Melania Trump günlerini spa'da geçiriyor

ABD eski First Lady'sine yakın kaynaklar, Melania Trump'ın Beyaz Saray'daki yaşamı sonrası mutlu ve rahat olduğunu, gözden uzak durmayı tercih ettiğini açıkladı. Trump yeni hayatında sık sık  Mar-a-Lago'nun entegre spa'sını ziyaret ediyor ve bu ziyaretler bazen günde ikiyi bulabiliyor.

Haberler 01.05.2021 - 07:13

  • 1
    Independent Türkçe'nin Melania Trump'ın Mar-a-Lago'daki yaşamı, Washington'da gözden uzak geçirdiği 4 yıldan pek de farklı değil. Eski First Lady'nin, Trump ailesinin ikamet ettiği güney Florida'daki yazlığı sevdiği ve gözlerden uzak kalmayı tercih ettiği tahmin ediliyor. Melania Trump, kamuoyunda resmi olarak hiç görülmüyor.

  • 2
    Çalışan kadrosuna sahip bir ofis ve başkanlık tarzı bir mühre sahip olmasına karşın, Melania Trump'ın "İstediği zaman istediği şeyi yapmaya devam ettiğini ve First Lady'lik sonrası geleneksel görev normlarına uymadığını" iddia edildi.

  • 3
    Melania Trump'ın eşi eski ABD başkanıyla katıldığı yemeklere aşina üç kişi, Bayan Trump'ın mutlu ve rahat göründüğünü ve diğer yemek yiyenlere sıklıkla el sallayıp gülümsediğini söyledi.

  • 4
    İddialara göre eski First Lady, gün içinde tedavi amacıyla Mar-a-Lago'nun entegre spa'sını ziyaret ediyor ve bu ziyaretler bazen ikiyi bulabiliyor.

  • 5
    Eskiden ABD hükümetinin başındaki çifte yakın bir kişi, açıklamasında Melania Trump için Mar-a-Lago'da hiçbir varlığı yok. İnsanlarla kaynaşmıyor ve eşinin çalışanlarıyla nadiren etkileşime geçiyor"dedi.
  • 6

    Melania Trump'ın öğleden sonralarını çiftin 15 yaşındaki oğlu Barron'la geçirdiği ve akşamları Trump'la berber olmadığı vakitlerde çoğu zaman ebeveynleriyle yemek yediği bildirildi
  • 7
    Eski First Lady, Donald Trump'ın 2017'deki yemininden aylar sonra New York şehrinin Manhattan bölgesindeki Trump Tower'da kalmayı sürdürmesiyle kötü şöhret kazanmış, çiftin Beyaz Saray'daki günlerindeyse ayrı odalarda yaşamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız