Murat Boz aldatma iddiaları hakkında konuştu: Aslı geniş bir kadın değil

Murat Boz, sevgilisi Aslı Enver’i aldattığı iddiasını bir kez daha yalanlayarak, “Aslı geniş biri değil, öyle bir şey olsa asla yeniden birlikte olmazdık” dedi.

Haberler 08.07.2017 - 12:52

  • 1

    Murat Boz, sevgilisi Aslı Enver’i Eser Yenenler’in evindeki partide ‘İşte Benim Stilim’ programı yarışmacısıyla aldattığı iddialarına yanıt verdi.

  • 2

    O dönemde Aslı Enver’le kısa süreli bir ayrılık yaşadıklarını söyleyen Murat Boz, Sabah gazetesinden Ayşe Özyılmazel’e konuşarak, “Aldatma gibi bir durum yok. Böyle bir şey zaten mümkün değil. Evet, o dönem Aslı’yla ayrıydık ama konuşuyor ve haberleşiyorduk. Her ilişkide olabilecek bir dönem” açıklamasını yaptı.

  • 3

    Olayın nasıl geliştiğini anlatan Boz şunları söyledi: “Bu, tamamen kimlerin olduğunu bilmediğim bir ortama girmemin sonucu oldu. Eser’in evinde 35-40 kişi vardı. Zaten o kızları da tanımıyordum. Biz hep Eser’e gider, arkadaş grubumuzla Playstation oynar, müzik dinleriz. Her şey kontrolüm dışında gelişti. Eser’in de suçu yok. Zaten ortada bir olay da yok. Elde olan sadece kapıdaki arabamın fotoğrafı. Benim başkalarıyla aynı ortamda olmam, Aslı’yı aldattığım anlamına gelmez.”

  • 4

    Bu olaydan sonra hayatında bir değişiklik yapmadığını dile getiren Boz, “Ben hep samimiyetimle yaşadım. Kimsenin niyetinden şüphe etmem, etmedim. Birileri bu olayı kullanmak istedi ama ben kendimi biliyorum, beni bilen de biliyor” dedi.

  • 5

    Ünlü şarkıcı, “Sadece en çok üzüldüğüm şey, benim yüzümden, ki aslında yapmadığım bir şeyden dolayı, Aslı’yı aldatılmış kadın durumuna sokmaları. Aslı geniş biri değil, öyle bir şey olsa asla yeniden birlikte olmazdık” şeklinde konuştu.  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız