Menajerimi Ara’nın Emrah'ı Semi Sırtıkkızıl karakterini anlattı: Enerjisi çok yüksek, kırılgan ve çok renkli

Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara’nın Emrah'ı Semi Sırtıkkızıl, karakteri ve dizi hakkında merak edilenleri anlattı. Sırtıkkızıl karakteri hakkında, "Emrah’ı şu ana kadar tanıdığım kadarıyla söyleyebileceklerim, fazla hazır cevap, enerjisi çok yüksek, kırılgan ve çok renkli diyebilirim. Kesinlikle isterdim Çınar ve Emrah’la çalışmayı" diye konuştu. 

Haberler 15.09.2020 - 17:25

  • 1

    ‘Menajerimi Ara’ dizisine dahil olma sürecinizden bahseder misiniz? Sizi bu projede çeken neydi? Sizce uyarlama bir projede yer almak, orijinal bir hikayede yer almaktan farklı mı? Sizin için orijinali dünyada büyük ses getirmiş bir projenin Ay Yapım imzalı Türkiye uyarlamasında yer almanın avantajları neler?

    - Dizinin orijinalini çok sevdiğim için Türkiye uyarlamasının yapılacağını öğrenince çok heyecanlanmıştım. Süreç karantina dönemine denk geldiği için benim için biraz zorluydu. İlk deneme çekimini yaptıktan sonra yönetmenimiz Ali Bilgin, ikinci yönetmenimiz Elif Turgay  ve yapımcılarımız ile kısa bir tanışma toplantısı gerçekleştirdik, enerjilerimiz de tuttu ve diziye dahil oldum.  Böyle bir projede yer almanın avantajlarına gelince, merak edilen ve göz önünde olduğunuz bir işin içinde olduğunuzun bilinci ile işe başlıyorsunuz ve bu size ekstra motivasyon sağlıyor. En azında bende böyle oldu.

  • 2

    ‘Menajerimi Ara’da Çınar’ın asistanı Emrah’a hayat veriyorsunuz. Sizce Emrah nasıl bir asistan? Gerçek hayatta da bir oyuncu olarak Çınar ve Emrah’ın sizi temsil etmesini ister miydiniz?

    - Emrah’ı şu ana kadar tanıdığım kadarıyla söyleyebileceklerim, fazla hazır cevap, enerjisi çok yüksek, kırılgan ve çok renkli diyebilirim. Kesinlikle isterdim Çınar ve Emrah’la çalışmayı.

    Bir oyuncu olarak sektörün bu tarafını görmek size ne hissettirdi? Genç bir oyuncusunuz, işin menajerlik kısmının içine girdiğiniz bu dizide sektöre bakış açınızda bir değişiklik oldu mu? Ya da kendinizde değiştirmek istediğiniz özellikler fark ettiniz mi?

    - Oyuncuların aslında ne kadar duygusal ve kırılgan reaksiyon verdiklerini bir kez daha düşündüm diyebilirim. Açıkçası bende bunu kariyerimde zaman zaman yaşadım ve bu özelliğimi kontrol etmeyi öğrenmeye çalışıyorum.


  • 3

    Siz bir menajer olsaydınız; dizideki hangi menajer gibi olurdunuz?

    - Öncelikle asla menajer olmak istemezdim ama eğer illa ki menajer olacaksam ve birini seçeceksem bu kesinlikle Çınar olurdu. 

    Sizin oyunculuğa başlama süreciniz nasıl ilerledi? Genç bir oyuncu olarak ve bu yollardan yeni geçmiş biri olarak siz oyuncu olmak isteyen, bu sektörde var olmak isteyen gençlere ne tavsiye edersiniz?

    - Ben okul sürecimden çok mutlu olan bir öğrenci değildim. Oyunculukta aradığım şeyleri dışarıda çalışma ortamında veya katıldığım workshop’larda buldum diyebilirim. Kendimi şanslı hissediyorum çünkü çok iyi oyuncularla çalıştım ve karşılıklı oynama şansı elde ettim. Bunun avantajlarının farkındayım.  Tavsiye olarak söyleyebileceğim şey ise; öğrenme süreci hiçbir zaman bitmiyor, sürekli bir öğrenme durumu içindesiniz ve bu eğer sizi sıkıyor, zorluyorsa bence başarılı olma şansınız yok. Eğer bu sürekli öğrenme halinden keyif alıyorsanız ve kendinizi tanımaya, anlamaya, geliştirmeye başlıyorsanız bence doğru yoldasınız. Son söyleyebileceğim şey ise, disiplinli ve sabırlı olmak!


  • 4

    ‘Menajerimi Ara’ ışıltılı bir dünyanın kapılarını aralıyor ve izleyicilere eğlenceli anlar yaşatıyor. Set ortamı da bizim izlediğimiz bu eğlenceli hikaye kadar renkli mi?

    - Daha önce hiç çalışmadığım bir ekip ile çalışıyorum. Oyuncunun enerjisi düştüğü zaman yükseltmeye çalışan yardımcı yönetmen, sürekli moral veren ve sizi yüksek tutan reji ekibi ve sizden bir şekilde en iyisi performansınızı almaya çalışan iki yönetmenimiz var. Her şeyden önce sizin bir insan olduğunuzu unutmuyorlar ve sizinle yönetmen oyuncu ilişkisini o şekilde kuruyorlar. Bence bu değerli bir şey. Çünkü maalesef bu bizim ülkemizde ender görülen bir durumJ

  • 5

    Karantina sürecinden önce İstanbul Tiyatro Festivalinde prömiyer yapan ‘Sahibinden Kiralık’ oyununda yer alıyordunuz. Oyununuz yeni sezonda devam edecek mi? Sizce pandemi tiyatroları nasıl etkileyecek?

    - Evet, ‘Sahibinden Kiralık’ oyunu yeni sezonda devam edecek gibi gözüküyor. Fakat pandemi yüzünden bazı belirsizlikler var bekleyip göreceğiz. Ocak ayında Paris’te bir festivalde oynayacağız daha sonra Şubat ayında ise Fransa Reims Faraway Festivali’nde olacağız.

    Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro bölümünden mezunsunuz ve şimdiye kadar sizi hep televizyonda ve sahnede izledik. Beyazperde de yer almak istiyor musunuz; sizi sinemada da görebilecek miyiz?

    - Kariyerimin hiçbir döneminde sinema, televizyon ve tiyatro gibi bir seçme ve ayrım yapmadım. İyi olan ne varsa hep içinde yer almak istedim. O  yüzden kendim için hep en iyisini seçmeye çalışacağım.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız