Magazin ve sanat turu (31 Temmuz 2018)

31 Temmuz 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 31.07.2018 - 17:05

  • 1

    SILA'NIN MAKYAJ SIRRI

    Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserlerle dikkat çeken Sıla'nın makyaj tercihi konusunda merak edilenleri makyözü Melis İlkkılıç anlattı...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    AĞUSTOS'TA KİM, NEREDE SAHNE ALACAK? (KONSER TAKVİMİ)

    Mark Eliyahu'dan Mohsen Namjoo'ya, Ayşen Gruda'dan Fazıl Say'a kadar yerli ve yabancı birçok sanatçı, ağustos boyunca çeşitli etkinliklerde sahne alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    ÜNLÜ ÇİFTİN İLİŞKİSİNE ANNE ONAYI

    Ünlü top model Bella Hadid ve eski sevgilis rapçi The Weeknd'in 2016'da iş temposunu bahane ederek bitirdikleri ancak kısa süre önce tekrar deneme kararı aldıkları ilişkilerine Yolanda Hadid'den onay çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    GİŞENİN LİDERİ DEĞİŞTİ (TÜRKİYE HAFTA SONU RAKAMLARI)

    Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Görevimiz Tehlike: Yansımalar, hafta sonunda yaklaşık 139 bin seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'ye birinci sıradan giriş yaptı. Gişenin son iki haftadır liderlik koltuğunda Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili filmi yer alıyordu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    SEZEN AKSU'DAN ÖZEL BESTE

    Sezen Aksu'dan Star TV'de çarşamba günü ilk bölümüyle ekrana gelecek, Nefes Nefese için özel şarkı. Aksu, Baba şarkısını dizi için özel olarak yazıp, besteledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    TÜRKİYE'NİN EN İYİ KEBAPÇILARI AÇIKLANDI

    CNN International, Türkiye'nin kebap restoranlarını araştırdı. ABD merkezli kuruluş turistlerin tercihlerinden de yola çıkarak en iyileri açıkladı. İşte Türkiye'de öne çıkan kebapçılardan oluşan o liste...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    KRALİYET'TEKİ İLK DOĞUM GÜNÜ NASIL KUTLANACAK?

    4 Ağustos tarihinde 37 yaşına girecek olan Sussex Düşesi Meghan Markle, kraliyet üyesi olarak bu yıl ilk kez doğum gününü kutlayacak. Kraliçe II Elizabeth’in ulusal bir törene dönüşen doğum günü aksine kraliyet üyelerinin doğum günü kutlamaları özel ve gizli oluyor, hatta kraliyet ailesi o gün genellikle resmi kraliyet etkinliklerinden de izin alıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    YEŞİLÇAM'IN ŞİŞKO NURİ'Sİ SITKI SEZGİN HASTANEYE KALDIRILDI

    Sezercik filmindeki zengin ve kötü karakteriyle hafızalara kazınan Sıtkı Sezgin (Şişko Nuri) hastaneye kaldırıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    ACUN ILICALI YENİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

    Gel Konuşalım programına katılan Acun Ilıcalı, yeni sezonu hakkında bilgiler verdi. O Ses Türkiye'de sürprizler olacağını dile getiren Ilıcalı, Kore uyarlamasını bir dizi üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Ilıcalı ayrıca Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar’ın yeni filmleri yayınlayacaklarını da ifade etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    OBAMA ÇİFTİ BEYONCE KONSERİNDE DANS ETTİ

    Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington DC'de Beyonce ve Jay-Z konserine gidenler bir sürprizle karşılaştı. Konseri izleyenler arasında eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi de vardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    TIR İLE ABD TATİLİ

    Oyuncu Tamer Karadağlı, kızı Zeyno ile tatil için gittikleri ABD'de TIR ile gezdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    2 KERE ÇEKİLEN FİLMLER VE DİZİLER

    Sylvester Stallone'un 1995'te, Karl Urban'ın ise 2012'de başrolünde oynadığı Judge Dredd (Yargıç) filmi, Judge Dredd: Mega City One ismiyle dizi oluyor. Bu gelişme akıllara yıllar sonra tekrar çekilen film ve dizileri getirdi. Hangisinin daha iyi olduğuna siz karar verin...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

    Uzun süredir bir projede yer almayan bol ödüllü oyuncu Kristen Stewart, Against All Enemies ile izleyici karşısına çıkacak. Politik bir gerilim filmi olan Against All Enemies'de başrolü üstlenen Stewart'ın rolünün deteyları gizliliğini koruyor. Filmin 2019'da vizyona girmesi bekleniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    MURAT BOZ MU? CAN YAMAN MI?

    Murat Boz ve Can Yaman adeta vücut geliştirmede birbirleriyle yarışıyorlar.... İşte Podyumda, sahnede, beyazperdede veya televizyon ekranlarında görmeye alışık olduğumuz ünlü isimlerin yaptıkları spor ve spor yaparken ortaya çıkan ilginç görüntüleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    "BEN SİZE AYNA OLMAYI KABUL EDİYORUM"

    Tuba Büyüküstün sevgilisi Umut Evirgen ile tatildeki samimi pozlarını eleştirenlere yanıt verdi. Büyüküstün, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sevgili insanlar, yargılamayı çok mu seviyorsunuz? Bu hayatta daha mı mutlu oluyorsunuz? O zaman lütfen devam edin. Ben size ayna olmayı kabul ediyorum" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    TAYLOR SWIFT HAYRANI ÇIKTI

    Blake Lively, Reputation albümüyle son iki yılda iki milyon satış yapan tek şarkıcı olan Taylor Swift'in dünya turnesi kapsamında düzenlediği son konserinde yerinde duramadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    "TAM CİDDİ OLACAĞIM ESNEME GELİYOR"

    Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yaz tatilini Türkiye ve yurtdışında sürdürüyor. Ünlü isimler tatillerinde çekilen renkli kareleri sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmiyor. İşte ünlüler tatil manzaraları

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    İDO'DAN BEDELLİ ASKERLİK ELEŞTİRİLERİNE CEVAP

    Bodrum’da bir otelde sahne alan İdo, ablası Dilan Tatlıses’le düet yaptı. Babaları İbrahim Tatlıses’in Haydi söyle şarkısını beraber okuyan ikili büyük beğeni topladı. "Etrafımda bir çok arkadaşım bu haktan yararlanacak ama ben düşünmüyorum" sözleri nedeniyle eleştirilen İdo, bedelli askerlik konusuna da son noktayı koydu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    BİZİMKİLER KAMERA ARKASINDAN KARELER

    Televizyonda izlediğimiz dizi oyuncuları setlerde neler yaşıyor? Bizimkiler'den Çukur'a, Erkenci Kuş'tan Sen Anlat Karadeniz'e işte ünlü isimlerin sette çekilmiş fotoğraf kareleri

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    DUMAN SAHNEDE KIVILCIM TRİBÜNDE

    Türk rock müziğinin en sevilen gruplarından Duman, Harbiye’de sahneye çıktı. Duman, Harbiye’yi dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    TARİHİ LOKANTA KAPANIYOR

    Asya ülkelerinde çok tüketilen bir yemek olan Noodle'lar geçmişte elle yapılıyordu. Ama uzun bir süredir makinayla seri üretime geçildi. Hong Kong'da Noodle'ı elle üreten ve geleneklere bağlı kalan sadece dört dükkan var. O dükkanlardan biri de kapanmak üzere. Lokonta çalışanları her gün 900 porsiyon Noodle hazırlıyor ve lokantada günlük olarak 2 bin 500 adet mantıya benzeyen "Wonton" da üretiliyor. Lokantanın müdavimleri var. Hatta gelenekleri sürdürdüğü için Dünyanın En İyi Restoranları listesine bile girmiş.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    2 BİN 100 YILLIK ÜÇ HEYKEL BULUNDU

    Doğu Karadeniz'in ilk bilimsel arkeolojik kazı alanı Ordu Kurul Kalesi'nde, 2 bin 100 yıllık olduğu tahmin edilen üç heykel bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    EDEBİYATÇILARA 'İLK ESER' DESTEĞİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR

    Kültür ve Turizm Bakanlığınca yeni ve özgün edebiyat eserlerinin üretilmesi, yeni yazarların desteklenmesi amacıyla başlatılan "ilk eser desteği" uygulaması için başvurular yarından itibaren alınacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    ANTALYA'DA TOM JONES RÜZGARI

    Antalya'da konser veren İngiliz sanatçı Tom Jones, sevilen şarkılarını seslendirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız