç ve Zeynep Öztürk'ün gönderdiği şarkıyla yayınlanan Sol Yanım yeni bölümüyle 27 Ocak Çarşamba saat 20:00’de Star TV’de!

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 24

    Survivor'da kim diskalifiye oldu, eleme adayı kim oldu? (24 Ocak 2021 Survivor ayrıntıları)


    Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? sorularının cevapları belli oldu. Survivor Türkiye’nin son bölümünde dokunulmazlığı üst üste 9 oyun kazanarak tarihe geçen gönüllüler takımı kazandı. Ada konseyinde yapılan oylamada İlayda haftanın ikinci eleme adayı oldu. Acun Ilıcalı Survivor Meryem'in sakatlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini diskalifiye olduğunu açıkladı. İşte Survivor son bölümde yaşananlardan ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 25

    Meryem Kasap kimdir? (Survivor 2021 yarışmacısı Meryem Kasap diskalifiye oldu)


    Geçtiğimiz sezon gönüllüler takımında yer alan Meryem Kasap, sakatlandıktan sonra yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Meryem Kasap, Survivor 2021 yarışmasında ise ünlüler takımında yer alıyordu. Meryem bu sezon da yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Acun Ilıcalı Survivor Meryem'in sakatlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini ve diskalifiye olduğunu açıkladı. İşte Survivor 2021 ünlüler takımında yer alan Meryem Kasap’a dair bilgiler…

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 26
    Günlük burç yorumları - 25 Ocak 2021

    Ani değişiklikler olabilir!
    Zor bir gün olduğu çok açık. O nedenle bugün gelişebilecek negatif yüklü olaylardan kendinizi mümkün olduğunca korumalısınız. Kazalara dikkat!


    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız