Magazin ve sanat turu (8 Ocak 2021)

8 Ocak 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 08.01.2021 - 17:27

  • 1

    Kanye West'in Kim Kardashian'ı aldattığı iddiasına Jeffree Star'dan açıklama

    ABD'li rapçi Kanye West'in, Kim Kardashian'ı YouTuber Jeffree Star ile aldattığı iddiası magazin basınının gündemindeyken gözlerin çevrildiği Jeffree Star'dan açıklama geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    ABD’nin yeni First Lady’si Jill Biden’a dair merak edilenler


    Melania Trump’tan sonra ABD’nin yeni First Lady’si Jill Biden’ın nasıl bir başkan eşi olacağı merak ediliyor. Hayatı, Joe Biden ile ilişkisi, sarf ettiği sözler ve eylemleriyle nasıl bir First Lady olacağının işaretlerini veriyor. İşte hakkında bilinenler ve bilinmeyenleriyle ABD’nin yeni başkan eşi Dr. Jill Biden...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Donald Trump destekçilerinin Kongre Binası'nı basmasına ünlüler nasıl tepki verdi?


    Donald Trump'ın destekçilerinin Washington'daki Kongre Binası'nı basması tüm dünyayı şaşırttı. ABD'de pek çok ünlü isim seçim sonuçlarını kabul etmek istemeyen Trump'ın destekçilerinin, şiddet içeren işgal hareketine sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Kylie Jenner'ın yeni el dezenfektanı tepki çekti: Pandemi fırsatçısı


    Kaylie Jenner, yeni Kylie Skin el dezenfektanını piyasaya sürmesi üzerine eleştirilerle karşı karşıya kaldı. Bazıları reality show yıldızını pandemiden kar sağlamaya çalışmakla suçladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 5

    Hülya Avşar'dan sette spor alanı şartı


    Yıllar sonra bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanan Hülya Avşar, "Sette beklerken orada spor yapabilmem için küçük bir spor alanı kuralmasını istedim. Kendi lüksümden bu saatten sonra ödün vermeyeceğim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Polis Akademisi’nin ünlü oyuncusu Marion Ramsey hayatını kaybetti

    Polis Akademisi filminde canlandırdığı akademi öğrencisi Laverne Hooks karakteriyle hafızalara kazınan Amerikalı oyuncu Marion Ramsey, 73 yaşında hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Oksana Voevodina, krala rağmen fotoğraf paylaşmaya devam ediyor


    Malezya eski Kralı Sultan 5. Muhammed’den 2019 yılında sansasyonel bir şekilde boşanan Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina, kralın ailesinin 18 aylık oğlu İsmail Leon’un fotoğraflarını Instagram’da paylaşmama emrine karşı çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 8

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 24 bin 522 müzik sektörü çalışanına destek

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca başlatılan destek programı kapsamında yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle gelir kaybına uğrayan 24 bin 522 müzik sektörü çalışanına 3 ay boyunca her ay net 1000 lira tutarında destek sağlanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Jim Carrey, Kongre Binası baskını sonrası Donald Trump'ı 'katil palyaço' olarak resmetti

    Ünlü aktör Jim Carrey, resim yeteneğini Donald Trump'ı eleştirmek için kullandı. Carrey, Trump destekçilerinin Washington'daki Kongre Binası işgalinden sonra Trump'ı 'katil palyaço' olarak karikatürize etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    2021'de sinema endüstrisini bekleyen muhtemel senaryolar


    Corona virüs salgını sinema sektörünü derinden etkiledi. 2020'de birçok film vizyon tarihini erteledi ya da dijital platformda izleyiciyle buluştu. Yaşananların sektörde ciddi bir dönüşümün başlangıcı olduğunu kabul ediliyor. 2021 için ise farklı senaryolar konuşuluyor. Bunların başında; salonlardan elde edilecek gelirlerin düşmesi, dijital platform gelirlerinin artması, stüdyo şirketlerinde iflası, pazardaki aktörlerin azalması, VOD, DVD veya Blu-Ray versiyonlarının satışa çıkma zamanında değişiklik olması geliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Akrep dizisinde Perihan ve Ferda ilişkisi nereye gidecek?


    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı; Star TV’nin cuma akşamlarının beğeniyle izlenen dizisi Akrep “İki kadının savaşı mı? Anne ile kızının savaşı mı?”, “Doğurmak anne olmak için yeterli mi?” sorularını gündeme taşıyor!

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Jason Statham ile Guy Ritchie yeni filmlerini Türkiye'de çekecek

    Hollywood’un en ünlü aksiyon yıldızlarından Jason Statham ile dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie, Cash Truck'ın ardından Five Eyes filminde bir araya geliyor. Filmin tamamı Antalya’da çekilecek. Ekip, filme özel tasarlanan otobüslerle birlikte ocak ayı sonunda Türkiye’ye gelmeyi planlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Tom Parker: Beynimdeki tümörde azalma oldu


    Ekim ayında beyin tümörü teşhisi konulan Tom Parker, sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Tedavinin olumlu sonuç verdiğini belirten "Beynimdeki tümörde ciddi bir azalma oldu" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Jennifer Lopez'in Karayipler tatili


    ABD'de yılbaşı kutlamalarının en gözde mekanı olan New York Times Meydanı'nda konser veren Jennifer Lopez soluğu Karayipler'de aldı. Denizin ve güneşin tadını çıkaran JLO, sörf tahtası üzerinde kürek çekerken zor anlar yaşadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    7 milyon dolarlık boşanma tazminatını bağışlama sözü veren Amber Heard'a yalancılık suçlaması

    Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’ın, bağışlama sözü verdiği 7 milyon dolarlık boşanma tazminatı ile ilgili sözünü tutmadığı iddiasını ortaya attı. Daily Mail gazetesi, Heard'ın bağış sözü verdiği hastanenin belgelerine ulaşarak Depp'in iddiasını doğruladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Emma Ferrer: Audrey Hepburn baba sevgisinden mahrumdu


    ABD’li oyuncu Audrey Hepburn'ün torunu Emma Ferrer, babaannesinin dünyada en çok sevilen kadınlardan biri olmasına rağmen sevgisiz kaldığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Elizabeth Olsen: Doctor Strange çekimleri devam ediyor


    Marvel'in yeni döneminde öne çıkacak isimlerin başında gelen Elizabeth Olsen, Doctor Strange In The Multiverse of Madness'in çekimlerinin karantina kuralları çerçevisinde İngiltere'de devam ettiğini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Johnny Depp’in evine hırsız girdi

    Eski eşi Amber Heard ile olaylı boşanma davası ve sonrasında süren davalarla çalkantılı bir dönem geçiren, şiddet iddialarının mahkemede onaylanması sonrası Fantastic Beasts film serisinden kovulan Johnny Depp, bu defa hırsızlık olayıyla karşı karşıya kaldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Türkiye ile Pakistan’dan ortak dizi projesi girişimi

    Türkiye ile Pakistan’ın tarihi bir televizyon dizisi projesini birlikte hayata geçirme konusunda görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Miley Cyrus’un Metallica cover albümünde yer alan isimler belli oldu

    Ünlü pop şarkıcısı Miley Cyrus, Metallica şarkılarının cover'larından oluşan yeni albümünde hangi isimlerin yer alacağını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Menajerimi Ara 20. yeni bölümde herkes için yepyeni bir dönem başlıyor


    Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı Menajerimi Ara’nın 20. yeni bölüm ayrıntıları belli oldu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Iced Earth grubunun kurucusu Jon Schaeffer da Kongre Binası'nı basanlar arasında

    Thrash Metal grubu Iced Earth’ün kurucusu ve gitaristi Jon Schaffer’in ABD'deki Kongre Binası'nı basan Donald Trump yanlıları arasında olduğu ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Rock'n Roll'un Kralı Elvis Presley'in hayatı (86. doğum günü)


    Bugün dünya çapında Rock'n Roll'un Kralı ya da kısaca Kral olarak tanınan Elvis Presley'in doğum günü... İşte yaşasaydı 86 yaşında olacak olan Elvis hakkında bilmeniz gerekenler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Yeliz Yeşilmen’den 'Çocuklarımın bakıcısı evimi soydu' iddiası


    Model ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Bodrum’daki yazlık evinin çocuklarının bakıcısı tarafından soyulduğunu iddia etti. Yaşadığı olay nedeniyle çok üzgün olduğunu dile getiren Yeşilmen, “Evime aldığım, güvendiğim, çocuklarımı emanet ettiğim kadın, evimi soyup soğana çevirip ondan sonra defolup gitmiş. Bodrum’da bu kadını, bu sahtekarı görenler lütfen bana DM’den ulaşsın” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Fantastik dram The Wanting Mare'den yeni fragman

    Nicholas Ashe Bateman'ın izleyiciyi distopik bir dünyaya götüren ilk uzun metraj filmi olan The Wanting Mare'den yeni bir fragman yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Jordan Monaghan'ın yanı sıra Josh Clark, Christine Kellogg-Darrin, Maxine Muster, Edmond Cofie, Meghan McGarry ve Anthony Perullo gibi isimlerin yer aldığı The Wanting Mare'in konusu şöyle: Whithren şehrinin kuzeyindeki Anmaere’de vahşi atlar bölgenin en değerli ihracat kaynağıdır. Bu durum, şehirde yaşayanlar için birçok olanak yaratır. Bu sırada şehrin hemen kuzeyinde yaşayan bir kadın, doğum sırasında vefat eder. Kadının ölmeden önce son sözleri doğan kızının sahip olacağı yaşamı ile süreki tekrar eden ve gizli tutulması gereken bir rüya ile ilgili olur. Filmin 5 Şubat'ta VOD olarak izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 26

    Talât Sait Halman Çeviri Ödülü Erdem Kurtuldu'ya verildi

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV), bu yıl altıncısını düzenlediği Talât Sait Halman Çeviri Ödülü'nün, Yan Lianke’nin Çince aslından çevirdiği Günler Aylar Yıllar romanıyla Erdem Kurtuldu’ya verilmesine karar verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Feris ile Serkan'ın romantik anları


    Oyuncuların ışıltılı dünyalarının iç yüzünü gözler önüne seren Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara’nın setinde romantik anlar yaşandı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Emina Jahovic'in erişim engeli talebine ret

    Emina Jahovic, tatil yaptığı otelde ekstraları ödemediği şeklinde çıkan haberleri engellemek için harekete geçti. Saygınlığının zedelendiğini belirten Jahovic’in ‘Haberlere erişim engeli getirilsin’ talebi, basın özgürlüğüne engel olarak görüldüğü için reddedildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Survivor 2021 yarışmacılarının son paylaşımları


    Merakla beklenen Survivor 2021'de yarışacak isimler Dominik'e uçtu. Sosyal medya hesaplarından son paylaşımları yapan yarışmacılar iddialı konuştu. İşte Survivor yarışmasında mücadele edecek olan isimlerin Instagram'daki son mesajları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 30

    Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Eskişehir'de ziyarete açıldı

    Çanakkale Savaşları'ndan kalma objelerin ve dijital gösterilerin yer aldığı Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Eskişehir'de ziyarete açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31
    Günlük burç yorumları - 8 Ocak 2021
    Neptün 'Hayal kur' diyor, Satürn 'Savaş!'

    Duygusal ihtiyaçlarımızı ve duygusal aklımızı anlatan Ay, ışık aldığı Güneş ve hayalperest Neptün ile tamamlayan bir açıda. Pozitif olmanın tam zamanı. Tabi diğer musibetler izin verirse.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız