Magazin ve sanat turu (8 Kasım 2018)

9 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 08.11.2018 - 17:24 Son Güncelleme : 08.11.2018 - 17:57

  • 1

    AHMET KURAL'DAN SILA'NIN DARP RAPORUNA 3 MADDELİK İTİRAZ

    Geçtiğimiz günlerde adliyeye giderek hakkındaki iddialar için ifade veren Ahmet Kural'ın Sıla’nın darp raporuna 3 noktada itiraz ettiği öne sürüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    "VICTORIA'S SECRET'I FİNCAN KURASIYLA BIRAKTIM"

    Gisele Bünchen, Victoria’s Secret markasıyla yollarını nasıl ve neden ayırdığını yazdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    YENİ REKOR

    Beş yıl önce yaşamını yitiren Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyazperdeye aktaran Müslüm fimi rekorlara devam ediyor. 600 bin 141 kişi ile tüm zamanların en iyi 21. açılışına ve 788 bin 280 seyirci ile tüm zamanların en iyi ikinci hafta rakamına ulaşan film, 2 milyon kulübüne girmeyi başardı. Müslüm şimdiden 2 milyon 165 bin 341 seyirci ile tüm zamanların en çok gişe rakamına oluşan 42. filmi oldu. İşte 2 milyon barajını aşan filmler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)





  • 4

    HAYRANLARI SEÇİM SONUCUNDAN BEYONCE'Yİ SORUMLU TUTTU

    Beyonce’nin hayranları, ABD ara seçimlerinde Demokrat Parti adayı Beto O’Rourke’nin senatoya girememesinden ünlü şarkıcıyı sorumlu tutarak eleştiri yağmuruna tuttu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    EN İYİ FOTOĞRAFLAR SEÇİLDİ (SİENA INTERNATİONAL PHOTO AWARDS 2018)

    2018 Siena Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın kazananları 156 ülkeden 48 bin fotoğraf arasından seçildi. İşte, dünyanın güzelliğini gözler önüne seren fotoğraf yarışmasının kazananları ve mansiyon ödülüne layık görülen fotoğraflar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    PRENS'TEN İTİRAF: HER ŞEYE BURNUMU SOKACAK KADAR APTAL DEĞİLİM

    70 yaşına girmesinin şerefine kendisi hakkında belgesel hazırlanan Prens Charles, kral olunca her şeye burnunu sokmayacağını belirterek, “O kadar aptal değilim” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    8. MALATYA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ YARIN BAŞLIYOR

    8. Malatya Uluslararası Film Festivali yarın başlıyor. Bu yıl Şener Şen, Perran Kutman, Cem Yılmaz, Şerif Sezer, Nuri Bilge Ceylan, Osman Sınav, Mehmet Aslantuğ gibi birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek festivalde Türkiye ve dünya sinemasından birçok film ve etkinlik Malatyalı sinemaseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    CANLI YAYINDAKİ O SÖZÜN CEZASI BELLİ OLDU

    Katıldığı televizyon programında diğer konuk ünlü oyuncu Müjde Uzman’a hakaret ettiği iddia edilen radyocu Ceyhun Yılmaz’a açılan dava sonuçlandı. Yılmaz'a 5 ay 25 gün ceza verildi. Ancak Yılmaz'ın daha önce bir sabıkası olmaması nedeniyle ceza ertelendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    BREAKING BAD FİLM OLUYOR

    Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Breaking Bad dizisinin film uyarlaması çekiliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    'ŞARKICI NECO EŞİNİ DARP ETTİ' İDDİASI

    Bodrum’da yaşayan ünlü şarkıcı Neco kendisinden 25 yaş küçük olan eşi İdil Erke’ye şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılık tarafından 3 ay evden uzaklaştırma cezası aldı. Şarkıcı Neco’nun daha önce de eşini darp ettiği gerekçesiyle 1 ay evden uzaklaştırma alarak para cezasına çarptırıldığı bildirildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    YENİ GAME OF THRONES DİZİSİ HALA İSİMSİZ

    The Long Night (Uzun Gece) şeklinde anılan yeni Game of Thrones spin-off’unun adı henüz netleşmedi. Seçtiği adın diziye verilmediğini söyleyen dizinin yaratıcısı, böyle bir algı yarattığı için “Hata benim” açıklamasını yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    ÇUKUR'UN SELİM'İ ÖNER ERKAN'IN SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI

    Çukur dizisinde iki sezondur hayat verdiği Selim karakteriyle gündemde olan Öner Erkan, Etiler'de görüntülendiği sırada yüzünü gizlemeye çalışan kız arkadaşının Beril Kayar olduğu anlaşıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    "MERCURY’NİN SADECE MİMİKLERİ BİR AYIMI ALDI"

    reddie Mercury’nin hayatını anlatan Bohemian Rhapsody filminde başrolü üstlenen Rami Malek, “Yalnızca jest ve mimiklerine bir ay çalıştım” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    ONUR ÜNLÜ SAVCILIĞA BAŞVURDU: 'SÜBYANCI' DİYEREK LİNÇ KAMPANYASI DÜZENLENİYOR

    Yönetmen Onur Ünlü, kendisinden 20 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile ilişkisi nedeniyle, sosyal medyada hakarete ve ‘Sübyancı’ denilerek tehditlere maruz kaldığını söyleyerek savcılığa başvurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    RAP ŞARKICISI A$AP ROCKY EŞARP TAKTI

    ABD’li rap şarkıcısı A$AP Rocky, LACMA Art + Film galasına başına eşarp takarak katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN ANNESİNİN EVİNDEN HIRSIZLIK (1.5 MİLYON TL'LİK SOYGUN)

    Etiler'de Mahsun Kırmızıgül'ün annesinin evinde hizmetçi olarak çalışan Türkmenistan uyruklu Muyassar M.(41) evde bulunan toplam 1,5 milyon liralık para ve ziynet eşyasını çalarak kaçtıktan sonra yakalandı. Ankara'da gözaltına alınan Muyassar M. ve eşi Şersat H.(45)'nin yurt dışına çıkmaya çalıştıkları ortaya çıktı. Polis şüphelilerle birlikte yaklaşık 66 bin dolar ile iki adet yeni alınmış cep telefonu ve 300 gram altın ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    PAMELA ANDERSON: #METOO FAZLA ABARTILDI

    Hollywood’daki taciz olaylarının konuşulması için başlatılan #MeToo hareketini aşırı bulduğunu söyleyen oyuncu Pamela Anderson, “Bunu söylediğim için öldürülebilirim” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    MERYEM UZERLİ'NİN MAKYAJSIZ PAYLAŞIMI

    Ekran, sahne ve podyum yıldızlarını güzellik merkezlerinde saatlerini geçirdiğini ve her daim bakımlı gezmeye alışık olduklarını biliriz. Makyajsız görmeye alışık olmadığımız ünlü isimler 'sıfır makyajlı' halleriyle şaşırtıyor. Son olarak Tatil için çıktığı Maldivler'den paylaşımda bulunan Meryem Uzerli'nin sıfır makyajıylı hali dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    NICOLE KIDMAN YILLARDIR GÖRMEDİĞİ EVLATLIK ÇOCUKLARI HAKKINDA KONUŞTU

    Nicole Kidman, eski eşi Tom Cruise ile evliyken evlat edindikleri ve Scientology tarikatını seçtikleri için boşandıktan sonra görüşmediği iki çocuğu hakkında konuştu: “Onlar yetişkin insanlar. Kendi kararlarını alabilirler Bir anne olarak benim işim onları sevmek.”

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    BİR DİZİ AŞKI DAHA GERÇEK OLDU

    Bir Deli Rüzgar dizisinin başrol oyuncularından Pınar Deniz (25) ile Berk Cankat'ın (34), aşk yaşadığı ortaya çıktı. Kısa bir süre önce sona eren dizide iki sevgiliyi canlandıran Deniz ile Cankat, dizideki ilişkilerini gerçek hayata taşıdılar. Yeni aşıklar Pınar Deniz ve Berk Cankat, önceki gün Nişantaşı City's'de ilk kez objektiflere takıldı. Bir kafede yemek yedikten sonra alışveriş yapan sevgililer, "Fazla çekmeyin çok utanıyoruz" diyerek hızlı adımlarla uzaklaştı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    FRANK SINATRA ÖLÜMÜNÜN 20. YILINDA ÜÇ KONSERLE ANILACAK

    Dünyanın her yerinde caz denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri olan şarkıcı, oyuncu, yapımcı, yönetmen Frank Sinatra ölümünün 20. yıldönümünde konser projesiyle anılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    MUCİZE 2 FİLMİNDEN İLK KARELER

    2015 yılında 3.7 milyon seyirciyi sinema salonlarına çeken Mucize'nin devam filmi Mucize 2:Aşk’tan ilk kareler yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    EN ESKİ HAYVAN RESMİ BULUNDU

    Güneydoğu Asya'da yer alan Borneo adasındaki bir mağarada keşfedilen çizimin, bugüne kadar bulunan en eski hayvan resmi olduğu açıklandı. En az 40 bin yıllık resmin figüratif resmin en eski örneği olduğu düşünülüyor. Figüratif resim, soyut formları değil gerçek varlık ve nesnelerin tasvirini kapsıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 24

    ATATÜRK MASKI YENİLENDİ (TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜ)

    İzmir'in Buca ilçesindeki Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise 10'uncu büyük rölyefi olan, 42 metrelik Atatürk maskı, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla adına yakışır hale getirildi. Maskta gece ve gündüz ikişer görevli nöbet tutmaya başladı. Restorasyon çalışmasıyla maskın hemen altında yeni açılan 'Atatürk Eğitim Atölyesi' ise Buca Belediyesi'nce 10 Kasım'da düzenlenecek etkinliğe hazırlanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    'DÜNYANIN EN ESKİ MUTFAĞI' UNESCO YOLUNDA

    Tarihin başlangıç noktası olarak kabul edilen Göbeklitepe'ye ev sahipliği yapan Şanlıurfa, gastronomi alanındaki lezzetlerini "Dünyanın en eski mutfağı" sloganıyla UNESCO'ya tescil ettirmek için son hazırlıklarını yapıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    CAZ EFSANESİ TURNEYE İZMİR'DEN BAŞLADI

    Dünyaca ünlü 22 Grammy ödüllü sanatçı Chick Corea, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde hayranları ile buluştu. Başarılarla dolu kariyerinde birbirinden önemli beste ve albümlere imza atan Chick Corea'nın 'Solo Piano' konseri dinleyenlere eşssiz bir performans sergiledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    TESCİLLENDİ


    Türk Patent ve Marka Kurumu, Van kahvaltısının önemli ürünlerinden kavuta coğrafi işaret tescil belgesi verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    FRANCIS LAI HAYATINI KAYBETTİ

    Unutulmaz beste, "Love Story'nin bestecisi Francis Lai 86 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü besteci 1970'te Oscar ödülünü kazandığı "Love Story" başta olmak üzere çok sayıda filmin müziklerine imza atmıştı. Lai, aralarında Yves Montand, Edith Piaf, Patricia Kaas, Mireille Mathieu, Dalida, Nana Mouskouri ve Ella Fitzgerald başta olmak üzere çok sayıda dünyaca ünlü sanatçıya da beste yapmıştı. Ayrıca, ünlü yönetmen Claude Lelouch'un da birçok filminin müziklerini emanet ettiği yakın arkadaşıydı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)





  • 29

    'ÖLÜME TERK EDİLEN ADAM' KONUŞTU

    Dünyanın dört bir yanındaki en zorlu coğrafyalarda tek başına hayatta kalma çabasını anlattığı programlarla tanınan Ed Stafford yeni programının tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Stafford kendisini en çok zorlayan anları NTV'ye anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    EROL TAŞIN'IN VEFATININ 20. YILI

    Türk Sineması'nın kötü adam rolündeki büyük ismi Erol Taş, ölümünün 20. yılında anılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    KIŞ ÖNCESİ 50 BESİN ÖNERİSİ

    Uzmanlara göre uzun ve sağlıklı yaşamın anahtarı düzenli ve dengeli beslenmek. Sağlıklı yaşam için vücudumuzun ihtiyacı olan bazı besinler var ki, onları mutlaka sık sık tüketmemiz gerekiyor. İşte size kış öncesi hastalıklara, yaşlanmaya ve yorgunluğa karşı sizi gün boyu koruyacak 50 besin ve onların yararlı etkileri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 32

    EVLİLİK HEYECANI

    Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 61. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız