Rüşvet skandalı sonrası Desperate Housewives oyuncusu Felicity Huffman’dan ilk açıklama

Kızının istediği üniversiteye kabul edilmesi için rüşvet verdiği gerekçesiyle tutuklanan ve kefaletle serbest bırakılan Desperate Housewives (Umutsuz Ev Kadınları) dizisi oyuncusu Felicity Huffman ilk kez sessizliğini bozarak, “Büyük bir pişmanlık duyuyorum ve yaptığımdan utanıyorum” dedi.

Haberler ntv.com.tr 09.04.2019 - 11:06

  • 1

    Desperate Housewives (Umutsuz Ev Kadınları) dizisinin yıldızı Felicity Huffman, kızını ABD’nin seçkin üniversitesine kabul ettirebilmek için rüşvet verdiği gerekçesiyle tutuklanmasının ardından ilk kez sessizliğini bozdu.

  • 2

    18 yaşındaki kızı Sofia’nın okula kabul edilmesi için sınav puanını yükseltme karşılığında 15 bin dolar rüşvet verdiği gerekçesiyle geçen ay tutuklanan ve 250 bin dolar kefalet ödeyerek serbest bırakılan 56 yaşındaki oyuncu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

  • 3

    Shameless dizisinin başrol oyuncusu William H. Macy ile evli olan Huffman, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

    “Suçumu tamame kabul ediyorum, büyük bir pişmanlık duyuyorum ve yaptığımdan utanıyorum. Eylemlerimin tüm sorumluluğunu kabul ediyorum ve sonuçlarını da kabulleneceğim. Kızımın, ailemin, arkadaşlarımın, çalışma arkadaşlarımın ve eğitim camiasının acı çekmesine neden olduğum için utanıyorum. Onlardan özür dilemek istiyorum, özellikle üniversiteye girmek için her gün çok çalışan öğrencilerden ve çocuklarını desteklemek için büyük fedakarlık yapan ailelerinden özür dilemek istiyorum ve bunu dürüstçe istiyorum.”

  • 4

    ABD'de çocuklarının ülkenin seçkin üniversitelerinde eğitim almalarını sağlamak için toplamda milyonlarca dolar rüşvet vermekle suçlanan 50 kişi arasında Full House dizisi yıldızı Lori Loughlin de yer alıyordu.

  • 5

    54 yaşındaki ABD’li oyuncunun rüşvet skandalı sonrası cezalandırılıp cezalandırılmadığı henüz bilinmiyor. Loughlin henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız