Magazin ve sanat turu (30 Aralık 2020)

30 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 30.12.2020 - 17:41

  • 1

    Ünlü isimlerden Aylin Sözer isyanı

    Öğretim üyesi Aylin Sözer'i canice katledilmesi Türkiye'yi yasa boğdu. Milyonlarca kişi sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Ünlü isimleri de yaşanan olaya ardından mesajlar yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    2020 yılında hayatını kaybeden ünlü isimler

    2020 yılında gösteri dünyasında birçok ünlü isim hayatını kaybetti. İşte 2020 yılında milyonların kalbinde taht kurmuş aramızdan ayrılan ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Hilaria Baldwin sahte geçmişi ile gündemde


    Hollywood'da son birkaç gündür Amerikalı oyuncu Alec Baldwin'in yoga eğitmeni eşi Hilaria Baldwin konuşuluyor. Bunun nedeni ise Baldwin kendisine sahte bir geçmiş yarattığı, kendisini İspanyol kökenli olarak tanıtmasının gerçeği yansıtmadığı iddiaları. Hatta bu durum öyle büyüdü ki artık tüm dünya onun geçmişini sorguluyor. Baldwin ise bu duruma "Boston'da doğdum ve orada büyüdüm. Vaktimi Massachusetts ile İspanya arasında geçirdim. Anne, babam ve kardeşlerim İspanya'da yaşıyor. Ben burada, ABD'de yaşamayı seçtim" diyerek açıklık getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Zlatan Ibrahimovic hobileri için yeni orman satın aldı


    Zlatan Ibrahimovic, ülkesi İsveç'te 3 milyon euroya 1000 hektarlık ormanlık alan satın aldı. Yıldız futbolcu bu yatırımını izinli şekilde balık tutma, avlanma ve kar motorsikletine binmek için kullanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 5

    Modacı Alexander Wang'e taciz suçlaması

    Ünlü modacı Alexander Wang’in mankenlerine uyuşturucu madde vererek taciz ettiği iddia ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6
    Pınar Altuğ dudak figürlü maskesiyle dikkat çekti

    Sanat, spor ve eğlence dünyasının bilinen isimleri de corona günlerinde tedbirlerini alıyor ve sosyal medya hesaplarından bazı paylaşımlarda bulunuyor. Son olarak Pınar Altuğ dudak figürlü maskesiyle objektiflere takıldı İşte yerli ve yabancı isimlerin corana virüse karşı aldığı önlemler ve karantina paylaşımları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7
    Prens Harry ile Meghan Markle İngiltere'ye dönmek istiyor iddiası

    İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki resmi görevlerine veda ettikten sonra ABD'ye yerleşen Prens Harry ile Meghan Markle'ın İngiltere'ye dönmek istediği önü sürüldü. İddiaların nedeni ise çiftin Megxit adı verilen anlaşmanın 12 ay daha uzatılması için Kraliçe 2. Elizabeth'ten talepte bulunması.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 8

    MasterChef'te kim elendi, finale kim kaldı? (29 Aralık 2020 ayrıntıları ve final tarihi)


    MasterChef'te kim elendi, finale kim çıktı? sorularının cevapları belli oldu. MasterChef Türkiye'nin 29 Aralık tarihli 132. bölümünde Emir ve Serhat düellosu nefes kesti. Üçlü turlarda şeflerin geçer notunu almaya çalışan iki yarışmacıdan Serhat ikinci finalist olarak Barbaros ile yarışmaya hak kazanırken, Emir yarışmaya veda eden son isim oldu. İşte MasterChef finali ne zaman? sorusunun cevabı ve Emir'in veda konuşması.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 9

    Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal anne oluyor: Umarım hissediyorsundur

    Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal, hamile olduğunu duyurdu. Gül Sunal kızının fotoğrafına yazdığı mesajda, "Kemal! Bir torunumuz daha oluyor. Umarım hissediyorsundur" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Johnny Depp: Önümüzde daha iyi zamanlar var


    The Sun gazetesine kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen haberin ardından açtığı davayı kaybetmesinin ardından kariyeri tartışılan Johnny Depp, 2021'e umutla bakıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 11

    Menajerimi Ara 19. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara'nın 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

    HABER DETAY - TIKLA İZLE



  • 12

    Emma Roberts anne oldu


    Amerikalı oyuncu Emma Roberts, ilk bebeği Rhodes'i kucağına aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 13

    O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel bölümünde sahne alacak ünlü isimler

    O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel bölümünde sahne alacak ünlü isimler belli oldu. Jüride ise Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    DC Films'ten yılda 6 film planı


    DC Films başkanı Walter Hamada, 2022 yılından itibaren her yıl dört adet DC filminin vizyona gireceğini, iki adet filmin ise HBO Max'te yayınlanacağını duyurdu. Böylelikle 2022'den itibaren her yıl 6 yeni DC filmi seyirciyle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Çağla Şıkel'den yeni açıklama: Doktorlarımız dahil kimse bilmiyor

    Gönüllü olarak corona virüs aşısı yaptıran Çağla Şıkel yeni bir açıklama daha yaptı. Şıkel, "Bu çalışmaya denek olarak katılan 8 bin vatandaştan biriyim. Bana yapılan aşı da olabilir plasebo da olabilir. Şu an bunu doktorlarımız dahil kimse bilmiyor" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Kaçma şüphesi nedeniyle Ghislaine Maxwell’in kefaletle serbest bırakılma talebine ikinci kez ret

    Cinsel taciz ve çocuk istismarı suçlarıyla tutuklandıktan sonra cezaevinde ölü bulunan Amerikalı pedofil milyarder Jeffrey Epstein’e fuhuş ağında yardımla suçlanan eski sevgilisi Ghislaine Maxwell’in kefaletle serbest bırakılma talebi ‘kaçma şüphesi’ olduğu gerekçesiyle ikinci kez reddedildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Doğuma gün sayan Meryem Uzerli'den hamilelik pozları

    İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, sosyal medyada hamilelik fotoğraflarını paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    6 bin yıllık mızrak uçları müzede sergileniyor

    Trabzon'da bulunan ve yaklaşık 6 bin yıllık olduğu değerlendirilen 2 mızrak ucu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Özel İpekyolu Müzesi'nde sergilenmeye başlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    BTS'in yıldızı Jungkook'un sesini özel kılan ne?

    Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS’in en sevilen üyesi, Google'da adı en çok aranan K-pop yıldızı ve 'Uluslararası En Seksi Erkek' unvanına sahip Jungkook, sesi ve tarzıyla hayli dikkat çekiyor. İşte Jungkook'un sesinin ayırt edici özelliği...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20
    Darth Vader, Star Wars tarihinin en kötü karakteri seçildi

    Star Wars evreniyle ilgili 10 binden fazla kullanıcının katılımıyla gerçekleştirilen ankette, evrenin en kötü karakterinin hangisi olduğu soruldu. Katılımcılar, açık ara farkla Darth Vader'ı seçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 21

    2020'de Instagram'da en çok beğenilen fotoğraflar

    Bu yıl Instagram'da en çok beğeni alan fotoğraflar belli oldu. Kylie Jenner, listeye dört fotoğrafla girdi. En beğenilen fotoğraflarda 2020'nin önemli kayıpları Kobe Bryant ve Maradona ile çekilen fotoğraflar var. İşte 2020'de Instagram'da en çok beğeni alan 10 fotoğraf...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Film Festivaleri corona virüs tedbirleriyle gerçekleştirildi

    39. İstanbul Film Festivali, 8. Boğaziçi Film Festivali, 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali, 12 Punto TRT Senaryo Günleri, Uluslararası Göç Filmleri Festivali ve daha birçok festival, kısıtlı izleyiciyle veya çevrim içi olarak yapıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Evde yılbaşı sofrası nasıl hazırlanır?

    Yeni yıla nasıl girerseniz öyle olurmuş. 2020'ye mutlu bir sofrayla girin, yeni yıl sizin için hep mutlu geçsin. İşte keyifli ve özenli yılbaşı sofraları hazırlama tüyoları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Gösterim tarihleri 2020'den 2021'e ertelenen filmler

    2020'de büyük ses getirmesi beklenen filmler için corona virüs salgınının patlak vermesiyle her şey değişti. Sinema salonları kapandığında, filmlerin gösterim tarihleri değişmeye başladı. Bazı filmler, yıldan vazgeçmeden yine 2020 yılı içinde gösterilse de pek çoğunun tarihi hızla gelecek yıla kaydırıldı. İşte vizyon tarihleri 2021'e ertelenen yabancı filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Ailesi corona virüse yakalanan ünlü oyuncu Angela Kinsey de virüsten kaçamadı

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak The Office dizisi yıldızı Angela Kinsey, eşi ve iki çocuğunun ardından corona virüse yakalandı. İşte Kinsey'in son durumu ve corona olan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Anthony Hopkins alkolü bırakmasının 45’inci yılını kutladı

    Alkol alışkanlığını 45 yıl önce bırakmasını sosyal medya üzerinden kutlayan usta aktör Anthony Hopkins, kötü alışkanlıklarından kurtulmak isteyen genç hayranlarına, "Savaşmaya devam edin" mesajı verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Hayko Cepkin, Pamukkale'de balondan paraşütle atladı

    Müzisyen ve besteci Hayko Cepkin ile 15 adrenalin tutkunu, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'de, 3 bin 500 metre yükseklikteki balondan paraşütle atlayış yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız