Prens Harry'den Noel Baba kılığında mesaj

Eşi Meghan Markle ve oğlu Archie ile Noel tatilini kraliyet ailesinden uzakta geçiren Prens Harry, Noel Baba kılığına girerek çocuklara mesaj gönderdi. 

Haberler ntv.com.tr 21.12.2019 - 13:12

  • 1

    Meghan Markle ve Prens Harry, kraliyet görevlerine verdikleri altı haftalık arayı Kanada’da değerlendiriyor.

  • 2

    Noel’i İngiltere’de geçirmeyen kraliyet çifti, sekiz aylık oğulları Archie ile birlikte adreslerini belli etmeden tatil yapıyor.

  • 3

    Rol aldığı Suits dizisinin çekimleri için yedi yıl boyunca Kanada’nın Toronto şehrinde yaşayan, hatta Prens Harry ile de aynı şehirde tanışan Meghan Markle, Noel tatilini annesi ve arkadaşlarıyla geçiriyor.

    Tatil nedeniyle uzun zamandır görüntü vermeyen ve haklarında haber yapılmayan kraliyet çifti, yeni bir videoyla gündemde.

  • 4

    Prens Harry, Noel Baba kostümüyle kamera karşısına geçti ve İngiliz Ordusu askerlerinin çocukları için bir Noel mesajı verdi. Videolu mesaj, İngiltere’de Scotty's Little Soldiers adlı, ebeveynini kaybeden asker çocuklarına yardım eden kuruluşun düzenlediği Noel partisinde gösterildi.

  • 5

    Prens, videoyu, klasik Noel Baba gülüşüyle, “Ho ho ho” diyerek açtı. Prens, “Evet, bir ebeveyni kaybetmek inanılmaz derecede zor ama her birinizin birbirine yardım edeceğini, önünüzde harika bir gelecek olacağını ve harika bir Noel geçireceğinizi biliyorum” dedi.

  • 6

    Harry şu ifadeleri kullandı: “Sizi etrafa bakmanız ve bir ailenin parçası olduğunuzu fark etmeniz için cesaretlendirmek istiyorum. Birkaç yıl önce bazılarınızla tanıştım ve nasıl inanılmaz derecede güçlü olduğunuzu biliyorum. Ebeveynleriniz asla unutulmayacak, sizler asla unutulmayacaksınız. Buradan kocaman bir gülümsemeyle ayrıcalacağınızı umuyor ve biliyorum.”

    Harry, ardından beyaz sakalını çıkararak, “Harika bir Noel ve mutlu yıllar diliyorum” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız