Rüşvet skandalı sonrası Felicity Huffman’ın küçük kızı üniversiteye başlıyor

Büyük kızının üniversiteye kabul edilmesi için rüşvet verdiği ortaya çıkan ve 14 gün cezaevinde yattıktan sonra 250 saatlik kamu hizmetini tamamlamakta olan Desperate Houseviwes yıldızı Felicity Huffman’ın küçük kızı üniversiteye kaydoldu. Bu defa gözler küçük kızı Georgia'ya ve onun okuluna çevrildi. 

Haberler 12.12.2019 - 11:31 Son Güncelleme : 12.12.2019 - 11:33

  • 1

    Desperate Houseviwes (Umutsuz Ev Kadınları) dizisinin yıldızı Felicity Huffman ile Shameless (Utanmaz) dizisinin başrol oyuncusu William H. Macy’nin küçük kızı Georgia, üniversiteye başlıyor. Rüşvet skandalıyla sarsılan ailenin küçük kızı, New York’taki Vassar College’a gidecek.

  • 2

    17 yaşındaki Georgia’nın Instagram profiline yazdığı “Vassar 2024” notuyla ortaya çıkan üniversite haberi, Felicity Huffman’ın rüşvet suçu nedeniyle 14 günlük cezaevi serüveninin ardından geldiği için dikkat çekti.

  • 3

    Büyük kızı Sofia’nın üniversite sınav puanının yükseltilmesi için rüşvet verdiği ortaya çıktıktan sonra 14 gün cezaevinde kalan Huffman, ardından kamu hizmeti cezasını çekimeye başladı. Ünlü oyuncu, evsiz gençlere yardım amaçlı kurulan Los Angeles’taki The Teen Project adlı merkezde çalışıyor.

  • 4

    Hapis cezasının yanı sıra 30 bin dolar para cezası ödeyen 56 yaşındaki ABD’li oyuncunun 250 saatlik kamu hizmetini tamamlaması gerekiyor. Denetimli serbestlikten yararlanan ünlü oyuncu, bir yıl boyunca da gözetim altında tutulacak. 

  • 5

    Kızının okula kabul edilmesi için 15 bin dolar rüşvet verdiği belirlenen ünlü oyuncu, mart ayında tutuklanmış ve 250 bin dolar kefalet ödeyerek serbest bırakılmıştı. Rüşvet skandalının patlak vermesinin ardından suçunu kabul eden Huffman, toplam 50 kişinin yargılandığı rüşvet davasında ceza alan ilk isim olmuştu.

  • 6

    Skandal ortaya çıktıktan sonra Huffman, özür dilemiş ve şu açıklamayı yapmıştı:

    “Suçumu tamamen kabul ediyorum, büyük bir pişmanlık duyuyorum ve yaptığımdan utanıyorum. Eylemlerimin tüm sorumluluğunu kabul ediyorum ve sonuçlarını da kabulleneceğim. Kızımın, ailemin, arkadaşlarımın, çalışma arkadaşlarımın ve eğitim camiasının acı çekmesine neden olduğum için utanıyorum. Onlardan özür dilemek istiyorum, özellikle üniversiteye girmek için her gün çok çalışan öğrencilerden ve çocuklarını desteklemek için büyük fedakarlık yapan ailelerinden özür dilemek istiyorum ve bunu dürüstçe istiyorum.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız