Sinan Akçıl: Ben terk ettim

Şarkıcı Sinan Akçıl, 'Hayatımda yeni bir milat' dediği Amerikalı sevgilisi Alexandra Rodriguez'le ayrıldıklarını açıkladı.

Haberler 09.12.2016 - 09:38

  • 1

    "SAAT FARKI  VAR"

    Sinan Akçıl, Nişantaşı Sebastian Kulüp’ün açılış gecesinde sahne aldı. Akçıl, 2014 Miss Earth Venezuela güzeli Alexandra Rodriguez’den ayrıldığını şu sözlerle açıkladı: “Saat farkı var. Amerika ile ilişki çok zor. Tam gaza geliyorum, ‘Ne yapıyorsun’ diye yazacağım, ‘kahvaltı’ yapıyorum deyince bütün modum düşüyor.

  • 2

    "BEN TERK ETTTİM"

    "Terk edilmedim. Kız gelmek istiyor ama ben terk ettim. Justin Bieber’i terk etmişti ama bende tersi oldu. Ben terk ettim. Uzun bir ilişki yaşamak isterim. Şu anda her şey yavaş yavaş ilerliyor”

  • 3
    "HERKES BENİ TANIMAK ZORUNDA DEĞİL

    Cem Yılmaz’ın aynı mekanda olduğu söylenince ‘Sinan kim’ diye yanıt vermesine de değinen Akçıl “Öyle dememiş adam ya. Adam o panikle anlamamış sonrasında zaten belli. Ayrıca bunlar çok önemli değil. Herkes beni tanımak zorunda değil” dedi.
  • 4
    "HANDE İLE KOPTUK"

    Akçıl, Hande Yener ile küs olup olmadıkları sorusu üzerine “Uzun zamandır görüşmüyoruz ama zamanında çok görüşmüştük. Bir süre sonra kırgınlık demeyim de kopukluk oldu” dedi.
  • 5

    NASIL TANIŞTILAR?

    33 yaşındaki Akçıl, klip çekimleri için gittiği Miami'de tescilli güzel Rodriguez ile tanışmış ve "Başka Şansın Yok" şarkısının klibinde oynatmıştı.

  • 6

    LÜKS YATTA GÖRÜNTÜLENDİ

    24 yaşındaki Rodriguez, yaklaşık altı ay önce ayrıldığı Justin Bieber ile geçtiğimiz yaz lüks yatta tatil yaparken görüntülenmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız