Nicole Kidman'ın Altın Küre'deki konuşmasında çocuklarını ayırmasının nedeni Scientology tarikatı mı?

75. Altın Küre Ödülleri'nde, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Nicole Kidman'ın teşekkür konuşması tartışma yarattı. Ödülünü geçmişte kadın hareketi içinde yer alan annesine adayan Kidman "Sunny ve Faith sizi seviyorum" diyerek kızlarına teşekkür etti. 50 yaşındaki oyuncunun Tom Cruise ile evliyken evlat edindiği çocuklarının ismini anmması tepki çekti. Ancak bunun nedeninin Kidman'ın yollarını ayırdığı Scientology tarikatının kuralları olduğu öne sürüldü.

Haberler 10.01.2018 - 14:18

  • 1
    Big Litle Lies adlı dizideki performansıyla "Televizyon İçin Yapılmış Dizi Ya da Filmde En İyi Performans Gösteren Kadın Oyuncu Ödülü"nü kucaklayan 50 yaşındaki Nicole Kidman, Altın Küre'sini alırken bir de teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında "kadının gücüne" değinen oyuncu, ödülünü de geçmişte kadın hareketi içinde yer alan annesine adadı. Sonra da iki küçük kızına teşekkür etti. Nicole Kidman, kızlarına seslenerek "Sunny ve Faith sizi seviyorum. Bu ödülü sizin için eve getiriyorum" dedi. Her ne kadar Kidman, eşi Keith Urban ile evliliğinden birini kendisi dünyaya getirdiği diğerine de taşıyıcı anne aracılığıyla sahip olduğu iki kız çocuğu annesi olsa da aslında artık hiç görüşmediği iki yetişkin çocuğu daha var.
  • 2
    Kidman, eski eşi Tom Cruise ile evliyken Connor ve Isabella adlı iki çocuk evlat edinmişti. Connor şimdi 22 yaşında, Isabella ise 25 yaşında ve evli bir kadın.  Nicole Kidman'ın hayranları işte bu teşekkür konuşmasından sonra ünlü oyuncunun Connor ve Isabella'dan hiç söz etmediğini belirterek yıldızı eleştiri yağmuruna tuttu. Bu yüzden de sosyal medya aracılığıya Kidman'a tepki mesajları yağdırdı.
  • 3
    Kidman, 1996 yılında henüz Tom Cruise ile evli olduğu dönemde evlat edindikleri bu iki çocuğu görmezden gelmekle suçlandı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz Eylül ayında yapılan Emmy Ödül töreninde de yine iki küçük kızı Sunday Rose ve Faith'ten söz etmiş Conner ve Isabella'nın adını anmamıştı.
  • 4
    Aslında bazı hayranları Kidman'ı bu yüzden suçlasa da bu olayın ardında yürek burkan bir sebeb olduğu iddia edildi.
  • 5
    Kidman ise Tom Cruise'dan boşandıktan sonra tarikattan ayrıldı. Bu yüzden de Connor ve Isabella ile görüşmesine artık izin verilmiyor. Tarikatın kurallarına göre Scientology'den ayrılan biri istese de ailesiyle görüşemiyor.
  • 6
    Nicole Kidman, Tom Cruise'dan boşandıktan sonra zaman zaman Connor ve Isabella ile görüşmüş ancak o dönemde de iki çocuğuyla yeterince ilgilenmediği için eleştirilmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız