Marion Cotillard kimdir?

Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanmasına yol açan ‘ikinci kadın’ olduğu iddiaları ortaya atılan Fransız oyuncu Marion Cotillard hakkında bilinmesi gereken 10 şey...

Haberler ntv.com.tr 21.09.2016 - 10:58 Son Güncelleme : 21.09.2016 - 11:04

  • 1

    BOŞANMA SEBEBİ ALDATMA MI?

    Angelina Jolie ile Brad Pitt’in boşanma kararının duyulmasının ardından çeşitli boşanma sebepleri öne sürüldü. İddialardan biri de Brad Pitt’in Angelina Jolie’yi Fransız oyuncu Marion Cotillard ile aldattığı şeklinde.

  • 2

    SET AŞKINA DEDEKTİF

    Allied’ (Müttefik) filminde rol arkadaşı olan Pitt ve Cotillard’ın set aşkı yaşadıkları öne sürüldü. Hatta iddiaya göre Jolie, Pitt ile Cotillard'ı takip etmek için özel bir dedektif tuttu ve bunun üzerine ulaştığı bilgilerle boşanma davası açtı.

    Peki bu iddialara göre evliliğin bitmesine neden olan Marion Cotillard kim?

  • 3

    1. 20 YILLIK OYUNCU

    20 yıldır sinema sektöründe olan oyuncu, Fransa’da rol aldığı filmlerden sonra asıl çıkışını ABD yapımı Tim Burton filmi ‘Big Fish’te yardımcı rol almasıyla yaptı.

  • 4

    2. FRANSIZ HOLLYWOOD YILDIZI

    ‘Inception’, ‘Midnight in Paris’, ‘The Dark Knight Rises’ gibi filmlerde arka arkaya rol alarak bir Hollywood yıldızı haline geldi.

  • 5

    3. DÖNÜM NOKTASI EDITH PIAF ROLÜ

    40 yaşındaki Paris doğumlu oyuncu, şarkıcı Edith Piaf'ın hayatını anlatan, 2007 yapımı ‘Kaldırım Serçe’ filmi ile ününü dünya çapında pekiştirdi.

  • 6

    4. OSCAR KAZANDI

    Bu filmle “en iyi kadın oyuncu - müzikal veya komedi” dalında Altın Küre kazandı, “en iyi kadın oyuncu” Oscar'ını aldı.

  • 7

    5. ÖNEMLİ OYUNCULARLA AYNI FİLMDE

    2009 yılında vizyona giren ‘Halk Düşmanları’ filminde Christian Bale ve Johnny Depp ile birlikte rol alan Cotillard; 2009 yılında vizyona giren ‘Nine’ filminde Kate Hudson, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Fergie, Sophia Loren ve Daniel Day-Lewis ile oynadı.

  • 8

    6. EN İYİ FİLMLERİN OYUNCUSU

    Oyuncu, 2010 yılında ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın ‘Başlangıç’ filminde Leonardo DiCaprio ile kameralar karşısına geçti. Yapım, o dönemde son 25 yılın en iyi filmleri arasında gösterildi.

  • 9

    7. MÜZİSYEN VE ENSTRÜMAN ÇALIYOR

    Oyunculuğun yanı sıra bir şarkıcı ve şarkı sözü yazarı olan Cotillard, gitar, bas gitar, klavye ve tef çalabiliyor. Oyuncu, Lady Dior kampanyalarında yer verilen şarkıların sözlerini yazıyor.

  • 10

    8. ÇEVRE EYLEMCİSİ

    Bir çevre aktivisti olan Cotillard, ününü çevre meselelerinde farkındalık oluşturmak için kullanıyor ve 2002 yılından bu yana Greenpeace’in sözcüsü olarak çalışıyor.

  • 11

    9. AİLEDEN OYUNCU

    Cotillard, oyunculuk DNA’larında olan bir isim. Babası Jean-Claude Cotillard bir aktör, annesi Niseema Theillaud ise oyunculuk öğretmeni.

  • 12

    10. UZUN İLİŞKİLERİN KADINI

    Cotillard, uzun süreli bir ilişki insanı olarak tanınıyor. Fransız oyuncu ve yönetmen Guillaume Canet ile 2007 yılından bu yana ilişkisi olan Cotillard’ın bu ilişkisinden beş yaşında Marcel adında bir oğlu var.

  • 13

    BOŞANMA KARARI FIRSATA MI ÇEVRİLDİ?

    Brangelina'nın boşanma kararının ardından Brad Pitt ile Marion Cotillard'ın başrolü paylaştıkları 'Allied' (Müttefik) filmindeki öpüşme sahnelerinin yer aldığı tanıtım yayınlandı. Fragmanın bu olay üzerine beklenenden erken yayınlanması sinema eleştirmenleri tarafından 'Filmin yapımcıları Brangelina'nın boşanma kararını fırsata çevirdi' olarak yorumlandı. İşte o fragman
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız