Martin Scorsese'ye kızından Marvel göndermeli Noel hediyesi

Bir süre önce Marvel filmlerinin sinema olmadığını söylemesiyle sinema dünyasında tartışma başlatan ünlü yönetmen Martin Scorsese'ye kızından esprili Noel hediyesi... Francesca, Marvel filmlerini sevmeyen babasına Marvel göndermeli hediye aldı. 

Haberler ntv.com.tr 26.12.2019 - 11:40 Son Güncelleme : 26.12.2019 - 11:47

  • 1

    Ünlü yönetmen Martin Scorsese (77), bir süre önce Marvel filmlerinin sinema olmadığını söyleyerek, Marvel çizgi romanlarından uyarlanan filmleri bir eğlence parkına benzetmesiyle tartışma başlatmıştı.

  • 2

    Scorsese’nin kızı, babasına, Marvel filmleri değerlendirmesine esprili bir gönderme içeren Noel hediyesi verdi.

  • 3

    MARVEL'LI HEDİYE PAKETLERİ

    Francesca Scorsese, babası için aldığı hediyeleri Marvel karakterlerinin yer aldığı hediye paketlerine sarmıştı. Sosyal medyada hediyelerin fotoğrafını paylaşan Francesca, “Bakın, babamın Noel hediyelerini nasıl paketledim” yorumunda bulundu. Hediye paketlerinde Hulk, Kaptan Amerika ve diğer süper kahraman resimleri dikat çekti.

  • 4

    "MARVEL FİLMLERİ SİNEMA DEĞİLDİR"

    Francesca’nın esprili hediyeleri, ünlü yönetmenin “Marvel filmleri sinema değildir” açıklamasından bir ay sonrasına denk geldi. Oscar’lı yönetmen, Empire adlı sinema dergisine verdiği röportajda, Marvel filmlerini birer sanat eseri olarak görmeye çalıştığını ancak başaramadığını belirterek, "Böyle yapmayı denedim, ancak bunlar sinema değil. Açıkça söylemem gerekirse aklıma gelen ilk şey, filmin şartları içerisinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan oyuncular ve bir eğlence parkı. Bu yapımlar insanoğlunun duygusal ve psikolojik tecrübelerini diğer insanlara aktardığı sinema filmleri değil" diye konuşmuştu.

  • 5

    ELEŞTİRİLERE YANIT

    Scorsese’nin sözlerine tepkiler gelince ünlü yönetmen, kendisine yöneltilen eleştirilere cevaben The New York Times gazetesinde bir makale kaleme almıştı. “Marvel filmlerinden birkaçını izlemeye çalıştığımı ve benim için olmadığını söyledim. Hayatım boyunca izlediğim ve sevdiğim filmlere göre tema parklarına daha yakın göründüğümü belirttim. Ve sonunda, Marvel filmlerinin sinema olmadığını ifade ettim” diyen Scorsese, bazı insanların, bu sözlerinin son bölümünü hakaret olarak algıladığını belirtmişti. Ünlü yönetmen, “Eğer sözlerimi o şekilde değerlendirmek isteyen biri varsa, engel olmak için yapabileceğim hiçbir şey yok” ifadelerini kullanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız