Nicole Kidman'dan yıllar sonra Tom Cruise yorumu: Mutlu bir evliliğimiz vardı

Genelde, 11 yıl evli kaldığı Tom Cruise ile ilişkisine dair konuşmaktan kaçınan Nicole Kidman, bu defa eski defterleri açtı. Evliyken birlikte film çekmeleri ile ilgili konuşan Kidman, "Mutlu bir evliliğimiz vardı" dedi.

Haberler ntv.com.tr 06.10.2020 - 07:11 Son Güncelleme : 06.10.2020 - 07:16

  • 1

    Nicole Kidman, New York Times'a verdiği röportajda genelde pek konuşmadığı bir konu olan Tom Cruise ile evliliği hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

  • 2

    53 yaşındaki Avustralyalı yıldıza, o dönemde Cruise ile evliyken Eyes Wide Shut (Gözleri Tamamen Kapalı) filminde birbirlerine karşı sadakatsiz karı kocayı oynamaları soru olarak yöneltildi. Kidman'a, psikolojik cinsel dram türündeki filmle ilgili olarak, "Bu sahneleri evli olduğunuz kişiyle oynuyorsanız ve bunu bu sürecin bir parçası olarak yapıyorsanız, daha sonra açmamayı dileyeceğiniz olumsuz duygular açabilir mi?" diye soruldu.

  • 3

    Kidman, o dönemki evliliğini değersizleştirmeyerek, "Bu, insanların ortaya attığı anlatıya uyuyor, ama ben kesinlikle öyle görmedim" dedi ve "Mutlu bir evliliğimiz vardı" ifadesini kullandı.

  • 4

    Kidman ayrıca, "O sahnelerden sonra go-kart yarışına giderdik. Bir yer kiralayıp sabah 3'te yarış yapardık. Başka ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Belki de geriye bakıp tahlil etme yeteneğim yok. Ya da istemiyorum" diye konuştu.

  • 5

    Nicole Kidman ile Tom Cruise 11 yıllık evliliğin ardından 2001 yılında boşandı. Kidman, beş yıl kadar önce verdiği bir röportajda Cruise ile evliliğinden dolayı pişman olmadığını açıklamıştı.

  • 6
    2018'de verdiği bir röportajda ise, eski ilişkisi hakkında konuşmaktan kaçınan Kidman, “22 yaşında Tom Cruise ile evlenmem, benim konuşmaktan kaçındığım bir konu, çünkü şimdi büyük aşkım Keith Urban’la evliyim. Bu bana saygısızlık geliyor” demişti. Yine de Tom Cruise ile evliliği hakkında kısa bir yorum yapan Kidman, “Çok gençken evlendim ama bu evlilik kesinlikle beni güçlendirmedi, benim için bir koruyucuydu” ifadesini kullanmıştı.
  • 7

    “Aşk için evlendim ama evli olmak çok güçlü bir erkek tarafından benim cinsel tacizlere karşı korunmam anlamına geliyordu” diyen Kidman, “Etrafımda beni koruyan bir koza vardı” demişti. Kidman, “32, 33 yaşlarıma geldiğimde artık büyümek zorundaydım” diye konuşmuştu

  • 8

    Nicole Kidman ve Tom Cruise, Days of Thunder filminin setinde tanışmış ve 1990 yılında evlenmişti. Bir kız, bir de erkek çocuk evlat edinmişlerdi. Kidman, 33 yaşındayken Cruise'dan boşandı.

  • 9

    Kidman, şimdi country şarkıcısı Keith Urban’la evli ve iki kızı var. Kızlarından ilkini kendi dünyaya getirdi, ikincisini ise taşıyıcı anne.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız