Magazin ve sanat turu (9 Kasım 2018)

9 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 09.11.2018 - 17:12

  • 1

    MELEKLER PODYUMA ÇIKTI (ADRIANA LIMA'DAN VEDA)

    Bu yıl 23. kez düzenlenen Victoria's Secret defilesi ABD'nin New York şehrinde gerçekleşti. Defilede Kendall Jenner, Candice Swanepoel, Sara Sampaio ve Gigi Hadid başta olmak üzere dünyaca ünlü mankenler podyuma damga vurdu. Victoria's Secret gecesinde Adriana Lima jübilesini yaparken vitiligolu manken Winnie Harlow ilk kez defilede boy gösterdi. Bu yılın modası İskoç etek, çiçek ve geometrik desenlerin esintisi podyuma da yansıdı. Gecede sahne alan dünyaca ünlü yıldız Rita Ora, Shawn Mendes, Andrew Taggart, Halsey ve Bebe Rexha geceyi şarkılarıyla renklendirdi. Victoria’s Secret şovunda Fantasy Bra (Fantezi Sütyeni) olarak lanse edilen ‘en pahalı sütyen’i tanıtan yıldız ise Elsa Hosk oldu. İşte kare kare yılın defilesi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    DOSYA UZLAŞTIRMA BÜROSU'NA GÖNDERİLDİ

    Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen dayak olayına ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık soruşturma dosyasını, Uzlaştırma Bürosu'na gönderdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    2'Sİ YERLİ 6 YENİ FİLM VİZYONDA

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    NBA MAÇINA DAMGA VURDU (TRİBÜNDE MAKYAJ)

    Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) başlaması aynı zamanda, pek çok ünlünün NBA maçlarında boy göstermesi anlamına geliyor. Son olarak Los Angeles Lakers ile Minnesota Timberwolves maçına giden ünlü yıldız Emily Ratajkowski objektiflere takıldı. İşte 2018-19 sezonunda ve geçmiş yıllarda NBA maçlarına damga vuran hatta bazen skorun bile önüne geçmeyi başaran ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    ENGİN ALTAN DÜZYATAN TANIK OLDU (ÜNLÜLERE ŞANTAJ DAVASI)

    Sezen Aksu ve Erdal Özyağcılar gibi tanınmış isimlerin de aralarında bulunduğu 57 kişiye, sosyal medya hesaplarını ele geçirerek şantaj yaptıkları iddia edilen 1'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşinin sosyal medya hesabıyla ilgili tanık olarak ifade verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    YILIN ŞOVUNA BÖYLE HAZIRLANDILAR

    Victoria's Secret'ın merakla beklenen şovu New York'ta gerçekleşti. Dünyaca ünlü modellerin yılın şovu öncesi hazırlık yaptıkları ve heyecanlı anları fotoğraflandı. İşte Adriana Lima'dan Gigi Hadid'a, Taylor Hill'den Kendall Jenner'a, Candice Swanepoel'den Barbara Palvin'e yılın defilesinin hazırlıklardan yansıyanlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    EN POPÜLER SUÇ VE POLİSİYE DİZİLERİ

    Yabancı dizi izlemek isteyip karar veremeyenler için suç ve polisiye yapımları iyi bir alternatif olabilir. İşte IMDb'nin en popüler suç dizileri listesindeki 25 popüler yapım...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    DEMET AKALIN: OKAN'I ÖZLÜYORUM

    Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda boşandığı Okan Kurt için, "İlk bir ay Okan'a çok kızgındım. Zaman zaman Okan'ı özlüyorum. Okan çok ilgili bir baba. Herkesten önce beni düşünürdü" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    SPICE GIRLS'Ü ZARARA UĞRATTI

    Geçtiğimiz gün 11 yıl aradan sonra yeniden turneye çıkacaklarını açıklayan Spice Girls'ün, Victoria Beckham'ın turneye dahil olmaması nedeniyle 53 milyon TL zarara uğradığı iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    BERKAY'A KORUMALI ÖNLEM

    Arda Turan'la yaşadığı olayın ardından müzik çalışmalarına yeniden başlayan Berkay korumalı önlem aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    AJDA PEKKAN'DAN SILA VE AHMET KURAL YORUMU

    Ajda Pekkan, Ahmet Kural ile Sıla arasında yaşanan şiddet olayı hakkında, "Galiba biraz bıkkın ve sıkkın durumlar var olayın içinde, bir de bu sosyolojik ve psikolojik bir mevzu" diyen Pekkan, "Bu olaya çok analitik bakmak lazım ayaküstü cevap verilecek gibi değil, olayın içine bakmak lazım" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    'ÇİNGENE KIZI' KAYIP PARÇALARINI BEKLİYOR

    Gaziantep'e ABD'den getirilerek Zeugma Mozaik Müzesi'nde sergilenecek 'Çingene Kızı' mozaiğinin kayıp parçaları için hazırlıklar başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    SAVCILIK KARARINI VERDİ (EKSİK TEDAVİ İDDİALARI)

    Oyuncu Ceren Hindistan'ın 'Kanser hastası kızını tedavi ettirmiyor' iddiasıyla hakkında dava açan hastaneye karşı sosyal medya hesabından hakaret ve tehditlerde bulunduğu gerekçesiyle başlatılan soruşturma takipsizlik kararıyla bitti. Soruşturmayı yapan savcılık, kararında “TCK'da tüzel kişiye karşı hakaretin tanımı olmadığını" belirterek, “kovuşturmaya gerek yok" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    DÜNDEN BUGÜNE IDRIS ELBA FİLMLERİ (YAŞAYAN EN SEKSİ ERKEK )

    Oyuncu Idris Elba 2018'e damga vurdu ve People dergisine göre yaşayan en seksi erkek seçildi. İşte İngiliz oyuncunun dünden bugün rol aldığı yapımlar ve değişimi

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    AYDEMİR AKBAŞ'TAN GENÇLERE TAVSİYE

    Usta oyuncu Aydemir Akbaş, "Kazandığım her parayı harcadım" açıklamasının ardından "Gençlere 'yatırım yapın' diyorum. Paralarını korusunlar. Yaşlılıkta onlara lazım olacak" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    EVDE KUZEY BEBEK SETTE YAZ BEBEK

    Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği İstanbullu Gelin'in sevilen başrol oyuncusu Özcan Deniz, hem evde hem de sette baba olmanın heyecanını yaşıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    ATATÜRK SERGİSİ AÇILDI

    Trump Alışveriş Merkezi'nde açılan Atatürk Sergisi ziyaretçilerle buluştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    'CANIM KARDEŞİM'DE BU KEZ MUTLU SON

    Kuruluşunun 20. yılını kutlayan LÖSEV, anlamlı bir projeye imza attı. Başrollerini Tarık Akan ve Halit Akçatepe'nin paylaştığı 'Canım Kardeşim' isimli sinema filminin sonu değiştirilerek kısa film haline getirildi. Projede, usta oyuncu Tarık Akan'ı, oğlu Barış Üregül canlandırdı. Filmin orijinalinde Kahraman'ın son isteği olan televizyonu alabilmek için her yolu deniyor ancak küçük çocuk televizyonu göremeden hayatını kaybediyordu. Ancak LÖSEV'in yüreklere dokunan finalinde, lösemiden kurtulan kahraman bu kez ağabeyinin kollarında uyanıyor ve birlikte televizyon izliyor. Lösemili çocuklara umut aşılamak adına yeniden canlandırılan efsane filmin sonunda olduğu gibi, LÖSEV sayesinde çocuklar yüzde 98 oranla lösemiyi yenebiliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 19

    TARİHİ CENEVİZ KALESİ'NE RESTORASYON

    Cenevizliler tarafından Karadeniz'den geçen ticari gemilerin güvenliğinin sağlanması ve denetlenmesi amacıyla inşa edilen Ceneviz Kalesi'nin restorasyon çalışmaları sürüyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    TÜRKİYE YAYINCILIK SEKTÖRÜNDE KAÇINCI SIRADA?

    37 yıllık Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı yarın kapılarını açıyor. Fuar boyu kitaplar daha düşük fiyatlarla satılıyor. Araştırmalara göre Türkiye'de kitabı üretiyoruz, basıyoruz ve alıyoruz ancak okumayı pek sevmiyoruz. Türkiye'de her 100 kişiden sadece 4'ü kitap okuyor ve kitap okumaya ayrılan süre sadece bir dakika. NTV ekibinden Berfu Güven canlı yayında konuya ilişkin ayrıntıları aktardı. İşte kitap ekonomisi hakkında bilmeniz gerekenler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 21

    ÖRÜMCEK AĞI SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU

    İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Sanat Galerisi (İKÜSAG), Fırat Arapoğlu küratörlüğünde düzenlenen ‘Örümcek Ağı (Spider’s Web)’ sergisine ev sahipliği yapacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız