Prens Harry'e İstanbul'dan gönderme (Kraliyet yasağı)

İngiltere tahtının beşinci varisi Prens Harry’in eski nişanlısı Alman model Anastasiya Guseva İstanbul’a geldi. Prens hakkında konuşmasının Kraliyet Ailesi tarafından yasaklandığını söyleyen Guseva "Benim çok fazla eski erkek arkadaşım var. Ben Harry diye birisini hatırlamıyorum" dedi.

Haberler 24.02.2017 - 09:59 Son Güncelleme : 24.02.2017 - 10:09

  • 1
    İngiltere tahtının beşinci sıradaki varisi Prens Harry'in eski nişanlısı Alman model Anastasia Guseva İstanbul'a geldi.  Nişantaşı Blush’da arkadaşları ile yemek yiyen Guseva, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.
  • 2
    İstanbul'da Türk yemeklerinden en çok neyi beğendiğini sorusuna Alman model, "En çok kebabı beğendim" dedi. Eski nişanlısı prens Harry ile ilgili konuşmasının Kraliyet Ailesi tarafından yasaklandığı yoksa bir daha İngiltere'ye giremeyeceğini söyleyen Gusayeva, muhabirlerin tsoruları karşısında prense çok göndermelerde bulundu.
  • 3
    Erkek arkadaşınla ilişkin nasın? sorusuna soru cevap veren model, "Hangi erkek arkadaşımla çünkü benim çok fazla eski erkek arkadaşım oldu" diyerek esprili bir cevap verdi.
  • 4
    Eski nişanlısı Prens Harry ile ilgili gelen sorulara, "Az önce söylediğim gibi İngiliz kraliyet ailesi tarafından konulan bir yasak var. Kesinlikle konuşmayacağım ama bu yasağım bitince bazı şeyleri sizinle paylaşmak isterim" dedi.
  • 5
    Prens Harry ile ilgili ısrarlı sorular karşısında, "Harry mi? Ben Harry diye birisini tanımıyorum. Benim çok fazla eski erkek arkadaşım var. O yüzden onu hatırlamıyorum bile" diyerek göndermelere devam etti.
  • 6
    Alman model Anastasiya Guseva Instagram hesabından da İstanbul'da çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız