Neden yayından kaldırıldı? (Rüzgar'dan sitem)

Fox TV ekranlarında yayınlanan 'Rüzgarın Kalbi' dizisi final yapıyor.

Haberler 21.10.2016 - 12:04 Son Güncelleme : 21.10.2016 - 12:05

  • 1

    9 BÖLÜM

    20 Ağustos Cumartesi günü yayın hayatına 'Merhaba' diyen ve başrollerinde Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal gibi ünlü isimlerin yer aldığı Rüzgarın Kalbi dizisi 9. bölümü ile ekranlara veda ediyor.
  • 2

    REYTİNGLERDE İLK SIRADAYDI

    Daha önce cumartesi günleri yayınlanan dizinin geçen hafta yayın günü değişmiş ve pazartesi gününe alınmıştı. Bu değişiklikle beraber reytinglerde düşüş yaşayan dizinin yayın hayatına son verildi. Rüzgarın Kalbi dizisinin başrol oyuncusu Burak Serdar Şanal da bu karara sosyal medya üzerinden sitem dolu sözler sarf etti.
  • 3

    "EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER"

    Burak Serdar Şanal sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: "Aylardır emek verdiğimiz Rüzgarın Kalbi dizi projesi sizlerin sayesinde haftalarca 1.olduğu halde yayın günü değiştirilmiştir. Haliyle aynı başarıyı gösterememiş ve yayından kaldırılma kararı alınmıştır. 9.bölüm final bölümümüzdür! Gecesini gündüzüne katıp 140 dakika dizi çekip üstüne işsiz kalan 100 kişilik ekibime, yapımda emeği geçen herkese ve özellikle sizlere teşekkürler. Saygılar..."
  • 4

    OYUNCU KADROSU

    Rüzgarın Kalbi'nin oyuncu kadrosu ise şöyleydi: Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Batuhan Begimgil, Funda Nereida, Şirinkal Ebru, Aykaç Turgut Tunçalp, Müge Akyamaç, Mehmetcan Mincinozlu, Seçil Buket Akıncı, Zeynep Elçin, Özlem Mahmutoğlu ve Mert Askergibi.
  • 5

    24 EKİM FİNAL

    Dizinin final bölümü 24 Ekim Pazartesİ akşamı ekranlara gelecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız