Perihan Savaş'tan Meryem Uzerli'ye: Türkçeyi öğrenmesi gerekiyor

Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde rol alan usta oyuncu Perihan Savaş, meslektaşı Meryem Uzerli için, "Meryem Uzerli iyi bir oyuncu ama önce Türkçeyi öğrenmesi gerekiyor" dedi.

Haberler 03.08.2018 - 14:41

  • 1
    Usta oyuncu Perihan Savaş, Akşam'a konuştu. 63 yaşındaki Savaş, Çukur dizisi ve beğendiği oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu.
  • 2
    Savaş, "Çukur’un sezon finali, izleyicileri merakta bıraktı. Yeni sezonda ölenler olacak mı?" sorusuna, "Kalan kaldı, kalan sağlar bizimdir diyeceğiz. Birazcık sürpriz olacak" diyerek yanıt verdi.
  • 3
    eni jenerasyon hakkında konuşan Savai beğendiği oyuncuları şöyle sıraladı: Şimdi şöyle bir dönüp baktığımda Aras’ı (Bulut İynemli) çok beğeniyorum. Aras’a gerçekten bayılıyorum! Bunun yanı sıra, Engin Akyürek’i Kıvanç Tatlıtuğ’u, Deniz Çakır’ı, Demet Evgar’ı ve Özge Özpirinççi’yi sayabilirim.
  • 4
    "Genç yetenekleri eleştirdiğiniz noktalar var mı?" sorusunu ise şu sözlerle yanıtladı: "Yolun başında olanlar, kendisini ekranda gördüğü zaman diyor ki ‘Burnum böyle çıkmış, saçım böyle olmuş’. Bu sefer ne oluyor sete girdiğinde hep bunlar kafasında oluyor. Saçımı böyle yapmam dediği zaman, duygu kalmıyor, hiç bir şey kalmıyor. O yüzden diyorum ki; izleme kendini sen anı yakala. Güzelliğiyle ön planda olan dizi oyuncuları, uzun zamanlı projelerde olamıyorlar işte"
  • 5
    Meslektaşı Meryem Uzerli hakkında da konuşan Savaş, "Meryem Uzerli iyi bir oyuncu ama önce Türkçeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne olursun şu diksiyonunu düzelt! Hürrem değilsin sen. Muhteşem Yüzyıl’da güzel kaldırdı tamam ama sonra bitti. Ben onun yerinde olsam giderim Türkçeyi öğretin diye insanların elini ayağını öperim yani" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız