MasterChef'te 2. finalist kim oldu? (26 Aralık MasterChef eleme adayları)

Çeyrek final heyecanıyla devam eden MasterChef Türkiye'nin dün akşamki bölümünde Özgül, Emir ve Barbaros'un verdiği mücadele sonunda, şeflerin oylamasıyla MasterChef 2. finalist belli oldu. Son bölümün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımına Somer Şef'in kaşık atması damga vurdu. MasterChef'te şeflerin kaşık ve çatal atması ne anlama geliyor? İşte MasterChed Türkiye'nin son bölümünden ayrıntılar...

Haberler 27.12.2020 - 10:25

  • 1

    MASTERCHEF 2. FİNALİST BELLİ OLDU

    MasterChef Türkiye'de, dün akşam oynanan üçlü turun ardından finale yükselen ikinci isim 66 puan alan Barbaros oldu. MasterChef yarışmacıları Barbaros, Özgül ve Emir'in karşılaştığı üçlü turda, yarışmacılar ilk etapta, şef Maksut Aşkar'ın yemeğini yapmak için tezgah başına geçti.

  • 2

    59 dakika sürenin sonunda şefler yarışmacıların yemeklerinin tadına baktı. İlk turun sonunda Barbaros 29 puan alarak oyunun birincisi seçildi.

  • 3

    MASTERCHEF'TE YARATICILIK OYUNU

    İkinci turda ise yaratıcılık oyunu için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef yaratıcılık oyununda ana ürün olarak "ananas" verdi. Şefler bu oyunda bir dakikalık düşünme, 3 dakika market alışverişi sonrasında toplamda yemek için yarışmacılara 45 dakika süre verdi.

  • 4

    İkinci oyun sonunda Barbaros 23, Özgül ve Emir 16 puan aldı. Toplam 52 puan alan Barbaros böylece ikinci oyunun da galibi oldu. Özgül'ün toplam puanı ise 40 olurken Emir, 41 puan aldı.

  • 5

    MASTERCHEF'TE BAKLAVA YAPIMI

    Üçüncü ve son oyunda ise bu kez yarışmacılardan "baklava" yapması istendi. Baklava oyununda ise şefler yarışmacılara tam 75 dakika süre tanıdı. Şeflerin yaptığı tadımın ardından, Barbaros 14, Özgül 17, Emir 13 puan aldı.

  • 6

    ELENEN İSİM BU AKŞAM BELLİ OLACAK

    Toplam üç oyun sonunda, Özgül 57, Barbaros 66, Emir ise 54 puan aldı. Barbaros ikinci finalist olurken, pazar akşamı oynanacak eleme oyununa Özgül ve Emir kaldı. Elenen isim bu akşam belli olacak.

  • 7

    SOMER ŞEF KAŞIK ATTI

    Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Somer Şef'in bir hareketi damga vurdu. 'Bu hareketin anlamını biliyor musun?' diyen Somer Şef kaşığı bıraktı. Sosyal medya bu hareketi konuşmaya başladı. Ancak hareketin hangi yarışmacıya yapıldığı da merak edildi.Somer Şef daha önce aynı eylemi geçen yılın birincisi Cemre'ye de yapmıştı. Geçen yıl Somer Şef bu hareketin nedenini 'benim sana gösterecek bir şeyim yok' diyerek açıklamıştı. Mehmet Şef, "Kaşık atmak demek tamamdır demek. Olmuş" açıklamasında bulunmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız