Seni Çok Bekledim’in Şebo’su Sibel Şişman diziyi anlattı: Dizi akışa bırakmanın en iyisi olduğunu hissettirecek

Seni Çok Bekledim’in Şebo’su Sibel Şişman diziyi anlattı. Şişman "Bence, bu dizi insanlara hayatta bazen akışa bırakmanın en iyisi olduğunu, hayata güven duyulduğunda her şeyin mümkün olduğunu hissettirecek" dedi. 

Haberler 18.12.2020 - 11:01

  • 1

    İlk tanıtımı çok beğenilen, Skala Yapım ve DNZ Film imzalı “Seni Çok Bekledim” yakında Star ekranlarında yayınlanacak. Katar çekimleri hızla devam eden dizinin oyuncusu Sibel Şişman yeni rolü ‘Şebnem’i ve proje ile buluşmasını Seni Çok Bekledim’i merakla bekleyen hayranları için anlattı.

  • 2
    Şişman şu ifadeleri kullandı: “Yönetmenimiz Şahin Altuğ ve Özcan Deniz'le güzel geçen bir görüşme sonrası kendimi bir anda işin içinde buldum. Senaryonun en güzel yanı umut dolu olması." e.”
  • 3
    "Hayatta başımıza gelen her şeyin nedeni var cümlesini en açık haliyle yansıtıyor. Olması gereken her şey olur. İyi ya da kötü diye sıfatlandırdığımız her olayın içindeki güzellikleri görebilirsek, hayatın mucizelerini de görmüş oluruz. Tesadüf denen anların hayatın bize göz kırpması gibi tatlı anlar olduğuna ben de çok inanırım.”
  • 4
    "Karakterim Şebnem'in yaşam enerjisi müzikten geliyor. Hayattaki zorlukların üstesinden tek başına gelmesi onu güçlü ve biraz da korkusuz kılmış. En yakın arkadaşı, kardeşi saydığı Ayliz dışında kimseye güvenmiyor. Ailesi olarak gördüğü tek insan o. Yeri gelince çok eğlenceli hayat dolu ama özgürlük sınırları aşıldığında bir anda sertleşen bir kadın."
  • 5
    “Güçlü aşk her şeye, herkese rağmen kazanır... Müthiş bir oyuncu kadrosu izleyiciyi bekliyor, çok iddialı ve büyük bir prodüksiyon çalışması var. Ben de şimdiden çok heyecanlıyım. Seni Çok Bekledim, bu yılın en iddialı yapımı olacak benc
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız