Ramil Guliyev ile Ekaterina Zavialova evlendi

Rekortmen ve Avrupa şampiyonu milli atlet Ramil Guliyev, 2012 Londra Olimpiyatları'nda 800 metre finalinde gümüş madalya kazanan Rus atlet Ekaterina Zavialova ile İstanbul'da aile arasında yapılan törenle dünyaevine girdi. Guliyev yaptığı açıklamada, "Evlilik tamam, sıra Dünya Şampiyonası'nda" dedi.

Haberler DHA 17.08.2019 - 07:17

  • 1
    200 metrede dünya ve Avrupa şampiyonu olan milli atlet Ramil Guliyev ile Rus atlet Ekaterina Zavialova hayatlarını birleştirdi.


  • 2
    Nikahın ardından Moskova'ya kampa giden Ramil Guliyev ve Ekaterina Zavialova, yaptıkları açıklamada, büyük mutluluk duyduklarını belirterek, hedeflerinin 2019 Dünya Atletizm Şampiyonası olduğunu söyledi.


  • 3
    İstanbul'da aile arasında yapılan törenle dünyaevine giren Zavialova ve Guliyev'in nikah şahitliklerini milli atletlerden Batuhan Eruygun ve İzzet Safer yaptı.

  • 4
    19 Temmuz'da medyaya duyurulmadan gerçekleştirilen nikah töreninin ardından genç çiftin Rusya'nın başkenti Moskova'ya kampa gittiği bildirildi.

  • 5

    "EVLİLİK TAMAM, SIRA DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA"

    "Evlilik tamam, sıra Dünya Şampiyonası'nda" açıklamasında bulunan rekortmen milli atlet Ramil Guliyev de çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi: "Evlilik kararı en doğru karar oldu benim için. Eşimin de sporcu olmasına çok seviniyorum. Farklı bir alandan olmaması her ikimiz açısından da çok büyük bir avantaj. Çok yoğun dönemler geçiriyoruz. Bu zamanlarda birbirimizi anlamamız çok önemli. Evliliğin ardında kısa bir süre sonra Moskova'ya kampa geldik. Moskova dönüşü dünya şampiyonası hazırlıklarım devam edecek. Hedeflerimiz çok büyük. 2017 dünya şampiyonluğunun ardından gözler üzerimizde. Doha'da yeniden kürsüye çıkarak Türk halkını mutlu etmek istiyorum."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız