Sibel Kekilli Tatort dizisini bırakıyor

Sibel Kekili, Almanya'da yayınlanan ve 7 yıldır rol aldığı Tatort (Olay Yeri) adlı diziden ayrılma kararı aldı.

Haberler 08.02.2017 - 15:38 Son Güncelleme : 08.02.2017 - 15:44

  • 1
    Alman 1. kanalı ARD'de yayınlanan Tatort'ta yedi yıldır komiser Sarah Brandt karakterini canlandıran Sibel Kekilli, mart ayında yayınlanacak bölümde dizi ile yollarını ayırıyor.
  • 2
    Sibel Kekilli'nin 7 yıldır aynı projede yer almaktan dolayı çok sıkıldığı bu yüzden diziden ayrılacağını ya da çıkarılacağını gündeme gelmiş ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı. Bu hafta yaşanan gelişmeler ise iddiaları doğruladı.
  • 3
    Sibel Kekili'nin artık oyunculuk kariyerine farklı karakterler ve farklı projeler ile devam etmek istediği için diziden Mart ayından sonra ayrılma kararı aldığı öğrenildi.
  • 4
    Kekilli'nin Tatort'tan ayrılma kararını sayfalarına taşıyan Alman Bild Gazetesi, "Kekilli'nin daha önce Amerikan dizisi Game of Thrones'da rol alması, kendisinin uluslararası olarak da tanınmasına vesile oldu" dedi.
  • 5

    Sibel Kekilli kimdir? Sibel Kekilli, alışveriş yaparken tesadüfen keşfedildi. O sıralarda Duvara Karşı filmi için 20 yaşlarında bir Türk kızını arayan Fatih Akın, 350 aday arasından onu seçti. Kekilli, Duvara Karşı filmiyle uluslarası boyutta tanınan bir oyuncu oldu. Altın Ayı ve Altın Portakal başta olmak üzere birçok ödüle layık görüldü. Ömer Uğur‘un yönettiği “Eve Dönüş” fliminde Mehmet Ali Alabora ile birlikte oynadı. Çek yönetmenler Dana Vávrová ve Joseph Vilsmaier’in Der letzte Zug (Son Tren) adlı filmlerinde rol aldı. Kekilli 2009'da Tony Laine’in yönettiği Pihalla adlı romantik komedide başrolü üstlendi. Finlandiya’nın tanınmış oyuncularından biri olan Mikko Leppilampi ile kamera karşısına geçen Kekilli, filmde, bir iş adamının karısıyken park bekçisine aşık olan Laura adlı kadını canlandırdı. 

  • 6

    Game of Thrones ile kariyerinde zirve yapan Sibel Kekilli; bugüne kadar şu ödülleri aldı. 

    2004 / Lola Ödülleri / Duvara Karşı, En İyi Kadın Oyuncu
    2004 / Bambi Ödülleri / Duvara Karşı
    2006 / Antalya Altın Portakal Film Festivali / Eve Dönüş, En İyi Kadın Oyuncu
    2010 / Lola Prize / Ayrılık, En İyi Kadın Oyuncu
    2010 / Tribeca Film Festivali / Ayrılık, En İyi Kadın Oyuncu

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız