Magazin ve sanat turu (28 Kasım 2018)

28 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 28.11.2018 - 17:35

  • 1

    ACUN ILICALI İLE ŞEYMA SUBAŞI'NIN BOŞANMA PROTOKOLÜ ORTAYA ÇIKTI

    Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanma protokolünün ayrıntılı maddeleri ortaya çıktı. İşte nafaka detaylarından, alınacak eve, velayetten tazminata o maddeler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    DEDE KORKUT UNESCO SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR MİRASI TEMSİLİ LİSTESİ'NE KABUL EDİLDİ

    Türk Destanı "Dede Korkut" UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültür Mirası Temsili Listesi'ne oy birliğiyle kabul edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    2019'DA FİLMLERİ SEYREDİLMESİ GEREKEN 10 YÖNETMEN

    Variety dergisi bu yıl dokuzuncu kez “izlenmesi gereken yönetmenler” listesi hazırladı. 2019 yılında mutlaka filmleri izlenmesi gereken yönetmenlerin isimlerini Variety editörleri ve sinema eleştirmenleri seçti. Aralarında oyunculuktan yönetmenliğe geçiş yapan Olivia Wilde, Braldey Cooper gibi isimlerin bulunduğu bu yılın yönetmenleri, derginin ev sahipliği yapacağı 4 Ocak’taki Palm Springs Uluslararası Film Festivali’nde onurlandırılacak. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    KANSERİ YENDİ ŞAMPİYONLUĞA KOŞTU (SURVİVOR'A DA KATILMIŞTI)

    İki kez kansere yakalanan milli atlet Batuhan Eruygun, hastalığı yenerek şampiyonluğa koştu. Balkan şampiyonu olmayı başaran Eruygun, "Hastalıkla mücadeleme tekrar sahalara dönerek, rekorlar kırmanın hayaliyle daha sıkı devam ettim" dedi. 27 yaşındaki sporcu geçtiğimiz yıl Gönüllüler takımından Survivor'a da katılmıştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    HAYATINI KAYBETTİ

    Sünger Bob çizgi filminin yaratıcısı Stephen Hillenburg 57 yaşında hayatını kaybetti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 6

    EŞİNİN TACİZ İDDİALARI HAKKINDA KONUŞTU: DERİNDEN YIKILDIK

    İngiliz oyuncu Catherine Zeta-Jones eşi Michael Douglas'a yöneltilen taciz suçlamaları için, "Ben ve çocuklarım derinden yıkıldık" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    NOEL PAYLAŞIMLARI

    2018'i geride bırakıp 2019'a adım atacağımız gün yaklaşırken Noel hazırlıklıkları başladı. Geçtiğimiz günlerde Justin Bieber ile evlenen ünlü model Hailey Baldwin Bieber katıldığı etkinliklerden kareleri yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    BOŞANMA DAVASI YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

    Çocuklarının velayet mücadelesini boşanma davasına dahil etmek istemeyen Angelina Jolie ve Brad Pitt, velayet konusunda duruşma öncesi anlaşmak için mahkemeden ek süre istedi. Hollywood'un ünlü ikilisi iki yıldır boşanamıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    GÜLSE BİRSEL: SİZ G.SARAY MAÇINI SEYREDİN

    Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde bugün akşam Lokomotiv Moskova ile Rusya'da karşı karşıya gelecek. Saat 20:55'te başlayacak mücadele öncesi ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel'den sürpriz bir açıklama geldi.  Birsel Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Bu hafta yeni bölüm yok, ama en komik sahnelerle yine karşınızda olacağız. Siz Lokomotiv Moskova-Galatasaray maçını rahat rahat seyredin" dedi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 10

    KRALİYET ÇİFTİNİN YENİ EVİNE 5 MİLYON STERLİNLİK GÜVENLİK

    Halkın vergileriyle geçinen kraliyet ailesinin gözde çifti Meghan Markle ve Prens Harry'nin, Kensington Sarayı’ndaki malikaneden ayrılıp yeni eve taşınmasıyla güvenlik önlemi masrafının 5 milyon sterlini bulması, İngilizlerin tepkisini çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    KİM, NE KADAR ALIYOR? (SAHNE ÜCRETLERİ)

    Yıl boyunca konserden konsere koşan şarkıcıların aldıkları ücretler dudak uçuklatıyor. Zirvede 250 bin TL ile Sıla bulunuyor. İşte detaylar ve diğer isimlerin sahne ücretleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    ÖRÜMCEK KADIN FİLMİ GELİYOR

    Sinemanın süper kahramanlarına bir kadın daha ekleniyor. Sony Pictures, örümcek güçlerine sahip olan Örümcek Kadın animasyonu için hazırlanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    KARDEŞİ AÇIKLAMALARA TEPKİ GÖSTERDİ

    Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil, isim vermeden Çiğdem Tunç'un açıklamalarına tepki gösterdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 14

    MALEZYA KRALI İLE RUS GÜZELLİK KRALİÇESİ EVLENDİ

    Rusya’da yapılan Moskova Güzellik Yarışması’nda birinci seçilen Oksana Voevodina, kendisinden 24 yaş büyük Malezya Kralı V. Muhammed ile evlendi. Yeni first lady, evlenmeden önce din değiştirip Müslüman oldu ve tesettüre girdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 15

    GONCA VUSLATERİ'NİN GALA STİLİ

    Rol aldığı Hedefim Sensin'in galasına katılan Gonca Vuslateri, yeni imajıyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    ANNE HATHAWAY'DAN MARILYN MONROE DANSI

    Anne Hathaway, Modern Love dizisinin setinde dans ederken görüntülendi. Hathaway'in dansında 'Marilyn Monroe etkisi' dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    METİN ŞENTÜRK ESKİ EŞİNE SERVET ÖDEYECEK

    Ünlü sanatçı Metin Şentürk'ten 4 yıl önce boşanan Fulya Kalkavan, açtığı mal paylaşımı davasını kazandı. Mahkeme, Şentürk'ün eski eşine 4 milyon 337 bin TL ödemesine karar verdi. Fulya Kalkavan, Metin Şentürk’ten evli oldukları dönemde birlikte yaşadıkları Sarıyer Reşitpaşa'da bulunan 500 metrekare alan üzerine kurulu 4 katlı lüks malikânenin yarısını istemişti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    ROBERT DE NIRO: ZOR AMA YAPICI BİR DÖNEMDEYİZ

    Ünlü aktör Robert De Niro, 20 yıllık eşi oyuncu Grace Hightower’dan ikinci kez boşanmasının ardından ilk kez konuştu. De Niro, "İlişkimizde zor ama yapıcı bir süreç olan geçiş dönemine giriyoruz" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    ÇİNGENE KIZI'NIN TÜRKİYE'YE GETİRİLEN KAYIP PARÇALARI

    Zeugma Antik Kenti'nden yurt dışına kaçırılan Çingene Kızı mozaiğinin kayıp parçaları, yıllar sonra ABD'nin Şikago kentinden İstanbul'a getirildi. İşte Çingene Kızı'nın 12 adet parçasının fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    OSCAR İÇİN YENİ KATEGORİ ÖNERİSİ

    Görevimiz Tehlike filminin yönetmeni Christopher McQuarrie Oscar kategorilerine bir yenisinin eklenmesini istiyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    "YEMEKLERİNİZE BAYILDIM" (BOLLYWOOD YILDIZI TÜRKİYE'DE)

    Bollywood'un yükselen yıldızlarından Fatima Sana Shaikh, Türkiye'ye geldi.Yapılan yazılı açıklamaya göre, Aamir Khan ile başrolü paylaştığı Dangal filmiyle tanınan Fatima Sana Shaikh, İstanbul ve Kapadokya'yı gezdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    NETFLIX’TEN COWBOY BEBOP ANİMESİ GELİYOR

    Sevilen anime Cowboy Bebop, Netflix dizisi olarak ekrana gelecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    TAKSİM SANAT DEV KOLEKSİYON SERGİSİYLE AÇILDI

    Taksim Sanat, Taksim Meydanı Metro girişinde “Resmemaneti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Resim Koleksiyonu” sergisi ile sanatseverlere kapılarını açtı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    ŞAHAN'IN NEŞE ERDOK'U (SANATA YATIM YAPANLAR)

    Komedyen Şahan Gökbakar, 24 bin euro değerindeki Neşe Erdok tablosuyla sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Gökbakar sanata yatımı yapan tek isim değil. İşte sanat merakı ile öne çıkan ve sanata yatırım yapan ünlü isimlerden bazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 25

    GENÇLİĞİMDE BENİ ELVIS PRESLEY'E BENZETİRLERDİ

    ABD Başkanı Trump, Mississippi eyaletinde düzenlediği bir mitingte, "Sarışın olmama rağmen gençliğimde beni Elvis Presley'e benzetirlerdi. İnanabiliyor musunuz?" dedi. Trump'ın sözleri birbirine tıpatıp benzeyen isimleri akıllara getirdi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 26

    'AŞK GİBİ ASLINDA' (BİZİM İÇİN ŞAMPİYON)

    Efsane yarış atı Bold Pilot ve unutulmaz jokeyi Halis Karataş'ın eşi Begüm Atman ile olan aşkını anlatan ve 7 Aralık 2018'de seyirciyle buluşacak Bizim için Şampiyon filminin yeni fragmanı yayınlandı

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 27

    7 BOŞANMA İŞARETİ

    Bir evliliğin daha başlamadan önce bile boşanmayla sonuçlanacağını tahmin edebilir misiniz? Bazı düğün fotoğrafçıları yıllarca edindikleri deneyimlere dayanarak çekim yaptıkları çiftlerin kaderini öngörebileceklerini söylüyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 28

    ALİ TAPTIK SERGİSİ LEICA GALERİ İSTANBUL'DA


    Leica Galeri İstanbul, 6 Aralık 2018-16 Şubat 2019 tarihleri arasında Ali Taptık’ın 5 Kurumuş Çiçek, 7 Çetrefilli Olay ve 9 Samimi Yabancı başlıklı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 29

    PERİ MASALIM GERÇEK OLDU

    Josephine Skriver, beş yıllık sevgilisi müzisyen Alexander DeLeon’dan evlilik teklifi aldı. Victoria's Secret modeli Finlandiya’da Kuzey Işıkları altındaki teklife "Peri masalım gerçek oldu. Milyon kere evet...” cevabı verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 30

    USTA OYUNCU UĞUR KIVILCIM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

    Sinema ve tiyatro oyuncusu Uğur Kıvılcım, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    4 BİN YILLIK ZEYTİN ÇEKİRDEKLERİ BULUNDU

    Türkiye-Suriye sınırında bulunan ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük höyükleri arasında yer aldığı belirtilen Oylum Höyük'te yürütülen kazı çalışmalarında, 4 bin yıl öncesine ait zeytin çekirdeklerine ulaşıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 32

    ALZHEIMER HASTALARINA DESTEK

    Türkiye Alzheimer Derneği, alzheimer hastalarına ve hasta yakınlarına destek olmak amacıyla Raffles Hotel İstanbul Zorlu Center’da Alışveriş Şenliği düzenliyor. 05 Aralık’ta gerçekleşecek şenlik ile elde edilecek gelir, Alzheimer hastalarına ücretsiz bakım hizmeti sunan ‘gündüz yaşam evi’ne dönüşecek.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 33

    DENİZ KIZININ İNTİKAMINI ALIYOR

    Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun 22. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 34

    TİM'İN ACI GÜNÜ

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz'ün 62. bölüm yeni fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız