Menderes Samancılar: Keşke sosyal medyayı bırakıp dumanla haberleşmeye geri dönsek

Son olarak Çukur dizisinde rol alan ve şu sıralar Kapı filmiyle beyazperdede boy gösteren usta oyuncu Menderes Samancılar, "Sosyal medya yokken daha iyi anlaşıyorduk. İletişimimiz daha iyiydi. Keşke sosyal medyayı bırakıp ,dumanla haberleşmeye dönsek" dedi.

Haberler 14.04.2019 - 17:07

  • 1
    Kadir İnanır'ın başrolde olduğu ve geçtiğimiz hafta vizyona giren Kapı filminde rol alan usta oyuncu Menderes Samancılar Posta'dan Alev Gürsoy'a konuştu. İşte röportajdan öne çıkan kısımlar...

    Geçtiğimiz hafta vizyona giren ‘Kapı’ filminde rol aldınız. Çekimler nasıl geçti?

    - Küçüğün küçüğü bir rol aldım. Güzel bir proje olduğu için geri çevirmedim. Anlamlı projelerde yer almak insana onur veriyor. Filmde Kadir İnanır, Vahide Gördüm, Erdal Beşikçioğlu gibi birçok efsane isim var.

    .
  • 2
    Sosyal medya kullanır mısınız?

    - Sadece Twitter kullanıyorum. Benim adıma Instagram’da bir sürü hesap açılmış. Bu çok büyük bir ahlaksızlık. Savcılığa bildirdik ama hala değişen bir şey yok. Evime gazete alıyorum. Hayatı ve gündemi Instagram’dan takip edemem.


  • 3
    Sosyal medyadaki linç kültürü hakkında ne düşünüyorsunuz?

    - Hiç ilgilenmiyorum. İlgilenmediğim için başkaları bana söylüyor senin sayfanda şöyle şöyle olmuş diye. Bana ne! Ben savcılığa müracaatımı yaptım.


  • 4
    Sosyal medya yokken insanlar ne yapıyordu acaba?

    - Daha iyi anlaşıyorduk. İletişimimiz daha iyiydi. Keşke sosyal medyayı bırakıp ,dumanla haberleşmeye dönsek.

    Nasıl yani?

    - Kızılderililer gibi işte... Doğru kullanmadıktan sonra hiçbir teknolojinin faydası olmaz. Otoban yapmışlar ve hız sınırı koymuşlar. Kimse dinlemiyor sonra ortalık kan gölüne dönüyor. Köprüler trafik azalsın, yollar kısalsın diye yapıldı. İnsanlar kendini atsın diye değil.


  • 5
    Bir gazetenin açtığı yarışmayla sinemaya adım attınız. Sizi oyuncu olmaya iten neydi?

    - Fotoroman karakter kralı seçilmiştim. Her Adanalı gibi benim de kılavuzum Yılmaz Güney’di. Onun Adanalı ve bu sektörde olması çocukluğumdan itibaren beni kamçıladı. Yarışmayla birlikte oyunculuk kariyerim de başladı.

    Hayatınızda hem oyunculuk hem taksicilik yaptığınız bir dönem de var.

    - Geçmişte bir sürü iş yaptım. Oyunculuk yaparken geceleri taksi şoförlüğü yapıyordum. Bunu bir yıl boyunca hem de Beyoğlu’nda yaptım.


  • 6
    İki işi aynı anda yapmak zor olmuyor muydu?

    - Yoo. Hiçbir zaman “Keşke babamın parası olsaydı da rahat etseydim” demedim. O taksi şoförlüğünü yapmasaydım, gece hayatını tanımasaydım oyunculuğum bu kadar iyi beslenemezdi. Sokaklardan beslendim. En iyi lokantada yemek yerim. Defalarca yedim de ama şöyle bir salaş teknede olmanın keyfini hiçbir şeye değişmem. Halkın içinde olacaksın samimi olacaksın. İnsanlarla tokalaşmasını bileceksin yani.

    Şimdi varlıklı biri misiniz?

    - Kimseye borcum da yok, eyvallahım da... Bir evim var, bir de arabam var. Rahatım
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız