Pamela Anderson’dan Fransa’daki ‘Sarı Yelekler’e destek

Fransa’da günlerdir süren, ‘Sarı Yelekler’ hareketi adıyla anılan eylemlere ünlü oyuncu Pamela Anderson destek verdi. Anderson, “Yakma görüntülerine odaklanmak yerine bunun nedenini sormak zorundayız” dedi.

Haberler ntv.com.tr 04.12.2018 - 10:16 Son Güncelleme : 04.12.2018 - 10:20

  • 1

    Fransa’da akıryakıt fiyatlarına gelen zamları protesto etmek için başlayan ve git gide kitleselleşen ve ‘Sarı Yelekler’ hareketi olarak adlandırılan eylemlere ünlü oyuncu Pamela Anderson’dan destek geldi.

  • 2

    51 yaşındaki Kanadalı-Amerikalı oyuncu, Twitter’dan mesaj yayınlayarak, “Şiddeti hor görüyorum. Ama Fransız -ve küresel-elitlerin yapısal şiddeti ile kıyaslandığında, bu insanların şiddeti ve lüks arabaları yakılması nedir?” diye sordu.

  • 3

    Anderson, “Yakma görüntülerine odaklanmak yerine bunun nereden ileri geldiğini sormak zorundayız” dedi.

  • 4

    Ünlü oyuncunun mesajı şöyle devam etti:

    “Ve cevap şu: Büyükşehir seçkinleri ile kırsal yoksullar arasında, Macron’un temsil ettiği politikalar ile sadece Fransa’da değil, tüm dünyadaki eşitsizlikten bıkan % 99 arasında yükselen tansiyondan ileri geliyor.”

  • 5

    Anderson, mesajına son noktayı şöyle koydu:

    “Asıl mesele, itaatsizliğin yapıcı olup olamayacağıdır. Fransa’da ve tüm dünyadaki ilericiler bu enerjiyi şiddet için kullanmak yerine yapısal eşitlik ve eşitlikçi toplumlar inşa etmede kullanma imgesine sahip mi?”

  • 6

    Ünlü oyuncu Brigitte Bardot da geçtiğimiz günlerde sarı yelekli fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak “Sizinleyim” mesajı vermişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız