Robert Pattinson: Sakallarımın içinde larvalar çıktı

'Alacakaranlık' filmleriyle yıldızı parlayan dünyaca ünlü oyuncu Robert Pattinson, "'The Lost City of Z' filmi için Kolombiya ormanlarındaydım. Sakallarımın içinde larvalar buluyordum." açıklamasını yaptı.

Haberler 09.10.2017 - 10:38

  • 1
    Bir vampiri canlandırdığı 'Alacakaranlık' serisiyle yıldızı parlayan Robert Pattinson, bir soygun gerilimi olan 'Good Time' adlı yeni filminde soğukkanlı bir suçluyu canlandıran Robert Pattinson, Esquire dergisine hayata bakışını, bilinmeyenlerini ve gelecek planlarını anlattı.
  • 2
    "Sokakta tanınmamanın bir yolu var mı?' diye hep merak ediyordum. Yüzünde ufak bir değişiklik yapmak. Böyle bir şey varmış, artık biliyorum. Sakalının rengini koyulaştırıyorsun, sivilce-yara izi yapıştırıyorsun. İnsanlar yüzüne bakıyor ve gözlerinde en ufak bir pırıltı görmüyorsun. Bu muhteşem!"
  • 3
    "Good Time'da, hikayenin merkezinde; zihinsel engelli erkek kardeşi 'Nick'in hastaneye yatırılması düşüncesine dayanamayan sosyopat sokak suçlusu 'Connie' var. 'Connie', kardeşini bir banka soygununa götürüyor ve kaos gitgide büyüyor. Sizi yakanızdan tutup sarsan ve 100 dakika boyunca bırakmayan bir film."
  • 4
    "Daha önce hiç yapmadığım bir şeyi yapıp senaryonun yazım sürecine dahil oldum. O sırada 'The Lost City of Z' filmi için Kolombiya ormanlarındaydım. Sakallarımın içinde larvalar (Kurtçuk) buluyordum. Muhteşem bir deneyimdi."
  • 5
    "O kadar tanınmaz hale geldim ki, filmin sonlarına doğru bir sahneyi çekerken yerel halk beni aktör olarak görmedi. Mahalede bir ünlü biri olduğunu biliyorlardı ama onun Bradley Cooper olduğunu sanıyorlardı. Bir kere dolu bir asansöre bindim, insanlar bana 'Hey sen Bradley Cooper'ın koruması mısın?' diye sordu, çok şaşırtıcıydı."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız