Melisa Şenolsun'un güzellik sırları

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan, geçtiğimiz eylül ayında birçok ünlünün yer aldığı New York Moda Haftası'na katılarak dikkatleri üzerine çeken şu sıralar ise vizyonda olan Babam filminin heyecanını yaşayan Melisa Şenolsun bakım tüyolarını ve bilinmeyenlerini Elele'ye anlattı.

Haberler 04.11.2017 - 16:12

  • 1

    "KENDİMİ BEĞENİYORUM"

    Kendinizi güzel buluyor musunuz?

    "Kendime baktığımda mutsuz olmuyorum. Kendimi olduğum gibi seviyorum. Güzellikle çirkinlik zaten kime göre ve neye göre? Ben bu tarz kavramların genelleştirilmesine karşıyım. Bence herkes güzel, yakışıklı ve özel. O yüzden evet beğeniyorum. İnsanın kendisini sevmesi önemli. Sevdikten sonra zaten beğenirsin."
  • 2

    BAKIM İÇİN NELER YAPIYOR?

    Güzellik sırlarınız var mıdır?

    "Güzelliğimin sırrı sanırım her zaman makyajımı ve cildimi temizlemem, tonik ve aloe vera sürmem üzerine de cildimi nemlendirecek bakımlar yapıyor olmam."
  • 3

    NATÜREL MAKYAJ

    Peki makyaj hayatınızda nasıl bir yerde duruyor?

    "Ben makyajın natürel olanını seviyorum. Makyaj yaptığım zaman sadece maskara, lipstick, allık, bir de highlighter sürüyorum. Aşırı makyajdan hoşlanmıyorum."
  • 4

    "SAMİMİYETİ BURADAN YAKALIYORUM"

    Hayatınızda duygularınızı örtmek, bastırmak için de rol yapmaya, bir nevi makyaja ihtiyaç duyar mısınız? Yoksa olduğunuz gibi misiniz?

    "Hayatta tamamen olduğum gibiyim. En özen gösterdiğim en değer verdiğim şey de karşımdaki insanın da olduğu gibi davranması. Samimiyeti buradan yakalıyorum. İnsanların gerçekten kendileri gibi olduğu hallerini çok seviyorum. Dolayısıyla rol yapmak için makyaja ihtiyaç duymuyorum. Makyaj yerine o kişi olmayı tercih ediyorum."

  • 5

    MODAYA BAKIŞ

    Peki ya moda?

    "Modayı yakından takip etmem. Ben biraz street ve salaş tarzı seviyorum. Kendime has bir tarzım olduğunu düşünüyorum. Her şeyi karıştırmayı, o karmaşayı da seviyorum. Ama zaten modayı illaki bir yerinden yakalıyorsunuz. Sezon ürünlerinden aldığınız zaman kaçırma şansınız olmuyor."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız