Shawn Mendes ve Camila Cabello'nun evine hırsız girdi

Ünlü şarkıcı çift Shawn Mendes ve Camila Cabello'nun birlikte yaşadığı eve hırsızlar, camı kırarak girdi. Çift evde olduğu için hızla kaçan hırsızlar yine de elleri boş dönmedi. 

Haberler ntv.com.tr 29.03.2021 - 09:55

  • 1

    Dünyaca ünlü şarkıcı çift, Shawn Mendes ve Camila Cabello, hırsız korkusu yaşadı. Los Angeles’ta birlikte yaşadıkları eve camı kırarak giren şüpheliler, çiftin evde olduğunu fark edince evden kaçtı. Ancak hırsızlar hızlı davranarak, evden çıkmadan önce Mendes’in otomobil anahtarlarını çalmayı başardı.

  • 2

    TMZ’nin haberine göre, çiftin polisi çağırması üzerine eve gelen polisler hırsızları ellerinden kaçırdı. Hırsızların Mendes’in Mercedes SUV marka otomobiliyle kaçtıkları öğrenildi.

  • 3

    Henüz herhangi bir tutuklama yapılmazken, Los Angeles polisinin olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü öğrenildi.

  • 4

    Yaklaşık iki yıldır birlikte yaşayan 24 yaşındaki Küba asıllı Amerikalı şarkıcı Camila Cabello ile 22 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Shawn Mendes, karantina sürecini de birlikte geçirdi.

  • 5

    İkili, 2018 yılında birlikte rol aldıkları Senorita şarkısı klibinden sonra sevgili olmuştu. Shawn Mendes ve Camila Cabello, 2019 MTV Video Müzik Ödülleri’nde birlikte sahne almış, ‘Senorita’ adlı şarkıyı söylerken romantik bir performans sergilemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız