Menajerimi Ara yeni bölümde İrem Derici'nin başı büyük dertte

Star’ın beğeniyle izlenen dizisi Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden yüksek tempolu bir tanıtım yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde; Menajerimi Ara’ya ikinci kez konuk olarak hayranlarını sevindiren İrem Derici, yeni bölümde telefonunun hack'lenmesiyle kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacak.

Haberler ntv.com.tr 12.11.2020 - 12:00

  • 1
    Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı Menajerimi Ara heyecanlı bir bölümle daha izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölümde, telefonundaki fotoğraflarla kendisine şantaj yapılan İrem Derici, soluğu menajeri Feris’in ofisinde alacak.
  • 2
    Derici, Dicle’yle beraber suç duyurusunda bulunmak için gittikleri savcılıkta magazincilere yakalanmamak için bir maceranın içine giriyor.
  • 3

    Öte yandan; Çınar, Ece’den Pınar Deniz’in yeni menajerinin Serkan olduğunu öğrenmesiyle büyük şok yaşıyor. Barış ve Emir’in arasında her geçen gün artan gerginlikten iyice şüphelenmeye başlayan Feris ise ikilinin arasındaki iplerin gerilmesinin sebebinin Dicle olduğunu öğreniyor.

  • 4
    Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.
  • 5
    Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.
  • 6

    Menajerimi Ara, yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Star’da!

    MENAJERİMİ ARA 13. BÖLÜM FRAGMANI (TIKLA İZLE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız