Magazin ve sanat turu (9 Ocak 2019)

9 Ocak 2019 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 09.01.2019 - 17:13 Son Güncelleme : 09.01.2019 - 17:33

  • 1

    BEYONCE’NİN ALIŞVERİŞİ SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

    Kızı Blue Ivy’nin doğum günü için alışverişe çıkan Beyonce, alışveriş arabasını asistanına taşıtmasıyla sosyal medyada alay konusu oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    GRİNİN ELLİ TONU'NUN YILDIZI DAKOTA JOHNSON'IN SPOR STİLİ

    Tüm dünyada Grinin Elli Tonu'nun filmiyle yıldızı parlayan Dakota Johnson, spor salonuna giderken görüntülendi. Johnson spor stiliyle göreceğiniz tek ünlü değil. Ünlü modeller, oyuncular ve şarkıcılar yalnızca kırmızı halı seçimleriyle değil spor sonrası stilleriyle de konuşuluyor. İşte ünlülerin ilham veren spor stilleri... 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    ADA SATIN ALIYOR

    ABD’li oyuncu Lindsay Lohan, katıldığı TV programında, hakkında çıkan “Ada satın alıyor” haberlerini doğruladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    EN POPÜLER BİLİM KURGU FİLMLERİ VE DİZİLERİ (OCAK VERİLERİ)

    Zamanda yolculuğa çıkaran, hayallerin ötesine götüren bilim kurgu yapımlarını sevenler için IMDb'nin son verilerine göre düzenlenen en popülerler listesi iyi bir seçenek olabilir... İşte zirvedeki 25 film ve dizi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    AHMET KURAL İLE SILA GENÇOĞLU DAVASINDA YENİ GELİŞME

    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiği gerekçesiyle mağdur olan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun davasına müdahil olmak için, mahkemeye başvurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    "PSİKOLOJİM OLUMSUZ ETKİLENİYOR"

    Telefon destoksunun sona erdiğini dile getiren Demet Evgar, rol aldığı dizinin psikolojini olumsuz yönde etkilediğini söyleyerek, "Üzüldüğüm, bunaldığım oluyor" dedi. Evinde televizyon olmadığını açıklayan Evgar, Cem Yılmaz'dan özgü dolu sözlerle bahsetti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    OZAN GÜVEN YENİ EV ALDI (ÜNLÜ İSİMLERİN YATIRIMLARI)

    Ozan Güven, Avrupa Birliği’ne girmesi beklenen Karadağ’dan ev aldı. Oyuncu, hem yatırım yapıp hem de Avrupa ülkelerine serbest dolaşım hakkı kazanacak.İşte Güven gibi kazancını farklı sektörlere yatıran ünlü isimler

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    SALDIRIYA UĞRADIĞI İDDİA EDİLEN DİDEM SOYDAN: BÜTÜN DELİLLERİ MAHKEMEYE SUNDUK

    Didem Soydan ile arkadaşı Umut Eker'in Bakırköy sahilindeki bir benzincide saldırıya uğradığı iddia edildi. Gelişmelerin ardından konuşan ünlü model Soydan, "Bütün delilleri, kamera kayıtlarını mahkemeye sunduk. Büyük tazminat alacağım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    INSTAGRAM'DAN KAMERA ARKASI GÜZELLİK ANLARI

    Tek bir kare Hollywood yıldızlarının güzellik detaylarını farketmek için asla yeterli değil. Bu noktada devreye giren kamera arkası Instagram gönderileri bize ünlülerin güzelliğine 360 derece bakış açısı sunuyor. Saç ve makyaj artistlerinin paylaştığı bu özel detaylar perde arkasında nasıl meşakkatli bir çalışma yürütüldüğünün kanıtı. Ünlüler Golden Globes'a nasıl hazırlandı? vogue.com.tr'den Ekin Kurbetçi'nin derlediği 76. Altın Küre Ödülleri'nin perde arkası saç ve makyaj detayları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    GAME OF THRONES'UN YENİ DİZİSİNE 8 YENİ OYUNCU

    Sansa Stark'ın Jon Snow'un yanındaki Daenarys Targeryan'a "Kıştepesi sizindir Majesteleri" sözleri Game of Thrones hayranlarını heyecanlandırdı. HBO'nun yayınlandığı yeni sezon tanıtımının etkisi geçmeden diziden yeni bir haber daha geldi.Dizinin spinoff projesinin kadrosuna 8 yeni oyuncu daha eklendi. *Spinoff: Çok tutulan bir dizinin karakterleriyle ayrı bir dizi yapmak ya da yan hikaye üretmek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    CAN YAMAN AMELİYAT OLDU

    Erkenci Kuş dizisinde Can Divit karakterine hayat veren Can Yaman ameliyat oldu. 29 yaşındaki oyuncu sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    SİNEMA TEKLİFİ MECLİS KOMİSYONUNDAN GEÇTİ

    Sinema Filmlerinin Değerlendirilmesi ve Sınıflandırılması ile Desteklenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunda kabul edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    CEG LAKAPLI ÜNLÜ RAPÇİ VOLKAN AYVAZOĞLU'NA DAVA

    Rap dünyasında Ceg adıyla tanınan Volkan Ayvazoğlu, bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı iddiasıyla hakkında dava açıldı. Ayvazoğlu hakkında 10 yıl hapis cezası isteniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    CEMAL SÜREYA ARAMIZDAN AYRILALI 29 YIL OLDU

    Türk edebiyatının usta şairi Cemal Süreya ölümünün 29. yılında anılıyor. Ünlü şair, Üvercinka, Beni Öp Sonra Doğur Beni, Göçebe, Üstü Kalsın gibi eserleyle günümüzde de aşıkların duygularına tercüman olmaya devam ediyor. Peki kimdir Cemal Süreya, gerçek adı ne, ne zaman öldü?

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    "SENE 2000-PİLAV GÜNÜ"

    Aslı Enver gençlik yıllarında çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Enver'in bu paylaşımı çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. Televizyon ekranlarında, sinema perdesinde, gazetelerde ya da internette her gün gördüğünüz gösteri dünyasının ünlü isimlerini bakalım çocukluk halleriyle tanıyabilecek misiniz? İşte çocukluk fotoğraflarıyla yerli ve yabancı ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    'SEN BİR YALANCIYLA EVLENDİN'

    Star TV'nin yeni dizisi Kardeş Çocukları'nın 3. yeni tanıtımı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 17

    2018 KÜLTÜR BAŞKENTİ'NİN ZİYARETÇİ SAYISI AÇIKLANDI

    "2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti" olan, pek çok tarihi, kültürel ve doğal güzelliği barındıran Kastamonu'yu geçen yılın 10 aylık döneminde 493 bin turist ziyaret etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    ÜNLÜ SANATÇILAR GENÇ MÜZİSYENLERLE SAHNEDE (ÇEV SANAT GENÇ YETENEKLER 10. YIL KONSERİ)

    Çağdaş Eğitim Vakfı tarafından eğitim desteği verilen genç müzisyenler, usta sanatçılarla özel bir konserde buluştu, onlarla düet yaptı. Gecenin sunuculuğunu üstlenen Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel ve gençlerle birlikte Sezen Aksu'nun "Bir çocuk sevdim" şarkısını yorumladı. Fazıl Say da, İzmir Suiti'ni seslendirerek sürpriz yaptı. (Haber: Suat Kavukluoğlu)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 19

    11 YAŞINDAKİ EZEL, ÇİÇERO FİLMİNİN YILDIZI OLDU

    Down sendromlu ilkokul öğrencisi Ezel Özgün, artık sinema oyuncusu. Özgün'ün Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik ile rol aldığı film Çiçero, 18 Ocak'ta vizyona girecek. Ezel, filmde Burcu Biricik'in oğlunu canlandırdı. (Haber: Yağız Şenkal Kamera: Bahattin Demir, NTV Haber)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 20

    "DİZİLERDEN BIKILDIĞINDA GİDİLECEK YER TİYATRO"

    Türk tiyatrosunun usta yönetmenlerinden Işıl Kasapoğlu, 45 yıllık sanat hayatını, tiyatronun bugünkü durumunu, yönetmenliğini yaptığı Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenen Cimri oyununun provasında anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    'TÜRKİYE YENİ KİTAP ÜRETİMİNDE DÜNYADA SÖZ SAHİBİ'

    Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk, "Türkiye'deki bağımsız yayıncılık, 2017'de 60 bin yeni kitap üretti. Bununla yeni kitap basma ve üretme konusunda dünya yayıncılığında 6. sıraya yükseldik. 2018'de ise 67 bin yeni kitap üretmişiz. Bu okuma kültürü açısından çok önemli bir değerdir" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    DOB YENİ YILDA PRÖMİYERLERLE 'PERDE' DİYECEK

    Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'nce, sezon boyunca birçok eserin Türkiye ve dünya prömiyeri yapılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    YENİ NESİL KİTAP FUARI KİTAPSEVERLERLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

    Şehir merkezinde teknolojik altyapısı, devasa sahnelerde imza günleri ve ayrıcalıklı etkinliklerle okuyucular, yazarlar ve yayınevlerine bambaşka bir deneyim sunacak olan Yeni Nesil Kitap Fuarı kitapseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Kitapseverlerin yazarlarla sahne alacağı ve ilk kez bir kültür sanat merkezinde düzenlenecek Yeni Nesil Kitap Fuarı İstanbul; 11 – 20 Ocak tarihleri arasında Zorlu PSM’de ziyaretçilerini ağırlayacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    "DAHA HEYECANLI, DAHA ROMANTİK VE DAHA GÜÇLÜ"

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz yeni bölümleriyle yakında izleyiciyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 25

    LOPEZ'DEN İKİ TÜRK İSME TAKİP (TOPLAMDA BEŞ)

    Instagram’daki takipçi sayısı 86 milyonu aşan Jennifer Lopez’in iki Türk ismi takibe alması dikkat çekti. ABD’li yıldızın takip ettiği Türk sayısı da beşe ulaşmış oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    AVENGERS: ENDGAME'DEN YENİ GÖRSELLER VE TEORİLER

    Avengers (Yenilmezler) serisinin son filmi Avengers: Endgame için geri sayım devam ediyor. 26 Nisan 2019'da vizyona girecek filmin 24 saatte 289 milyon kez seyredilen fragmanından sızan yeni görselleriyle birlikte yeni teoriler de üretilmeye devam ediyor... İşte Marvel'ın ilk serisinin son filminden yeni görseller ve teoriler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız