Magazin ve sanat turu (31 Ocak 2019)

31 Ocak 2019 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 31.01.2019 - 17:14

  • 1

    ÜNLÜ FENOMEN REYNMEN CEM YILMAZ'IN AKRABASI ÇIKTI

    Acun Ilıcalı'dan gelen Survivor teklifini reddeden Reynmen, şu sıralar YouTube'da kırdığı rekorla gündemde. Gerçek ismi Yusuf Aktaş olan ünlü fenomenin Cem Yılmaz ile akraba olduğu da ortaya çıktı. İşte Reynmen hakkında detaylar, fotoğraflar ve bilgiler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    YENİ FENOMEN DOWN SENDROMLU GEORGIA

    Down Sendromlu 14 yaşındaki Georgia, beş ajansla çalışan bir model. Sosyal medyada binlerce takipçisi olan bir fenomene dönüştü. Georgia gibi, farklı özelliğiyle fenomen haline gelen onlarcası var.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    AVUKATI BERKAY'IN AYLIK GELİRİNİ AÇIKLADI

    Berkay Şahin'in, Arda Turan ile görülen davasında "Aylım gelirim bin lira" demesinin ardından yaşanan polemiklere avukatı Ayşegül Mermer yanıt verdi. "Gelirini söylememe nedeni asgari ücretle geçinen toplumu düşündüğü için" diyen Mermer, Berkay'ın aylık gelirini de açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    BEN AFFLECK ARTIK BATMAN OLMAYACAK

    31.01.2019 - 11:07Yeni Batman filmi için gösterim tarihi ve detaylar belli oldu. Ben Affleck bundan böyle Batman'i canlandırmayacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    10 MİLYON LİRALIK BOŞANMA (NECATİ-NAGEHAN ŞAŞMAZ)

    Necati Şaşmaz, eşi Nagehan Şaşmaz’a boşanma davası açtı. Kurtlar Vadisi dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu, 10 milyon lira tazminat ile iki çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini talep etti. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    ÜNLÜ YILDIZA 17 MİLYON LİRALIK TAZMİNAT

    Üç yıl önce kayak kazası yapan Gwyneth Paltrow’a, kendisine çarptığı iddia edilen kişi tarafından 3.1 milyon dolarlık (Yaklaşık 17 milyon) tazminat davası açıldı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    MODERN ZAMANLARIN OZANI BARIŞ MANÇO VEFATININ 20. YILINDA ANILIYOR

    Anadolu rock ve pop müziğinin önde gelen ismi, besteci, söz yazarı ve TV programcısı Barış Manço, ölümünün 20. yılında anılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    ŞUBAT AYI BELGESEL, DİZİ VE FİLM REHBERİ

    Netflix Türkiye kataloğuna şubat ayında izleyiciyle buluşacak olan dizi, film ve belgeselleri ekledi. İşte Netflix'te şubat ayında izleyebileceğiniz dizi, film ve belgeseller...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    CENK TOSUN'DAN OĞLU VE EŞİYLE PAYLAŞIM

    Futbol kariyerine İngiltere'de devam eden Cenk Tosun, oğlu ve eşiyle fotoğraf yayınladı. Paylaşımında eşi Ece Tosun'un doğum gününü de kutlayan 27 yaşındaki ünlü futbolcu, "İyi ki doğdun. İyi ki varsın. İyi ki veraberiz ve bu dünyadaki en güzel en özel iyikilerimsin nice mutlu güzel huzurlu sağlıklı yıllarımız olsun" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    GAME OF THRONES YILDIZI, KIZINI OKULA BÖYLE BIRAKTI

    Game of Thrones’un yıldızı Peter Dinklage, küçük kızıyla aynı scooter'a binerken görüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    DÜĞÜNÜNE SAYILI GÜNLER KALAN HAZAL KAYA KINAYI YAKTI

    Oyuncu meslektaşı Ali Atay ile evlilik hazırlığında olan Hazal Kaya, yakın arkadaşlarıyla birlikte kına gecesi düzenledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    UYUYAKALAN KARISINI SOSYAL MEDYADA İFŞA ETTİ

    Justin Timberlake'in doğum günü kutlamasına giderken yolda uyuyakalan Jessica Biel’i, eşi kameraya alıp sosyal medyada ifşa etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    SILA: BABA-KIZ AYNI KİTABI OKUYORUZ

    Sıla sosyal medyadan babasıyla yaptığı paylaşıma, "Baba-kız aynı kitabı okuyoruz" notunu düştü. Sıla'nın bu paylaşımı gibi ünlü isimler de 2018 yaz tatili ve 2019'da okudukları kitapları sosyal medyada paylaştı. İşte o paylaşımlara göre ünlülerin okudukları kitaplar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    DRAKE’TEN REKOR BAHŞİŞ

    Dünyaca ünlü rap şarkıcısı Drake, gece yarısı gittiği fast food mağazasında çalışan iki kadın işçiye toplam 20 bin dolar bahşiş bıraktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    KAYIP TARİHİN ANISI SERGİSİ İRAN'DA

    Geçtiğimiz yıl ekim ayında aramızdan ayrılan usta fotoğrafçı Ara Güler'in 'Kayıp Tarihin Anısı' adlı fotoğraf sergisi İran'da görücüye çıkıyor. Ara Güler Universal projesi kapsamında sergilenecek 160 adet fotoğraf Tahran Nabshi Kültür Merkezi'nde İranlı sanatseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    TOM HANKS OYUNCAK HİKAYESİ'Nİ SESLENDİRDİ

    Toy Story 4’te (Oyuncak Hikayesi 4) Şerif Woody karakterini seslendiren Tom Hanks, seslendirme anından fotoğraf paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    YOU DİZİSİNİN 2. SEZON BAŞROLÜ BELLİ OLDU

    Haunting of Hill House ile adını geniş kitlelere duyuran Victoria Pedretti, Netflix dizisi You’nun 2. sezonunda başrolde olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    80 YAŞINDAKİ USTA OYUNCU GENCO ERKAL: ENERJİMİ SİZLERDEN ALIYORUM

    Usta oyuncu Genco Erkal'ın uyarladığı, yönettiği ve aynı zamanda tek başına rol aldığı ‘Merhaba’isimli müzikli gösterisi Avcılar’da ayakta alkışlandı. 60 yıldan bu yana sahnede olan Erkal, oyundan sonra kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen hayranlarını kıramazken, “Enerjimi sizlerden alıyorum” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    İSRAİL'DE DÜZENLENECEK EUROVİSİON İÇİN BOYKOT ÇAĞRISI

    Eurovision yarışması bu yıl 18 Mayıs'ta İsrail'de düzenlenecek. Filistinliler tepkili. Boykot çağrıları var. Bu çağrılara ingiliz sanatçılardan destek geldi. Sanatçılar, İsrail'in insan hakları ihlallerine dikkat çekti. Eurovision'un geçen yıl kazanan İsrailli şarkıcı Netta ise boykot çağrılarını reddetti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 20

    PENELOPE CRUZ ADINA MÜCEVHER KOLEKSİYONU ÇIKARILDI

    Atelier Swarovski ile ortaklık kuran ünlü oyuncu Penelope Cruz, adına çıkarılan yeni koleksiyon için Mert Alaş ile ortağı Marcus Piggott’a poz verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    ASLI GİBİDİR FİLMİNE İZMİR'DE ÖZEL GALA

    Bu yılın en komik filmlerinden biri olarak merakla beklenen Aslı Gibidir filminin İzmir galası, 2 Şubat Cumartesi günü İzmir Optimum'da gerçekleştirilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    DOĞUM GÜNÜNÜ PASTA YERİNE PİZZAYLA KUTLADI

    ABD’li oyuncu Ariel Winter, 21’inci yaş gününde pasta yerine pizzanın üzerindeki mumu üfledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    SİNEMA YATIRIMCILARINA DESTEK GELİYOR

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sinema salonlarının yaygınlaşması ve çoğaltılması konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat verdiğini, sinema olmayan şehir, bölge kalmaması için sinema yatırımcılarına yönelik çalışma başlatacaklarını bildirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    “O AN İÇİMDEN BİR ŞEY KOPTU GİTTİ, BİLİYORDU ÖLECEĞİNİ…”

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinin 68. bölüm yeni fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 25

    BERLIN IN BERLIN'DEN SONRA NEW YORK IN NEW YORK

    Sinan Çetin'in Berlin in Berlin filminden uyarlanan gerilim ve dram filmi New York in New York, 8 Şubat'ta sinemaseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız