MasterChef'te elenen isim belli oldu

MasterChef Türkiye'de dün akşam elenen 9. isim belli oldu. Tanya, Özgül ve Didem eleme finalinde Mehmet Şef'in imza tabağına en yakın tabağı çıkarmak için kıyasıya yarışırken elenen isim kritik tadımın ardından belli oldu. İşte MasterChef'te elenen isim ve yarışmanın ayrıntıları...

Haberler 19.10.2020 - 07:15

  • 1

    MasterChef Türkiye'nin 18 Ekim Pazar akşamı ekrana gelen 80. bölümünde, eleme heyecanı yaşandı. Didem, Özgül, Emir, Uğur, Esra, Tanya'nın eleme potasında olduğu haftada şefler ilk turda yarışmacılardan tavuk ciğerinin ana malzeme olduğu yaratıcı yemek yapmasını istedi. Bu turdan başarıyla çıkan isimler Emir, Uğur ve Esra olurken finale Didem, Tanya ve Özgül kaldı. 

  • 2
    Tanya, Özgül ve Didem ikinci turda yarıştılar. Bu turdan birinci çıkan isim Özgül oldu. MasterChef'e veda eden isim şeflerin verdiği oylama sonrası Didem oldu. Eleme potasından sıyrılan Tanya ise yarışmada kaldığı için sevinç, takım arkadaşının elenmesinden dolayı da üzüntü yaşadı.
  • 3

    MasterChef Didem geçtiğimiz haftalarda yarışmanın kadrosuna yedeklerken katılmış ve yine eleme potasına girmişti.

  • 4

    ELEME GECESİNDE YEMEK YANDI

    MasterChef Türkiye'de eleme gecesi ilk turda stüdyoda korku dolu anlar yaşandı. Tanya yemeği fırına koyduğu sırada fırından dumanlar yükseldi. Tanya'nın fırında unuttuğu tartın yanmasıyla yarışmacılar ve şefler kısa süreli panik yaşadı. Küçük çaplı çıkan yangına hemen müdahale edildi.

  • 5

    MASTERCHEF DİDEM KİMDİR? 

    MasterChef’e yedeklerden dahil olan Didem Devay inşaat mühendisi. Mutfak geçmişi olmayan 26 yaşındaki Devay, 2 yıl boyunca şantiye şefliği yaptı.

    Didem Devay, yarışmada deneyim sahibi olarak mutfak şefliği yapmak istiyor.

    İlk turda taze sebzeli levrek sarması hazırlayan Devay bir üst tura çıkmayı başarmıştı.

    Didem Devay aslen Kosova kökenli. Oğuzcan Polat Anadolu Lisesi'nde eğitim gören Didem Devay, İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden mezun oldu. İstanbul'da kurumsal bir elektrik şirketinde Satın Alma Uzmanı olarak çalıştı.

  • 6
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız